Om oss

Om oss

Vi är talangföretaget med fullt fokus på morgondagens IT- och techstjärnor

Friday startades 2018, med ambitionen att erbjuda en bättre tjänst för både kandidater och kunder. Vi har gedigen erfarenhet av kompetensförsörjning inom IT och Teknik. Och vi delar ett gemensamt intresse för människor.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kandidater möjligheter utifrån vad de själva värdesätter. Vi vill helt enkelt få fler att hitta rätt och se fram emot att gå till jobbet varje dag.

Friday har kontor i Göteborg och Stockholm. Varje år genomför vi mer än 2 000 karriärmöten som matchas med såväl globala företag som startups.

 


Vi finns för dig som

Vill ta nästa steg i karriären

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär med 0-5 års erfarenhet. Kanske har du precis börjat ditt arbetsliv? Eller så studerar du vid högskola eller universitet inom IT och Teknik.

Vill rekrytera talanger

Vår styrka är att attrahera och lära känna talanger. I nästa steg matchar vi dem med spännande jobb inom IT och teknik.


Vår passion

Vi hjälper talanger att hitta rätt roll inom IT och Teknik

Är du student?

Friday hjälper dig gärna med deltids- och sommarjobb kopplat till dina studier. Då ges du möjlighet att använda dina teoretiska kunskaper i praktiken. Dessutom bygger du ditt CV, och ökar på din personliga erfarenhets- och kompetensbank. Kanske innebär det till och med en ”fot in” hos din framtida arbetsgivare? Om inte annat är det ett schysst sätt att utöka studiekassan.

Nyexaminerad / snart klar?

Vi vet hur viktigt det allra första jobbet är. Just denna anställning formar ofta dina framtida karriärmöjligheter. Därför vill vi lära känna dig och presentera förslag på passande företag och tjänster. Självklart gör vi detta utifrån dina önskemål och framtidsdrömmar.

Redo för nästa steg?

Duktiga individer med erfarenhet är hett eftertraktade. Vi på Friday har under många år hjälpt företag att rekrytera rätt talanger inom IT och Teknik. Med vårt breda nätverk och unika processer, hjälper vi dig att hitta rätt. Oavsett vad som lockar dig till nya utmaningar finns vi här som en ärlig och lyhörd partner.


Karriärsamtal

Vi vill alltid lära känna drivna talanger inom IT och teknik. Vi har bra koll på arbetsmarknaden för juniora talanger och hjälper gärna till med era funderingar.

  • Vad bör du tänka på för att maximera möjligheten till drömjobbet?
  • Vad skall du fokusera dina hobbyprojekt på?
  • Hur utformar du ett bra CV och Linkedinprofil?

Är du intresserad av att diskutera dina möjligheter nu eller inför framtiden? Hör av dig så bokar vi in ett karriärsamtal. 


2.570

Karriärsamtal med talanger 2022

2

Kontor

752

Tech-talanger som fått ett nytt jobb genom oss

210

Kundföretag som valt att samarbeta med oss


ISO-certifierade inom kvalitet och miljö

Vi är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö och har således ett ledningssystem som hjälper oss att ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet.


Visselblåsning

Om du vill rapportera in oegentligheter som anses strida mot lagen eller bolagets etiska principer och du inte finner det lämpligt eller möjligt att rapportera till din kontaktperson eller närmaste chef på Friday går det bra att använda följande mailadress:

whistleblower@friday.se


  • Redo för en ny utmaning?

    Är du intresserad av att ta ett första möte för att se hur vi kan hjälpa dig?

  • Behöver du rekrytera talanger?

    Är du intresserad av att ta ett första möte för att se hur vi kan hjälpa dig?

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Kungsportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Kungportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow