Om oss

Om oss

Vi är talangföretaget med fullt fokus på morgondagens IT och tech-stjärnor

Friday startades 2018 av personer med gedigen erfarenhet av kompetensförsörjning inom tech, med ambitionen att erbjuda en bättre tjänst för både kandidater och kunder. Idag arbetar vi med kunder i alla storlekar. Från stora, välkända och globala företag till mindre startups och allt däremellan. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kandidater möjligheter, oavsett vad de värdesätter i sina nästa utmaningar.

Friday har kontor i Göteborg och Stockholm och genomför över 1000 karriärmöten årligen. Vi arbetar fokuserat med juniora tjänster inom IT & Teknik. Vi är experter på det vi gör och vill hjälpa våra kandidater i sina karriärsval. Vi vill få fler att hitta rätt och se fram emot att gå till jobbet varje dag.


Vi finns för dig som

Vill ta nästa steg i karriären

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vill rekrytera talanger

Vår styrka är att attrahera och lära känna talanger och matcha dem med spännande jobb inom IT och teknik.


Vår passion

Vi hjälper talanger till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik.

Student

Vi hjälper dig till deltids- och sommarjobb kopplat till dina studier. Det rätta jobbet ger dig möjligheten att använda dina teoretiska kunskaper i praktiken, öka dina erfarenheter och kompetenser samt bygga ditt CV för framtiden. Kanske är det foten in hos din framtida arbetsgivare. Dessutom är det ett schysst sätt att utöka studiekassan.

Nyexaminerad

Åren som studerande är en stor investering i dig själv. Din första anställning formar ofta dina framtida karriärmöjligheter. Vi på Friday vet hur viktigt det första jobbet är. Vi vill lära känna dig och presentera förslag på passande företag och tjänster utifrån dina önskemål.

Redo för nästa steg

Oavsett vad som lockar dig till nya utmaningar finns vi på Friday här som partner. Duktiga individer med erfarenhet är eftertraktade. Vi på Friday garanterar en ärlig och lyhörd kontakt. Vi har under många år hjälpt företag att rekrytera rätt individer inom IT och teknik. Detta har givit oss det breda nätverket vi behöver för att hjälpa dig att hitta rätt.


Karriärsamtal

Vi vill alltid lära känna drivna talanger inom IT och teknik. Vi har bra koll på arbetsmarknaden för juniora talanger och hjälper gärna till med era funderingar.

  • Vad bör du tänka på för att maximera möjligheten till drömjobbet?
  • Vad skall du fokusera dina hobbyprojekt på?
  • Hur utformar du ett bra CV och Linkedinprofil?

Är du intresserad av att diskutera dina möjligheter nu eller inför framtiden? Hör av dig så bokar vi in ett karriärsamtal. 


1.237

Karriärsamtal med talanger 2021

2

Kontor

350

Tech-talanger som fått ett nytt jobb genom oss

109

Kundföretag som valt att samarbeta med oss


ISO-certifierade inom kvalitet och miljö

Vi är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö och har således ett ledningssystem som hjälper oss att ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet.


  • Redo för en ny utmaning?

    Är du intresserad av att ta ett första möte för att se hur vi kan hjälpa dig?

  • Behöver du rekrytera talanger?

    Är du intresserad av att ta ett första möte för att se hur vi kan hjälpa dig?

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Vasaplatsen 8
411 35 Göteborg
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Vasaplatsen 8
411 35 Göteborg
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow