Lediga tjänster

Lediga jobb

53

Nedan ser du en del av våra lediga tjänster. Hittar du inte något som passar? Inga problem, skicka en spontanansökan så hör vi av oss om vi har något som matchar just dig.
Göteborg
Onsitetekniker till framstående Medtech-bolag!
Läs mer

Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och är en serviceinriktad lagspelare som vill arbeta i en bred teknisk roll? Vill du även få möjligheten att arbeta på ett företag som gör skillnad på riktigt för människor? Då är detta rätt steg för dig.

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för kunds räkning en Onsitetekniker till deras kontor i Göteborg. Vår kund är ett internationellt Medtech-bolag som förändrar liv med hjälp av deras teknik. I tjänsten kommer du att tillhöra ett team om två personer där ni rapporterar till närmsta chef i London. Eftersom det är ett globalt bolag kommer du även att ha kontakt med internationella kollegor på supportroller runt om i världen.

Som Onsitetekniker kommer du att vara behjälplig med tekniska ärenden som sker på plats på kontoret/i produktion och ibland inkommande på distans, till exempel i dialog med dina internationella kollegor. Det kan handla om allt ifrån installering av datorer, uppgradering av programvaror till hantering av nätverksproblem. Arbetet innebär också att agera intern IT-support, därav krävs det att du uppskattar en kommunikativ roll.

Du kommer till exempel att:

 • Tillhandahålla IT-support internt och se till att allt flyter på som det ska.
 • Lägga till nya användare, genomföra implementeringar och felsökning.
 • Stödja och utveckla hårdvara och mjukvarutillgångar för att säkerställa säker nätverksåtkomst.
 • Arbeta tillsammans med leverantörer för att lösa tekniska problem med utrustning och mjukvara.
 • Ansvara för IT-utbildning till nyanställda.
 • Samarbeta med andra team för att uppnå kundnöjdhet och stödja ett brett utbud av de tekniker som används av i företaget.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har några års erfarenhet som IT-/Onsitetekniker alternativt en eftergymnasial utbildning inom relevant område i kombination med praktik/deltidsarbete inom området.
 • Är flytande i engelska i både tal och skrift då språket kommuniceras internt.

Det är meriterande om du:

 • Är flytande i svenska i både tal och skrift.
 • Har efarenhet av att ha arbetat med MCSA (Microsoft Certified Solutions Expert), Outlook, Active Directory, Windows Client OS, eller MS Office365.
 • Har kunskaper av mobilitetshantering och tidigare erfarenheter i PowerShell, SCCM och VMWAre Service manager-applikationer.

Vidare kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du är strukturerad, noggrann och kommunikativ. Du besitter även en god samarbetsförmåga och har även lätt för att prata med människor. Vi ser även att du har en god problemlösningsförmåga och lätt för att ro dina uppgifter i hamn.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kund och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Junior Backend-utvecklare med intresse för Cybersäkerhet
Läs mer

Är du en duktig backendutvecklare med intresse för cybersäkerhet? Vi letar nu efter en person som kommer att förstärka Zaccos Secure Development-team som sitter i fräscha lokaler på Lindholmen. Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan idag!

OM TJÄNSTEN:

Zacco Digital Trust fokuserar på att lösa morgondagens cybersäkerhetsutmaningar och består av ett team av mycket erfarna cybersäkerhetsspecialister, mjukvaruutvecklare och researchers. Idag arbetar cirka 120 experter inom Cyber Security, Digital Threat Intelligence, Secure Development och TechLaw. Zacco Digital Trusts ambition är att bli den bästa europeiska cybersäkerhetspartnern för både kunder och anställda.

Nu söker vi efter en backendutvecklare med intresse för cybersäkerhet för att ingå i Zaccos Secure Development-team, ett team som arbetar som konsulter mot spännande och innovativa kunder, allt från startups till internationella storföretag. I rollen kommer du att gå in i både längre utvecklingsuppdrag med fokus på cyber security samt kortare, mer nischade uppdrag som till exempel penetrationstester, forensik eller kodgranskningar.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT, gärna med inslag av cybersäkerhet
 • Antingen är junior i din karriär och har större programmeringsprojekt att visa upp eller så har du något års relevant erfarenhet och vill ta nästa steg i karriären
 • Kompetens inom objektorienterade programmeringsspråk som C# eller Java
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska
 • Om du har kunskaper inom Azure eller AWS är det meriterande!

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi tror är du en social lagspelare som gillar att ta ansvar för ditt arbete. Vi tror även att du är driven, strukturerad och en god problemlösare.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Zacco och vår sida är att du efter 6–12 månader blir direktanställd hos Zacco.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Efter sommaren, augusti eller september.
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Pontus Somi, pontus@friday.se
 • Lön: Marknadsmässig månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals-och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – every day”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
Kundtjänstmedarbetare Till Surfboard Payments!
Läs mer

Har du tidigare erfarenhet av kundservice och vill fortsätta utvecklas i ett snabbväxande bolag som ligger i framkant inom betallösningar? Gillar du dessutom att arbeta i högt tempo och har höga ambitioner att utvecklas? Läs då vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Surfboard Payments är en agil organisation som levererar mjukvarubaserade betallösningar för fysiska butiker och handlare utan fast försäljningsställe. Bolaget planerar att lansera en mobilapplikation för den svenska marknaden inom kort och behöver därför stärka upp teamet med en medarbetare fokuserad på kundservice.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du i huvudsakligen att hantera inkommande ärenden från Surfboards kunder med ambitionen att besvara i realtid. Du kommer att ingå i ett mindre team bestående av interna tech personer som kommer att hjälpa dig vid mer avancerade frågor. Detta innebär att du kommer vara den första personen som axlar rollen som kundtjänstmedarbetare på Surfboard Payments i Stockholm. Rollen passar därför dig som har höga ambitioner och vill gå mot en teamleader roll i framtiden.

Några av arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Hantera inkommande frågor och ärenden till Surfboard Payments kundtjänst.
 • Vid behov genomföra utgående samtal eller förfrågningar till kunder.
 • Skapa och underhålla kundmasterdata i Bolagets interna system.
 • Proaktivt analysera och följa upp kunddata, bl.a. för att ge input till vidareutveckling av vårt hjälpcenter.
 • Bidra till att få våra kunder att fungera som ambassadörer åt bolaget.
 • Kontinuerligt komma med idéer för att utveckla och effektivisera processer för vår kundtjänst.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

 • Arbetslivserfarenhet av kundservice i minst 1 år.
 • God analytisk och administrativ förmåga.
 • God datorvana.
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Det är inget krav, men meriterande om du har:

 • God tekniska förmåga.
 • Erfarenhet av att jobba i någon form av affärssystem som exempelvis Zendesk. 
 • Kunskaper i övriga nordiska- och/eller europeiska språk.
 • Erfarenhet av B2B- och/eller betaltjänstbolag.

För denna roll kommer stor vikt läggas på personlig lämplighet. Vi söker därför dig som är lösningsorienterad som person och drivs av att hjälpa kunder med diverse frågor. Det är också av stor vikt att du är utåtriktad och social som person samt har förmågan att vara ödmjuk och lyssnar in kundens behov. Vidare ser vi gärna att du är noggrann i ditt arbetssätt och gillar att ta egna initiativ.

OM KUNDFÖRETAGET:

Surfboard Payments är en agil organisation som levererar mjukvarubaserade betallösningar för fysiska butiker och handlare utan fast försäljningsställe. Läs mer om dem här.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Det här är en direkt rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av kunden från start.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Torsgatan 30, Stockholm 
 • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
UX/UI-designer med intresse för sport
Läs mer

OM TJÄNSTEN:

Vi söker nu en framåtlutad UI/UX designer som vill ta det fulla UI ansvaret för Everysports sajter och produkter. Har du en god känsla för design och vill utveckla din kompetens på några utav Sveriges mest välbesökta sportsajter och padelanläggningar kan du vara den vi söker!

I din roll som UI/UX Designer ansvarar du för koncernens idag cirka 15 sajter. Du ansvarar för att bygga vidare på deras visuella identitet för dessa sajter och produkter som både uppskattas och förstås av användare. I ditt arbete kommer du att arbeta tätt ihop med bolagets produktägare och utvecklare för att säkerställa en leverans och utvecklingsprocess i toppklass.

Här kommer du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett produktteam och ansvara för flera brands och sighter. Du kommer få fullt förtroende och ha stora möjligheter att klättra inom bolaget. Är du dessutom sportintresserad så är det ett plus men inget krav.

Du kommer bland annat att:

 • Ta fram användarflöden, wireframes & hi-fi prototyper
 • Förbättra och ta fram nya brand guidelines och ansvara för implementering av dessa
 • Ta fram UI-design för både webb och app
 • Utföra och formulera användar-och A/B tester

För att lyckas i den här tjänsten ser vi att du är självgående, positiv och lösningsorienterad. Du har en god känsla för färg, form och typografi.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

 • Minst två års erfarenhet inom UI- och UX-design
 • Förståelse av produktutvecklingsprocesser som scrum & agile
 • Jobbar obehindrat i designverktyg som Adobe XD, Figma eller motsvarande
 • God vana av Adobe Creative Suite
 • Erfarenhet av att skapa grafiska profiler och van att anpassa design efter befintliga branding guidelines

Vi ser det som högst meriterande om du besitter:

 • Kunskap i att genomföra & analysera användarresearch
 • Erfarenhet av att jobba med designsystem
 • Erfarenhet av att utföra A/B tester.
 • Erfarenhet av att jobba med köp- & användarflöden.

OM KUNDFÖRETAGET:

Everysport Media Group (ESMG) är en svensk börsnoterad mediakoncern djupt rotad inom sport och spel. Vår strategi utgår från två huvudkomponenter: Content och Media.
Inom Content är ESMG en ledande leverantör av resultatdata, speltips och sportnyheter. Kunder är allt från ledande spelbolag världen över, till svenska mediahus, idrottsförbund och slutkonsumenter.
Två miljoner besökare interagerar varje vecka med ESMGs produktportfölj inom Media. Ledande digitala sajter som SvenskaFans, EliteProspects, FotbollDirekt, Hockeysverige, Everysport, Travtjänsten, Sporttjänsten med flera ryms inom detta område.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Everysport.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm Stad
 • Kontaktuppgifter: Mattias Isik
 • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?E


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Trollhättan
Junior Kvalitetsingenjör inom Supply Chain!
Läs mer

Vill du arbeta i en internationell miljö där du får möjligheten att bidra till att GKN förser sina kunder med högkvalitativa produkter? Vi söker dig med en hög struktur och planering i ditt arbete som uppskattar att arbeta i ett kompetent team med stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:

Som Kvalitetsingenjör kommer du tillhöra teamet för Supplier Quality Assurance, som innehar det övergripande ansvaret för leverantörer, kvalitetsprestanda samt tillverkningskvalifikationer och den proaktiva kvalitetssäkringen. Teamet består idag av 13 medarbetare med varierande bakgrund, som arbetar med ett hundratal leverantörer i en utvecklande och omväxlande miljö. Teamet främjar samarbete och ett öppet klimat, där du varje dag får ta del av nya utmaningar och ges utrymme till att växa personligt såväl som professionellt. Vidare kommer du ha ett nära samarbete med inköp och den operativa avdelningen, vilket skapar en unik möjlighet till att upprätthålla korrekta och koncisa beslut samt förbättringar. 

I rollen som Kvalitetsingenjör kommer du vara ansvarig för att sätta kvalitetskrav på inköpsordrar och följa upp med leverantörerna för att säkerställa att kraven följs korrekt. När en komponent har tillverkats och ska granskas är det du som ansvarig kvalitetsingenjör som granskar och godkänner den första inspektionen, där du kommer vara kvalitetsansvarig för egna leverantörer. 

Vidare kommer du exempelvis att arbeta med:

 • Avvikelserapportering som inkluderar uppföljning av grundproblem och förslag på åtgärder samt preventiva insatser 
 • Interna förbättringsaktiviteter samt skapa ett uppföljningsverktyg
 • Administrativa uppgifter i SAP

VI SÖKER DIG SOM: 

 • Har en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis teknik, ekonomi eller supply chain
 • Är analytisk i ditt tillvägagångssätt och arbetar strukturerat
 • Har god kännedom om Microsoft Office-paketet med fördel inom Excel samt SAP 
 • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken kommuniceras internt såväl som externt

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll
 • Har kunskaper inom flygindustrin och dess produkter, processer samt teknologier

För den här rollen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du ska lyckas och trivas i rollen tror vi att du driven och välorganiserad med en fallenhet för att arbeta självständigt. Då du kommer jobba i ett sammansvetsat team tror vi du samtidigt uppskattar att lära dig av andra samt är lösningsorienterad, målinriktad och prestigelös.

OM KUNDFÖRETAGET:

GKN är världens största oberoende leverantör till den globala flygindustrin. Med över 100 års flygerfarenhet utnyttjar de sin stora kunskap och avancerade tillverkningsteknik för att leverera avancerade integrerade tekniska lösningar i både metaller och kompositmaterial. 
GKN Aerospace har 2 000 anställda i Trollhättan och är en del av GKN Aerospace Engine Systems (AES). Totalt har AES 4 000 anställda på tolv olika tillverkningsanläggningar i både Sverige, Norge, USA och Mexico.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Ambitionen från kundens och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden. 

ÖVRIG INFORMATION:

 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Trollhättan
 • Start: Slutet av augusti
 • Kontaktperson: Hanna Lejon
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Applikationskonsult Med Intresse För Logistik Till Pagero!
Läs mer

Just nu söker vi applikationskonsult med intresse för logistik till Pagero i Göteborg! Har du ett genuint teknikintresse och vill jobba nära kunder? Vill du även få möjligheten att utveckla dina yrkeskunskaper i en kreativ och dynamisk miljö? Läs då vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Som applikationskonsult hos Pagero kommer du ta ansvar för olika arbetsuppgifter inom en projektbaserad arbetsmiljö. Rollen är omväxlande och det primära ansvaret är att fungera som applikations- och lösningsspecialist för Pageros plattform Pagero Network och applikationen Pagero TMS. Detta gör du genom att tillhandahålla Pageros kunder med hjälp, assistans och utveckling under implementeringsfasen av deras produkter hos kunden. Tjänsten passar dig som gillar att ha många bollar i luften och trivs med att jobba med projekt parallellt i team och självständigt. Det är även riktad till dig som har intresse för logistik/supply chain management och eventuellt jobbat med det tidigare.

Här ingår du även i ett familjärt företag där det är högt i tak och din utveckling kommer att prioriteras och vara viktig för företagets resa framåt. Du kommer att påbörja anställningen med en gedigen introduktion för att komma in i rollen och lära känna Pagero som företag. Detta följs sedan upp med fortsatt träning och utveckling med stöttning från erfarna kollegor.

Några av dina arbetsuppgifter som ingår i rollen: 

 • Agera som applikations- och lösningsspecialist i större tvärfunktionella implementeringsprojekt.
 • Hantera och planera mindre implementeringar tillsammans med Pageros kunder.
 • Guide, utbilda och hjälpa kunder med hjälp av Pageros plattformar och applikationer.
 • Proaktivt utveckla kundens digitala tjänster och identifiera förbättringsmöjligheter.
 • Utveckla och förbättra interna processer.
 • Ge bästa möjliga värde för Pageros kunder och förstå deras interna processer.
 • Tillhandahålla och implementera bästa praxis för att använda Pageros applikationer.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

 • En avklarad gymnasial utbildning inom IT, logistik eller Supply Chain Management.
 • Goda kunskaper inom IT.
 • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken kommer att användas i arbetet.
 • Erfarenhet av att jobba mot kund och är bekväm med det.

Det är meriterande om du har:

 • Akademisk examen inom systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande.
 • Kunskap och/eller erfarenhet av digitala dokumentflöden, supply chain management, SOAP eller SQL.
 • Erfarenhet av att ha jobbat praktiskt i lagermiljö.
 • Ytterligare språkkunskaper som till exempel italienska, spanska och mandarin.
 • Förståelse för filformat som exempelvis JSon, Excel med flera.

För den här rollen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att både lyckas och trivas rollen har du en väl utvecklad problemlösningsförmåga, god analytisk förmåga och är aktivt ute efter att utmana dig själv i ditt arbete. Du är fokuserad och kan självständigt strukturera dina uppgifter och prioriteringar. Att lära sig nya uppgifter är lätt för dig och du har förmågan och intresset att hjälpa andra, inklusive både kollegor och kunder. Utöver det bör du ha ett genuint teknikintresse och gillar att grotta dig in i detaljer.

OM KUNDFÖRETAGET:

We believe business should be easy. That is why we are building the world's largest, open business network. With our cloud-based network, you can reach any business, anywhere in the world - no matter how many borders your operations may cross. We take care of the technical and regulatory requirements across your entire order-to-cash, purchase-to-pay and freight processes, to give you data accuracy and security, transparency and real-time visibility. All this through a single connection. Find out more about Pagero here.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer att anställas av kunden från start.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Västra Hamngatan 1, Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
Second Line Support Med Intresse För Integrationer Till Pagero!
Läs mer

Tycker du om problemlösning och anser dig själv vara en teknisk lagd person? Har du erfarenhet av kundbemötande och vill kombinera det med problemlösning? Har du dessutom en utbildning eller erfarenhet av IT branschen och vill jobba på ett globalt snabbväxande företag? Läs då vidare och välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:

Just nu söker Friday en teknisk lagd person som vill jobba med Second Line Support hos vår kund Pagero! Kunden levererar molntjänster till globala företag för att förenkla och effektivisera köp- och säljprocesser genom att säkerställa säker kommunikation av affärsdokument. Idag finns Pagero i över 30 kontor världen över och befinner sig i en ständig expansionsfas.

I denna roll kommer du ingå i TMS support-teamet och jobba med supportärenden via deras ärendehanteringssystem Zendesk. Du kommer att tillhöra ett tight team bestående av First- och Second line supporter samt dela kontor med cirka 30 anställda mitt i centrala Stockholm. Det är högt i tak och du välkomnas in till ett familjärt företag som är måna om sina medarbetare.

Här kommer du ansvara över djupare felsökningar och agera som teknisk projektledare för Pageros kunder. Du kommer jobba med allt ifrån att grotta dig in i systemen, hantera incidenter och hålla kundmöten. Då Pagero är ett globalt företag kommer du att bemöta kunder i hela världen och det förutsätter en god serviceförmåga och goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Utöver det ser vi gärna att du är positiv, hjälpsam och kreativ som person för att lyckas i rollen. För rätt person finns även goda möjligheter att utvecklas i rollen och internt på företaget.

Några av arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Granska, analysera och felsöka djupare supportärenden genom att gräva i till exempel fakturor, lastplanering, logistik och databaser.
 • Ha kundansvar med både svenska och internationella kunder.
 • Agera tech lead för kunder.
 • Arbeta i ärendehanteringssystemet.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

 • Utbildning inom IT eller några års erfarenhet av teknisk support.
 • Intresse för att jobba med supportärenden inom logistikbranschen.
 • Analytiska färdigheter.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, då språken kommer att användas i arbetet.

Det är inget krav, men meriterande om du har:

 • Programmeringskunskaper och applikationskunskaper.
 • Känner till olika filformat som till exempel XML.
 • Kunskap om databas som SQL.
 • Erfarenhet av att ge support inom affärssystem.
 • Erfarenhet/bakgrund i logistikbranschen.
 • Språkkunskap utöver Svenska och Engelska.

OM KUNDFÖRETAGET:

We believe business should be easy. That is why we are building the world’s largest, open business network. With our cloud-based network, you can reach any business, anywhere in the world – no matter how many borders your operations may cross. We take care of the technical and regulatory requirements across your entire order-to-cash, purchase-to-pay and freight processes, to give you data accuracy and security, transparency and real-time visibility. All this through a single connection. Find out more at www.pagero.com 

OM ANSTÄLLNINGEN:

Det här är en direkt rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av kunden från start.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Stockholm, Kungsgatan 64
 • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
Applikationskonsult Med Intresse För Logistik Till Pagero!
Läs mer

Just nu söker vi applikationskonsult med intresse för logistik till Pagero i Stockholm! Har du ett genuint teknikintresse och vill jobba nära kunder? Vill du även få möjligheten att utveckla dina yrkeskunskaper i en kreativ och dynamisk miljö? Läs då vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Som applikationskonsult hos Pagero kommer du ta ansvar för olika arbetsuppgifter inom en projektbaserad arbetsmiljö. Rollen är omväxlande och det primära ansvaret är att fungera som applikations- och lösningsspecialist för Pageros plattform Pagero Network och applikationen Pagero TMS. Detta gör du genom att tillhandahålla Pageros kunder med hjälp, assistans och utveckling under implementeringsfasen av deras produkter hos kunden. Tjänsten passar dig som gillar att ha många bollar i luften och trivs med att jobba med projekt parallellt i team och självständigt. Det är även riktad till dig som har intresse för logistik/supply chain management och eventuellt jobbat med det tidigare.

Här ingår du även i ett familjärt företag där det är högt i tak och din utveckling kommer att prioriteras och vara viktig för företagets resa framåt. Du kommer att påbörja anställningen med en gedigen introduktion för att komma in i rollen och lära känna Pagero som företag. Detta följs sedan upp med fortsatt träning och utveckling med stöttning från erfarna kollegor.

Några av dina arbetsuppgifter som ingår i rollen: 

 • Agera som applikations- och lösningsspecialist i större tvärfunktionella implementeringsprojekt.
 • Hantera och planera mindre implementeringar tillsammans med Pageros kunder.
 • Guide, utbilda och hjälpa kunder med hjälp av Pageros plattformar och applikationer.
 • Proaktivt utveckla kundens digitala tjänster och identifiera förbättringsmöjligheter.
 • Utveckla och förbättra interna processer.
 • Ge bästa möjliga värde för Pageros kunder och förstå deras interna processer.
 • Tillhandahålla och implementera bästa praxis för att använda Pageros applikationer.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

 • En avklarad gymnasial utbildning inom IT, logistik eller Supply Chain Management.
 • Goda kunskaper inom IT.
 • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken kommer att användas i arbetet.
 • Erfarenhet av att jobba mot kund och är bekväm med det.

Det är meriterande om du har:

 • Akademisk examen inom systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande.
 • Kunskap och/eller erfarenhet av digitala dokumentflöden, supply chain management, SOAP eller SQL.
 • Erfarenhet av att ha jobbat praktiskt i lagermiljö.
 • Ytterligare språkkunskaper som till exempel italienska, spanska och mandarin.
 • Förståelse för filformat som exempelvis JSon, Excel med flera.

För den här rollen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att både lyckas och trivas rollen har du en väl utvecklad problemlösningsförmåga, god analytisk förmåga och är aktivt ute efter att utmana dig själv i ditt arbete. Du är fokuserad och kan självständigt strukturera dina uppgifter och prioriteringar. Att lära sig nya uppgifter är lätt för dig och du har förmågan och intresset att hjälpa andra, inklusive både kollegor och kunder. Utöver det bör du ha ett genuint teknikintresse och gillar att grotta dig in i detaljer.

OM KUNDFÖRETAGET:

We believe business should be easy. That is why we are building the world's largest, open business network. With our cloud-based network, you can reach any business, anywhere in the world - no matter how many borders your operations may cross. We take care of the technical and regulatory requirements across your entire order-to-cash, purchase-to-pay and freight processes, to give you data accuracy and security, transparency and real-time visibility. All this through a single connection. Find out more about Pagero here.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer att anställas av kunden från start.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Kungsgatan 64, Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
On-Site Tekniker till spännande bolag!
Läs mer

Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och är en serviceinriktad lagspelare som vill arbeta i en bred teknisk roll? Just nu söker vi efter en medarbetare till en intern tjänst som On-Site Tekniker till vår kund med placering i Göteborg alternativt Skövde, för dig som är redo att ta nästa steg i karriären. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:

Nu söker Friday för kunds räkning en kommunikativ, strukturerad och flexibel person som skall axla rollen som On-Site Tekniker. Kunden är välkända för att vara omtänksamma och samarbetsvilliga människor med ett globalt tankesätt som besitter en passion för innovation. Arbetstiderna är uppbyggt genom ett treskift, där man arbetar 7-16, 15-24 samt 23-07. Hos kund kommer du främst att arbeta med att övervaka, hantera och följa upp fabrikssupportärenden. 

Exempel på arbetsuppgifter: 

 • Service och support på fabriksklientinstallationer, fabriksdatorer, diverse fabriks-IT-utrustning och serveradministration (OS, hårdvara)
 • Implementeringar, felsökning på programvara
 • Administrera ärenden inom ITSM-systemet
 • Uppdatera ITSM-systemet med nya rutiner och instruktioner 
 • Du kommer vidare att ansvara för kommunikationen för eskaleringar till andra linjen, tredje linjen och tredjepartsleverantörer

Vi söker dig som:

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande
 • Har en gedigen erfarenhet av support och felsökning på fabriksdatorer eller liknande
 • Har erfarenhet av support IT-klienthårdvara, kringutrustning och IT-infrastrukturstöd
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi tror är du en social lagspelare som gillar att ta ansvar för ditt arbete. Vi tror även att du är driven, strukturerad och en god problemlösare.

Om anställningen: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday men arbeta ute hos vår kund, uppdraget sträcker sig till årsskiftet 2022/2023, med goda chanser till förlängning. 

Övrig info: 

Omfattning: Heltid

Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse

Placering: Göteborg alternativt Skövde

Kontaktuppgifter: Bianca Lord

Lön: Fast månadslön 

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Junior systemutvecklare med tekniskt intresse till bred roll
Läs mer

OM TJÄNSTEN:

I rollen som embedded-utvecklare kommer du att arbeta med att ta fram applikationer till företagets instrument som består av tjockleksmätare inom pappersindustrin. Applikationerna byggs på en egenutvecklad plattform baserad på Linux där varje instrument är unikt för varje kund. Det handlar om att presentera data, vad operatören ska göra med instrumentet samt givare och sensorer som ska anslutas. Med andra ord så innefattar rollen både hårdvarunära programmering och användargränssnitt. Detta görs framförallt i C++.

I rollen är det viktigt att känna att det är kul med helheten. Du kommer jobba tätt med mekanik, mätteknik, service och produktion för att tillsammans få ihop en bra produkt. Vi ser att du brinner för produktutveckling, har ett allmänt tekniskt intresse och gillar att jobba brett. Här kommer du få vara med från ax till limpa och sitta under samma tak som produktion, service, marknadsföring, sälj och utveckling. Långsiktigt kan du utvecklas åt flera olika håll. Vill du fördjupa dig i hårdvara, webb eller elektronik? Eller kanske gå mot projektledning? Möjligheterna är många och ditt intresse och driv bestämmer vilket håll du vill gå.

VI SÖKER DIG SOM:

Har en universitetsutbildning (gärna master) inom mekatronik, elektronik, datavetenskap eller närbesläktade grenar.

Rollen erbjuder stor bredd på innehållet i den dagliga verksamheten och stor individuell påverkan på åtagande och resultat, så vi ser att du besitter driv och förmåga för att åstadkomma resultat i ditt arbete.

Det är meriterande om du har ett intresse av kamera och bildanalys.

OM KUNDFÖRETAGET:

Vår klient är en världsledande tillverkare av utrustning för kvalitetskontroll och processoptimering inom massa- och pappersindustrin. Huvudkontoret, inklusive R&D och tillverkning, ligger i Kista, Stockholm. Deras enhet består av cirka 80 personer, där försäljning, produkthantering, tillverkning, underhåll och R&D alla sitter under ett tak.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:

·      Omfattning: Heltid

·      Start: Enlig överenskommelsen

·      Placering: Kista

·      Rekryteringsansvarig: Mattias Isik

·      Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Applikationskonsult till Pagero!
Läs mer

Har du erfarenhet från affärsystem eller integrationer och vill arbeta i ett bolag som är ledande i sin bransch? Just nu söker Pagero en applikationskonsult som ska ansluta till deras team i Göteborg. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:

Som Applikationskonsult hos Pagero har du en varierande och utvecklande roll. Här får du chansen att ta ansvar och få en central roll i tekniska frågor mot både kund och kollegor. Framförallt kommer du tillhandahålla hjälp, assistans och utveckling under implementeringsfasen av Pageros produkter hos kund.

Ett urval av dina arbetsuppgifter som Applikationskonsult:

 • Utveckla och förbättra interna processer i syfte att hitta effektivare arbetssätt och metoder
 • Sätta dig in i kunders interna processer för att kunna förstå och skapa värde för kunden
 • Ta fram och implementera bästa praxis för hur man använder applikationerna

För att lyckas i denna roll behöver du ha ett stort tekniskt intresse och du trivs att arbeta i grupp. I rollen är det viktigt dela med sig av sin kunskap till kollegor men också ödmjukt ta lärdom av andra. Du behöver ha förmågan att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och på ett självständigt sätt driva det du tar dig an i mål. Din anställning kommer att påbörjas med en gedigen introduktion under första veckan där du dels får träffa de olika avdelningarna och får en introduktion i Pageros arbete.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har erfarenhet från en liknande roll inom affärssystem eller integrationer
 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis systemvetenskap, affärsinformatik eller dataekonomi.
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.
 • Har ett tekniskt intresse och god kommunikationsförmåga.

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet från finansiella processer, supply chain/logistik eller vård/medtech
 • Har kunskaper inom andra språk än engelska och svenska, till exempel tyska, franska, arabiska eller kinesiska. 

För den här rollen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att både lyckas och trivas i rollen är du en driven person med ett positivt mindset. Vidare tror vi att du är en utåtriktad och teknikintresserad person som är prestigelös och trygg i dig själv och din kompetens.

OM KUNDFÖRETAGET:

Pagero är ett snabbväxande globalt bolag med en innovativ och föränderlig produkt som har tusentals användare i 40 länder! Pagero är ledande på marknaden och erbjuder ett Smart Business Network som kopplar ihop köpare och säljare världen över för automatiserad och säker kommunikation av affärsdokument. Kulturen präglas av en entreprenöriell anda och du får komma in i ett team som uppmuntrar utveckling och har kul tillsammans.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Friday och du kommer anställas direkt hos Pagero. 

ÖVRIG INFORMATION:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Slutet av augusti
 • Placering: Göteborg, Västra Hamngatan 1
 • Kontaktperson: Pontus Somi
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Technical Project Manager to Pagero
Läs mer

Do you have experience managing technical projects? Do you want to work for a global, growing company with great culture and a widely used and liked product? If so, this role is for you - apply today!

ABOUT THE POSITION:

As the result of rapid and successful expansion, Pagero has in recent years become the global leader in their space. As a consequence, more and more Technology Partners are interested in integrating Pagero’s state-of-the-art cloud based business document communication platform into their own solutions.

To support the rapidly increasing demand from current and prospective Partners, we are now seeking to complement Pagero’s Partner Team with a Technical Project Manager, responsible for supporting and guiding their Partners with their integration efforts towards the cloud-based platform Pagero Online. In collaboration with the Partner Account Manager, you would be responsible for the solution design and future solution improvements, working closely with the Partners.

As a Technical Project Manager, you are responsible for managing various types of partners with systems of different technical architecture. To succeed with this, you will be required to collaborate closely with the partners as well as internal stakeholders, i.e., the Partner Account Manager, Customer Integration, Project Managers, application consultants and others.

Day to day tasks:

 • Participate in technically oriented discussions/presentations with potential partners.
 • Understand and explain Pagero’s APIs to current and prospective Partners
 • Develop a high-level understanding for the partner needs (why partnering with Pagero) and business model.
 • Create and follow a project plan together with the partners and internal stakeholders.
 • Manage the technical partner implementation with the partners until the partner is onboarded.
 • Agree and document the customer onboarding routines with partners.
 • Support Partner with ongoing product enhancement & product development.
 • Ongoing work to ensure continuously improved customer onboarding and support routines.

THE IDEAL CANDIDATE:

 • You are a driven, ambitious and independent person
 • Experienced with or interested in managing software integration/implementation projects as a project manager
 • You can understand the full picture, as well as dive deep into the details.

Skills and qualifications:

 • Educational background in areas of system integrations and/or IT Project Management and/or similar tech-oriented educational background.
 • Minimum 3 years work experience
 • Excellent communication skills.
 • Fluent English skills (speaking and writing).

ABOUT THE CLIENT:

We believe business should be easy. That’s why we are building the world’s largest, open business network. With our cloud-based network, you can reach any business, anywhere in the world – no matter how many borders your operations may cross. We take care of the technical and regulatory requirements across your entire order-to-cash, purchase-to-pay and freight processes, to give you data accuracy and security, transparency and real-time visibility. All this through a single connection. Find out more at www.pagero.com.

ABOUT THE ASSIGNMENT:

This is a recruitment process where you will be hired by Pagero directly.

ADDITIONAL INFORMATION:

 • Employment type: Full-time
 • Start date: As soon as possible/according to agreement
 • Location: Gothenburg, Stockholm, Madrid or Remote!
 • Contact person: Pontus Somi, pontus@friday.se
 • Salary: Fixed monthly

Apply by clicking the link below. Remember to be quick with your application as we make continuous selection of candidates, and the position can be filled before the application deadline is due.

ABOUT FRIDAY:

By being a partner to our clients and candidates, we strive to find the best match for you both. We achieve this by really getting to know our clients and candidate’s needs! Of course, we will ensure that requirements and skillsets match. But above all, we focus on the importance to find harmony between values ​​and corporate culture which both candidate and client considers optimal.

Our passion is to help people find their dream job within the IT & Tech field. This ambition is a big part of the reason why Friday was founded, aiming to find that workplace that gives you the Friday feeling – every day!

We mainly focus on young engineers who are at the beginning of their careers or soon graduating from university within the IT and Technology field. Our belief is that people reach their fullest potential when looking forward to going to work


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
Elektronikingenjör Med Intresse För Produktutveckling Till Globalt Bolag!
Läs mer

Har du en masterexamen inom elektronik och/eller arbetslivserfarenhet inom det? Är du i början på din karriär och vill växa inom en väletablerad och globalt företag? Har du dessutom ett brett intresse för teknik och vill jobba med hårdvaruutveckling? Läs då vidare och välkommen in med din ansökan! 

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för kunds räkning en Elektronikingenjör som vill vara med och arbeta inom produktutveckling. Kunden är en av världens största tillverkare av vitvaror som bland annat tillverkar tvättmaskiner, diskmaskiner, kylskåp och dammsugare. I denna roll kommer du att fylla en viktig funktion genom att stödja Embedded-teamet i utvecklingen av nya produkter och underhåll av befintliga produkter. Detta inkluderar att skapa, utvärdera, verifiera och förbättra tekniska lösningar och produkter. Detta är en perfekt position för dig som är i början på din karriär och vill växa inom området elektronikdesign för konsumentprodukter. kommer att ta mycket ansvar och vi söker dig som har kunskaper inom elektroniken och stort intresse tekniken.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är villig att arbeta tvärfunktionellt för att hitta bästa möjliga lösningar på nyutvecklade CX wellbeing-produkter. Som person ska du vara tekniskt- och analytisk lagd, kreativ, lösningsorienterad och proaktiv i ditt arbetssätt. Vidare är det också viktigt att du trivs i en multikulturell miljö för att passa in i rollen.

Några av huvudarbetsuppgifter kommer att vara:

 • Delta i produktutvecklingsprojekt inom Embedded-teamet.
 • Utveckla och förbättra inbyggda hårdvarulösningar för produkter inom området wellbeing som exempelvis batteridrivna dammsugare, luftrenare eller liknande.
 • Implementera nya och robusta elektroniska hårdvarudesigner.
 • Kunskaper inom inbyggd mjukvarudesign och MEMS-sensorer.
 • Finnas som stöd vid utveckling av inbyggda mjukvarulösningar och testapplikationer.
 • Utvärdera testresultat och skapa nya lösningar samt förbättringar utifrån detta resultat.
 • Underhålla och förbättra arbetssätt, process och dokumentation.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

 • En masterexamen inom elektronikteknik eller kandidatexamen med minst 2 års erfarenhet inom elektronik.
 • Erfarenhet av hårdvaruutveckling och/eller test av inbyggda/analoga/kraftdesigner.
 • Erfarenhet av OrCad och/eller Allegro EDA.
 • Goda kunskaper i engelska i både i tal och skrift, då språken kommer att användas i arbetet.

Det är inget krav, men meriterande om du har:

 • Erfarenhet av att arbeta med utvecklingsverktyg som PLM, Bugzilla och Jira.
 • Projekt som är relevant att visa upp.

OM KUNDFÖRETAGET:

For us going to work everyday has an even greater purpose than putting the latest product or technology on the market. It’s about improving the everyday lives of millions. By staying humble and open for new ideas – we can push the boundaries for cooking, cleaning and wellbeing at home. But to keep doing so, we need more people who want to innovate and re-imagine what life at home can be. For that, we employ great people from a wide variety of backgrounds – not just because it’s the right thing to do, but also because we believe that diverse perspectives make our business stronger and more innovative. If you share our values, come find your place in our global community.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter 9-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Hösten 2022
 • Placering: Stockholm 
 • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
C/C++ utvecklare till uppdrag inom försvaret
Läs mer

Nu söker vi dig med civilingenjörsbakgrund och goda kunskaper i C/C++ och som vill arbeta med inbyggda realtidssystem. För dig som närmar dig examen är detta ett perfekt första kliv i karriären då du kommer till en organisation som arbetar med högteknologiska produkter och där du kan lära av seniora kollegor. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:

I denna roll kommer du att arbeta med realtidssystem och inbyggda system i ett agilt, tvärfunktionellt team bestående av sju personer med olika expertkompetens inom mjukvaruutveckling, testning och systemarkitektur. Det dagliga arbetet innefattar att designa, implementera och testa programvara för bolagets radarsystem som man utvecklar på plats in-house. I spetsen har man en SCRUM-master som fördelar arbetet där man kör sprintar om tre veckor. På anläggningen har man ett heltäckande ägandeskap där man utvecklar produkter från ax till limpa och där du är med att ta fram eller vidareutveckla produkter från krav till färdig lösning. Ditt arbete kan innefatta avancerad signalbehandling till att realisera målföljningsalgoritmer. Teknikerna du framförallt kommer att arbeta med är C/C++ men även MATLAB för komplexa algoritmer.

VI SÖKER DIG SOM: 

 • Civilingenjörsexamen från relevant utbildning som Computer Science, Automation & Mechatronics eller Software Engineering
 • God förståelse för realtidssystem samt inbyggda system
 • Talar och skriver svenska samt engelska
 • Har svenskt medborgarskap (ej dubbla)

Som person är du någon med förmåga att ta initiativ och driva ditt egna arbete framåt. Du är frågvis och nyfiken där du trivs bäst när du arbetar i team. Då bolaget arbetar med komplexa tekniska produkter ställer det krav på att du har ett genuint teknikintresse och har god koll på datamängder, datahastigheter samt förståelse för inbyggda system. Du får gärna ha gjort lite hobbyprojekt på fritiden som du kan berätta mer om.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday men arbeta ute hos vår kund. Tanken är att du blir anställd av kund efter provanställningen. Anställningen kräver bakgrundskontroll samt registerkontroll på grund av bolagets och produkternas karaktär.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: I sommar/efter sommaren
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Pontus Somi
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Junior roll inom utveckling av testsystem
Läs mer

Nu söker vi en junior kandidat till en långsiktig roll med övergång till fast anställning där du kommer att arbeta med framtagningen av avancerade testsystem. Personen vi söker ska ha ett stort intresse för mätteknik och ha kunskap i Labview. Sök nu då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:

En ny generations radarsystem kräver en ny generations testsystem. Gruppen utvecklar testerna från koncept till levererat testsystem. Arbetet med utveckling av testfunktioner bedrivs i agila team. Testobjekten är komplexa produkter, allt från kretskort och kassetter upp till delsystem och system, DC-50 GHz där man arbetar mycket med Labview och National Instruments verktyg. Man gör olika storlek på serier i gruppen och det är både manuell och automatisk testning man arbetar med beroende på projektens behov. I rollen är det ett stort fokus på mätteknik där du dels behöver ha ett intresse för detta men även ha förmåga att sätta dig in i användningen av en produkt och ta hänsyn till detta i ditt jobb.

Arbetsuppgifterna omfattar:

 • Systemdesign
 • Elektronikutveckling
 • Verifiering av egenutvecklade testutrustningar
 • Programvaruutveckling

Gruppen du kommer att tillhöra har varierad kompetens med både seniora och något mindre erfarna kollegor. Man tillhör en större avdelning om drygt 20 personer men arbetar oftast i tightare grupper om 4-5 personer i projekten.

Tanken är att efter avslutat konsultuppdrag kunna gå över till en fast anställning hos kund.

VI SÖKER DIG SOM: 

 • B.Sc eller M.Sc inom Embedded, Elektro eller motsvarande program som innefattar mätteknik eller mikrovågsteknik
 • God kunskap i Labview
 • Intresse för embedded och inte främmande för hårdvara
 • Har hobbyprojekt att visa upp som är relevanta och rör programmering i C/C++

Framförallt är det viktigt att du brinner för mätteknik för att lyckas i denna roll. Du gillar att jobba i tvärfunktionella team och att bidra till både teamets och verksamhetens utveckling. Det är viktigt för dig att komma framåt och att kunna hitta effektiva lösningar. Du är en engagerad och kreativ person som vill utvecklas både personligt och professionellt och prova olika teknikområden. Tjänsteresor kan förekomma.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday men arbeta ute hos vår kund. Tanken är att du blir anställd av kund efter provanställningen.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Flexibelt
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Pontus Somi
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
Optikingenjör till Trimble!
Läs mer

Trimble i Danderyd utvecklar och tillverkar optiska mätinstrument, totalstationer och skanningstotalstationer för lantmäteri- och byggmarknaden. Deras produkter är marknadsledande och står för både kvalité och tillförlitlighet. På Trimble R&D i Danderyd hittar du deras FoU-avdelning som består av cirka 90 ingenjörer som alla är högt kvalificerade inom sina områden. Du hittar även ett brett spektrum av kärndiscipliner som SW, elektronik, mekanik och optik. Är du i början på din karriär eller jobbat i några år och vill fortsätta karriären med en mycket lovande lärningskurva? Vill du jobba nära produkten och trivs med utvecklingen från ax till limpa? Tveka då inte med att skicka in din ansökan idag!

OM TJÄNSTEN:

I rollen som Optikingenjör kommer du få möjligheten att jobba produktnära i en modern och flexibel arbetsmiljö. Du kommer att vara involverad i utvecklingen av produkten från start till mål och jobba med spännande projekt, stora som små. Teamet inom optik består idag av 13 ingenjörer med ansvar för optik- och mekanikutveckling av instrument. Men rollen innebär även att du kommer jobba i tvärfunktionella team med utvecklare inom alla discipliner.

Genom att vara med i Trimble blir du också en del av en global och mångkulturell familj. Du kommer att omringas av kollegor som delar sina kunskaper och samtidigt utmanar dig för att uppnå din fulla potential. Utöver detta kommer det finnas goda möjligheter för dig att växa och skapa dig en kunskapsrik karriär inom företaget.

Några av arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Designa, utveckla och verifiera avancerad optik och optomekanik för Trimbles totalstationer.
 • Arbeta tillsammans mekaniker, elektronik- och SW-utvecklare i tvärfunktionella projekt och förstudier.
 • Arbeta tillsammans med produktion, inköp, service och andra discipliner för framgång för Trimbles produkter.
 • Följ din design från idé till produkt i nära samarbete med Trimbles egenproduktion.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

 • En doktorsexamen eller masterexamen inom ett område relaterat till optik eller optiska system.
 • Praktisk erfarenhet av att verifiera, utvärdera och felsöka optik.
 • Starka analytiska färdigheter och genuint teknikintresse.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, då språken kommer att användas i arbetet.

Det är inget krav, men meriterande om du har:

 • Erfarenhet av optiska simuleringar med raytracing eller fysisk optik (Trimble arbetar i Zemax).
 • Kunskaper om ströljusanalys, optomekanisk tolerans och lasersäkerhet.
 • Praktisk erfarenhet av att arbeta med lasrar i ett optiskt labb.
 • Kunskaper om ströljusanalys, optomekanisk tolerans och lasersäkerhet
 • Praktisk erfarenhet av att arbeta med lasrar i ett optiskt labb
 • Kunskap om miljöutmaningar med linser, kameror och lasrar
 • Erfarenhet av optiska ritningar och design av optomekaniska sammanställningar för produktion

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är en problemlösare som drivs av att hitta lösningar. Du ska även vara intresserad av produkten och vilja komma med idéer för att utveckla den i linje med företagets mål. Vidare är du också en lagspelare som besitter goda kommunikationsfärdigheter.

OM KUNDFÖRETAGET:

Trimble is transforming the way the world works by delivering products and services that connect the physical and digital worlds. Core technologies in positioning, modeling, connectivity and data analytics enable customers to improve productivity, quality, safety and sustainability. From purpose built products to enterprise life-cycle solutions, Trimble software, hardware and services are transforming a broad range of industries such as agriculture, construction, geospatial and transportation and logistics.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Det här är en direkt rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av kunden från start.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: September
 • Placering: Stockholm, Danderyd
 • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Consultant Manager till Friday i Göteborg
Läs mer

Friday är talangbyrån som matchar drivna juniora talanger med arbetsgivare inom Tech. Vi är idag ett av de snabbast växande bolagen i vår bransch och vi har bara börjat vår resa! 

På Friday lägger vi stolthet i vår kvalité, kunskap, hängivenhet och strävan efter att överträffa våra kunder och kandidaters förväntningar. Tillsammans tar vi oss an de utmaningar vi ställs inför och firar de framgångar vi når.   

För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken som person och intresserad av att utvecklas i en entreprenörsmiljö. Även om vi har mycket på plats i organisationen finns det en massa kvar att påverka. 

Friday har kontor både i Göteborg och Stockholm, i denna rollen kommer du sitta på vårt kontor i Vasastan i Göteborg. På Göteborgskontoret sitter 16 härliga kollegor, varav 5 arbetar med sälj och 11 inom leverans med ett tätt samarbete däremellan. I rollen som Consultant Manager kommer du ingå i vårt leveransteam där du kommer få möjlighet att jobba med alla delar av rekryterings- och konsultprocessen.  

VAD KOMMER DU ATT GÖRA? 

 • Ditt primära ansvarsområde kommer att vara rekrytering. Du kommer att ha ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen av konsulter till Fridays kunder. 
 • Professionalism, affärsmässighet och relationsskapande är nyckeln till vår framgång. Det gör du genom att agera partner och specialist till våra kunder, kandidater och konsulter i tätt samarbete med övriga kollegor. 
 • Löpande coachning och uppföljning med dina konsulter.

För oss är teamet allt! Laget före jaget. För att lyckas hos oss värdesätter du samarbete. Vi kommer att erbjuda dig verktygen, kollegorna och stödet för att lyckas i din roll. Vi strävar efter ett individanpassat ledarskap med en tydlighet i vad som förväntas av dig som individ och oss som team.  

VEM ÄR DU? 

 • Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning. Vilken väg du valt sedan är inte lika viktigt. Du ska vara nyfiken på IT/teknik och du brinner för att jobba med människor.  
 • Du har ett stort intresse och fallenhet för affärer. Du drivs av att göra affärsnytta för Friday och våra kunder. 
 • Du har med största sannolikhet en bakgrund från service och/eller försäljning och trivs i en roll där din prestation uppmärksammas. 
 • För oss är det viktigt med hög närvaro hos våra kunder runt om Göteborgsområdet. Därför är det ett krav med B-körkort. 
 • Du talar och skriver flytande svenska och är bekväm med att även använda engelska i både tal och skrift, då detta används dagligen i kontakt med kandidater och kunder. 
 • Det är meriterande om du har erfarenhet från rekryteringsbranschen och/eller IT/Teknikrelaterat arbete. 

Vi strävar efter en miljö där vi utmanar och utvecklar varandra. Därför tror vi att du är en prestigelös lagspelare. Vi har alltid en hög ambitionsnivå i allt vi tar oss an, det tror vi att du också har. Du är orädd, hungrig och lockas av vår gemensamma strävan att bli bäst på det vi gör. En stor del av bedömningen kommer att ske utifrån personliga egenskaper. 

VAD ERBJUDER VI HOS OSS? 

 • Utvecklingsmöjligheterna hos oss är stora! Vi har bara startat vår resa och för rätt person finns det inga begränsningar. 
 • Bra lagprestationer belönas på Friday. Du erbjuds en fast månadslön och teambaserad månatlig bonus.  
 • Konkurrenskraftiga villkor gällande försäkring, friskvård & pension.
 • Provanställning med tillsvidareanställning.

ÖVRIG INFORMATION: 

 • Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. 
 • Placering: Vasaplatsen 8, 41134 Göteborg.
 • Kontaktperson: Rebecka Forsman, rebecka@friday.se.

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.  

OM OSS: 

Friday startades 2018 av personer med gedigen erfarenhet från rekrytering och konsultuthyrning inom tech, med ambitionen att erbjuda en bättre tjänst för både kandidater och kunder. Idag arbetar vi med kunder i alla storlekar, från stora, välkända och globala företag till mindre startups och allt däremellan. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kandidater möjligheter, oavsett vad de värdesätter i sina nästa utmaningar.  

Friday finns med kontor i Göteborg och Stockholm och genomför över 1000 karriärmöten årligen. Vi arbetar fokuserat med juniora tjänster inom IT & Teknik! Vi är experter på det vi gör och vill hjälpa våra kandidater i sina karriärsval. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när de ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. 


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Resekoordinator till spännande bolag i Göteborg!
Läs mer

Ser du dig själv som en doer, som får saker och ting gjorda på ett strukturerat sätt? Som Travel Coordinator får du en viktig roll gällande resebokningar för bolagets konsulter. Härliga kollegor och inspirerande arbetsmiljö utlovas!

OM TJÄNSTEN:

Nu söker Friday för kunds räkning en strukturerad, kommunikativ och flexibel person som skall axla rollen som Resekoordinator. Kunden är ett världsledande bolag inom den marina branschen som står inför en spännande och transformativ utvecklingsresa. Du kommer ingå i ett team på två personer som idag ansvarar för konsulterna på båtarna. Du kommer få vara med och koordinera resorna men också vara länken mellan teamet och bolagets externa resebolag. Som Resekoordinator kommer du koordinera resor för konsulter från hela världen och säkerställa att allting flyter på så smidigt som möjligt. I och med att det är en internationell miljö är flytande engelska ett krav! Då bokningarna kan ändras med kort varsel pga. väder och liknande är det viktigt att du som person är flexibel och anpassningsbar. Du trivs att arbeta i ett högt tempo med snabba beslut.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Koordinera resor för konsulter som skall på fartygen runtom i världen.
 • Säkerställa att covidpass, intyg och liknande finns tillgängliga.
 • Avlasta och stötta sina två kollegor i teamet.
 • Färdigställa person- och reseinformation i Excellistor och skicka till agenterna på resebolaget.
 • Ansvara för att rätt person kommer till rätt plats vi rätt tillfälle.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en eftergymnasial utbildning inom administration eller liknande, eller har motsvarade arbetserfarenhet inom shipping och resebokning.
 • Är en doer och lyckas hålla en struktur trots ett emellanåt högt arbetstempo.
 • Har goda kunskaper i Excel.
 • Är bekväm i både det svenska och engelska språket då båda språk används dagligen.

Vi lägger stor vikt vid rätt person för rollen. Eftersom bolaget präglas av en prestigelös, kunnig och engagerad företagskultur är det viktigt att även du kan identifierar dig med detta. Förutom att du är driven och har lätt för att arbeta tillsammans med andra har du inga problem att ta tag i det som behövs. Du har förmågan att skifta fokus när förutsättningarna ändras och finner dig i nya situationer på ett bra sätt. Du är professionell och serviceinriktad då du kommer ha många kontaktytor och därmed behöver representera bolaget på bästa sätt.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd som konsult via oss på Friday den första perioden. Anställningen sträcker sig 6 månader med möjlighet till förlängning.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: 6 månader, med möjlighet till förlängning.
 • Startdatum: Omgående.
 • Placering: Göteborg.
 • Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström
 • Lön: fast månadslön, marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Trollhättan
Produktionsplanerare till GKN i Trollhättan!
Läs mer

Har du ett brinnande intresse för logistik och planering och vill arbeta inom en framtidsbransch i en internationell miljö? GKN i Trollhättan erbjuder en spännande roll där du kommer få arbeta nära både det strategiska och operativa. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:

GKN Aerospace i Trollhättan är en väletablerad organisation med tillverkning av motorkomponenter till civilt och militärt flyg, stationära gastrubiner samt rymd. De arbetar mot internationella kunder och har verksamhet över hela världen. På deras kontor i Trollhättan, som är huvudkontor för Engine, arbetar det ca 2000 personer.

I rollen som Produktionsplanerare kommer du funktionellt tillhöra en Logistikavdelning med 5 andra logistiker men operativt tillhöra ett specifikt värdeflöde bestående av ett tvärfunktionellt team där ditt huvuduppdrag blir att jobba med planering inom både MPS- och SIOP-horisont och säkra att tillverkningsplanen möter kundbehovet för att kunna leverera till kund i tid.
Du kommer arbeta tätt ihop med första- och andra linjens chef men också tillsammans med Inköp, Program och Engineering. Du kommer ha funktionellt stöd av andra logistiker med lång erfarenhet inom branschen och företaget men skall även kunna bidra med ny kunskap och erfarenhet. Som spindeln i nätet blir kommunikation en naturlig del av din vardag och också nödvändig för att lyckas i denna roll. 
Analytisk förmåga krävs för att kunna stötta cheferna samt tidigt identifiera risker och tillsammans med dem ta fram åtgärdsplaner. 

ARBETSUPPGIFTER:

 • Planering inom MPS- och SIOP-horisont
 • Skapa och upprätthålla ett balanserat Master Produktions Schedule
 • Planering, analys och optimering av kapacitet
 • Varulagerprognoser, analys av utfall samt driva aktiviteter för att nå uppsatta målnivåer
 • Vara engagerad i kontinuerlig förbättring och utveckling för en effektiv Supply Chain genom LEAN-implementation.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en akademisk utbildning inom logistik/supply chain
 • Har en analytisk förmåga och är strukturerad i ditt arbetssätt
 • Är duktig på att kommunicera, både i tal och skrift
 • Är flytande i svenska och engelska, muntligt och skriftligt

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta inom logistik/supply chain
 • Har haft ett meriterande arbete vid sidan av studierna

För den här rollen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du ska trivas och lyckas i rollen tror vi att du är kommunikativ och strukturerad. Du är duktig på att skapa och bibehålla relationer, där du är ödmjuk inför arbetet och ser positivt på att lära dig av andra. Du ska aktivt kunna söka den information du behöver för att kunna slutföra en uppgift och vara bekväm i en roll som spindeln i nätet.

OM KUNDFÖRETAGET:

GKN är världens största oberoende leverantör till den globala flygindustrin. Med över 100 års flygerfarenhet utnyttjar de sin stora kunskap och avancerade tillverkningsteknik för att leverera avancerade integrerade tekniska lösningar i både metaller och kompositmaterial.
GKN Aerospace har 2 000 anställda i Trollhättan och är en del av GKN Aerospace Engine Systems (AES). Totalt har AES 4 000 anställda på tolv olika tillverkningsanläggningar i både Sverige, Norge, USA och Mexico.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Efter överenskommelse
 • Placering: Trollhättan
 • Rekryteringsansvarig: Hanna Lejon
 • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. 

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! 

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? 

 


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Junior Utvecklare till Innovativa Klimator!
Läs mer

Vi söker just nu efter en nyexaminerad utvecklare som vill vara med och utveckla Klimators produkter inom väglagsdetektering. Vill du jobba med spännande produkter och intressant teknik tillsammans med seniora utvecklare och växa tillsammans med företaget är detta en tjänst för dig!

OM TJÄNSTEN:

Klimator är sprunget ur Chalmers och har sitt huvudkontor i centrala Göteborg och har ett kontor i Odense, Danmark. Idag är de cirka 30 anställda och de flesta är ingenjörer. Resultaten av företagets forskning inom vägväderdata med mycket hög precision används idag inom vintervägunderhåll och fordonsindustrin.

Du kommer tillhöra AHEAD-teamet som utvecklar mjukvara som via sensor fusion kombinerar data från lasersensorer och en kamera för att upptäcka vägförhållanden som presenteras direkt i bilen. Programvaran är lokalt integrerad och detekterar samt presenterar vägens tillstånd, i realtid, 25 meter framför bilen. Mjukvaran är applicerbar i både självkörande och vanliga bilar.

Det är en bred roll och du kommer få jobba med systemutveckling i Python och Go, algoritmutveckling, sensor fusion samt machine learning. Teamet består idag av två utvecklare och tanken är att ni ska jobba ihop för att vidareutveckla tjänsten inför en bredare lansering.

VI SÖKER DIG SOM:

Vi tror att du nyligen har examinerat från en teknisk utbildning och har teknik och programmering som ett stort personligt intresse. Det är starkt meriterande om du har tidigare har haft relevanta extrajobb eller egna större programmeringsprojekt.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi tror att du är en hungrig, driven och vetgirig person som tycker att det är kul att lära sig ny teknik! Då rollen är bred och innefattar flera olika programmeringsspråk och tekniker förväntar vi oss inte att du kan allt från början, men att du istället visar en vilja till att lära dig så mycket det bara går.

Kompetens du bör ha:

 • En civilingenjörs- eller kandidatexamen, gärna inom datavetenskap, elektronik, automation och mekatronik eller liknande.
 • Programmeringskunskaper i Python
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska

Erfarenhet eller intresse av något av nedanstående områden ser vi som meriterande:

 • Någon typ av arbetslivserfarenhet från ett tekniskt arbete
 • Egna hobbyprojekt inom programmering
 • Intresse för eller kunskap kring machine learning (CNNs, Random Forest)

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Klimator och vår sida är att du efter konsultuppdragets slut blir direktanställd hos Klimator.

OM KUNDFÖRETAGET:

Klimator är ett svenskt mjukvarubolag med över 30 års forskningsbakgrund från tillämpad vägklimatologi. Bolaget har två patenterade innovationer, dataplattformen Road Condition Data (RCD) som med hög precision kan göra prognoser över vägväder i realtid och upp till 18 timmar fram i tiden, samt sensorteknologin AHEAD som i realtid kan avgöra framförvarande vägs förhållanden. Klimators syfte är att bidra till säkrare vägar och öka tillgängligheten av självkörande funktioner.

ÖVRIG INFORMATION:

 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Start: till sommaren, enligt överenskommelse.
 • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Projektingenjör till Lindner Scandinavia!
Läs mer

“Our employees provide the foundation for our company” - På Lindner Scandinavia får du möjlighet att arbeta på ett av de världsledande företagen inom sin bransch. Med en trygg och expansiv koncern i ryggen driver Lindner Scandinavia den skandinaviska marknaden. Med det medföljer goda utvecklingsmöjligheter för dig i din yrkesmässiga karriär. Visst låter det intressant? Vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande urval.

Är du en kommunikativ, engagerad och driven högskoleingenjör och vill arbeta i en roll som projektingenjör? Trivs du i en bred roll med många kontaktytor där din strukturerade sida kommer till sin rätta? Då kan tjänsten på Lindner Scandinavia vara något för dig! Här får du som junior projektingenjör möjligheten att arbeta på ett bolag som skräddarsyr lösningar för kunden inom speciella exteriöra och interiöra konstruktioner i framförallt glas, trä, stål, aluminium och komposit i Norge, Danmark och Sverige. Lindner Scandinavia ser långsiktigt på samarbetet och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter, så här gäller det att som junior komma in och visa framfötterna.

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Lindner Scandinavias räkning en utåtriktad och strukturerad projektingenjör. Lindner Scandinavia startades 2019 med ett huvudkontor i Göteborg, regionkontor i Stockholm och projektkontor i Köpenhamn och Oslo. I tjänsten som projektingenjör kommer du sitta på Göteborgskontoret, dock innefattar tjänsten resor där du förväntas vara på plats hos kunden under installationstiden vilket motsvarar ca. 2 dagar i veckan. Lindners kunder är benägna i Sverige, Norge och Danmark. Bolaget är idag 35 anställda och har även via moderbolaget Lindner SE ytterligare resurser och kompetenser vilket ger bolaget möjlighet att från stabil grund utveckla och genomföra stora som små projekt på den skandinaviska marknaden.

Som projektingenjör är du en nyckelspelare i projektgruppen och hjälper projektchefen i ledningen av projektresurserna. Lindner har 4 seniora projektingenjörer i dagsläget som kommer stötta dig i din nya roll. Vidare kommer du vara väl insatt i de ekonomiska och kontraktsmässiga aspekterna av projektet för att kunna övervaka och initiera korrigerande åtgärder för att säkerställa de finansiella och kvalitetsmål som ställs för projektet.

I din roll kommer du vidare att:

 • Delta vid kontraktsgenomgång
 • Granska kontraktsdokumenten och vara väl insatt med villkor och krav
 • Ansvara för att tidplanen är uppdaterad och aktuell tillsammans med projektchef
 • Rapporter - ansvara för att sammanställa vecko- och månadsrapporter
 • Administrera och följa upp inköpsplanen
 • ÄTA - ansvara för att logga ÄTA ärenden samt arbeta med kostnadsutredning

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en relevant högskoleutbildning inom Samhällsbyggnad eller motsvarande
 • Fastnat för projektering och vill vidareutvecklas inom detta
 • Är öppen för resor i tjänsten och därmed innehar B-körkort
 • Är obehindrad i både svenska och engelska i både i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

 • Arbetslivserfarenhet från en arkitekt- eller byggkonsultfirma
 • Arbetat i en liknande roll sedan tidigare

Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in hos Lindner Scandinavia och i rollen som projektör krävs det att du som person är kommunikativ, orädd och strukturerad. För dig är det en självklarhet att vara med och bidra med din kreativitet samt att komma med nya idéer och ständigt kommunicera på bästa sätt gentemot kollegor och kunder.

OM KUNDFÖRETAGET:

Lindner SE startades 1965 i Arsnstorf, Tyskland och är en familjeägd koncern med 7200 anställda och en omsättning kring 1200 miljoner Euro. Koncernen är en av de världsledande inom byggnation av fasader, interiöra produkter och isolering. Dem ger råd, utvecklar, producerar och implementerar produkter och projekt för våra kunder -från mindre projekt till nyckelfärdiga lösningar. Lindner Scandinavia är en del av Lindner SE koncernen, beläget i Göteborg, som ansvarar för komplexa speciella exteriöra och interiöra konstruktioner i framförallt glas, trä, stål, aluminium och komposit i Norge, Danmark och Sverige. Högt kvalificerade och erfarna medarbetare inom projektering, 3D / BIM-design, kvalitetsledning och projektledning garanterar professionellt och tillfredsställande genomförande för alla projektdeltagare. Lindner Scandinavia AB ger sina kunder råd i ett tidigt skede, om det behövs. Läs gärna mer om Lindner Scandinavia här.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader där du kommer vara anställd av Friday. Om alla parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter till överrekrytering.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Efter sommaren, augusti/september
 • Placering: Göteborg, Västra Frölunda
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
Junior Android-Utvecklare Till Zound Industries!
Läs mer

Vill du vara med och bidra med utveckling i en snabbrörlig, innovativ och lekfull organisation? Har du ett stort intresse av att jobba med apputveckling och vill få möjligheten att växa med ett företag som tar vara på dina kompetenser? Är du dessutom musikintresserad och vill jobba med produkter inom den branschen? Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Zound Industries räkning en driven Frontend Android-utvecklare som vill vara med på en häftig resa framåt. Zound Industries grundades år 2008 och är företaget som står bakom produktionen av Urbanears hörlurar och Marshall högtalare som du säkerligen har hört talats om. Det är ett globalt företag med kontor runt om i världen och finns i städer som exempelvis London, Paris, New York och Hong Kong. Under de senaste åren har Zound Industries produkter gått från enkla trådbundna enheter till anslutna och komplexa IoT-enheter. Idag fokuserar de på att utveckla en mobilapplikation som ska skapa mervärde för sina kunder och söker dig som vill vara med på denna spännande resa framåt.

Genom att vara med i Zound Industries blir du också en del av en multikulturell familj som välkomnar dig för den du är. Du kommer att omringas av härliga kollegor som gör din arbetsdag mer än bara arbete. Som junior utvecklare kommer dina synpunkter att höras och värderas högt av Zound och många möjligheter kommer erbjudas för att du ska utvecklas.

ARBETSUPPGIFTER:

Som Frontend Android-utvecklare kommer du att jobba med att utveckla Android-mobilapplikationen i Java och Kotlin. Det innebär att du kommer att jobba nära andra UX-team för att tillsammans komma fram till passande lösningar och funktioner för applikationen. Du kommer att ingå i ett tight team som idag består av åtta anställda men med ambitionen att bli fler inom en snar framtid.

Några av arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Utveckla och underhålla Android-mobilapplikationer i ett scrum-team.
 • Samarbeta nära med UX-teamet för att diskutera egenskaper och funktioner för applikationen.
 • Stödja och delta i aktiviteter för validering.
 • Delta i kunskapsdelning och teamarbete med de andra utvecklarna i teamet.
 • Prototyper av nya idéer, både individuellt och över team.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

 • En högskola- eller universitetsutbildning inom data/IT.
 • Relevanta kunskaper/erfarenhet inom Android apputveckling från arbetslivet eller sidoprojekt.
 • Kunskaper om Java och Kotlin samt förståelse för designmönster för Android (MVVM, Dependency injection, Jetpack-komponenter).
 • Starka kunskaper i engelska i både tal och skrift, då det är kärnspråket på företaget.

Det är inget krav, men meriterande om du har:

 • Erfarenhet av RxJava, Dagger2 och Clean Architecture
 • God förståelse för tester som exempelvis enhetstester, UI-tester, Jenkins etc.
 • Erfarenhet av att interagera med Firebase, REST API:er etc.
 • Förståelse för Bluetooth-stacken, kommunikation över GATT och AVkit.
 • Förståelse för WiFi-stacken.

För den här rollen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att både lyckas och trivas i rollen är du en kreativ och driven person som gillar att hitta lösningar till problem. Vi ser gärna att du är social och trivs i en mångkulturell miljö samt är bekväm med att tala engelska i ditt dagliga arbete. Vidare bör du ha ett stort tekniskt intresse och se detta som en fantastiskt möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med Zound.

OM KUNDFÖRETAGET:

For over a decade, we have been shaking things up on the audio electronics market. Through our brands we champion the human perspective. Using life itself as our greatest source of inspiration to create products that excite, intrigue and surprise. We can do this because we design and develop all our products in house. From concept to consumer, our team of magicians come together to create something that resonates on the inside as well as it does on the out. We bring life to sound. Read more about Zound here.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Zound Industries och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos Zound Industries.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Stockholm 
 • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
Junior Frontend iOS-Utvecklare Till Zound Industries!
Läs mer

Vill du vara med och bidra med utveckling i en snabbrörlig, innovativ och lekfull organisation? Har du ett stort intresse av att jobba med apputveckling och vill få möjligheten att växa med ett företag som tar vara på dina kompetenser? Är du dessutom musikintresserad och vill jobba med produkter inom den branschen? Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Zound Industries räkning en driven Frontend iOS-utvecklare som vill vara med på en häftig resa framåt. Zound Industries grundades år 2008 och är företaget som står bakom produktionen av Urbanears hörlurar och Marshall högtalare som du säkerligen har hört talats om. Det är ett globalt företag med kontor runt om i världen och finns i städer som exempelvis London, Paris, New York och Hong Kong. Under de senaste åren har Zound Industries produkter gått från enkla trådbundna enheter till anslutna och komplexa IoT-enheter. Idag fokuserar de på att utveckla en mobilapplikation som ska skapa mervärde för sina kunder och söker dig som vill vara med på denna spännande resa framåt.

Genom att vara med i Zound Industries blir du också en del av en multikulturell familj som välkomnar dig för den du är. Du kommer att omringas av härliga kollegor som gör din arbetsdag mer än bara arbete. Som junior utvecklare kommer dina synpunkter att höras och värderas högt av Zound och många möjligheter kommer erbjudas för att du ska utvecklas.

ARBETSUPPGIFTER:

Som Frontend iOS-utvecklare kommer du att jobba med att utveckla iOS-mobilapplikationen i Swift. Det innebär att du kommer att jobba nära andra UX-team för att tillsammans komma fram till passande lösningar och funktioner för applikationen. Du kommer att ingå i ett tight team som idag består av åtta anställda men med ambitionen att bli fler inom en snar framtid.

Några av arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Utveckla och underhålla iOS-mobilapplikationer i ett scrum-team.
 • Samarbeta nära med UX-teamet för att diskutera egenskaper och funktioner för applikationen.
 • Stödja och delta i aktiviteter för validering.
 • Delta i kunskapsdelning och teamarbete med de andra utvecklarna i teamet.
 • Prototyper av nya idéer, både individuellt och över team.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

 • En högskola- eller universitetsutbildning inom data/IT.
 • Relevanta kunskaper/erfarenhet inom iOS-apputveckling från arbetslivet eller sidoprojekt.
 • Kunskaper om Swift, Swift UI och Swift package manager.
 • Erfarenhet av att jobba med kombinerat ramverk.
 • Starka kunskaper i engelska i både tal och skrift, då det är kärnspråket på företaget.

Det är inget krav, men meriterande om du har:

 • God förståelse för tester som exempelvis enhetstester, UI-tester, Jenkins etc.
 • Erfarenhet av att interagera med Firebase, REST API:er etc.
 • Förståelse för Bluetooth-stacken, kommunikation över GATT och AVkit.
 • Förståelse för WiFi-stacken.

För den här rollen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att både lyckas och trivas i rollen är du en kreativ och driven person som gillar att hitta lösningar till problem. Vi ser gärna att du är social och trivs i en mångkulturell miljö samt är bekväm med att tala engelska i ditt dagliga arbete. Vidare bör du ha ett stort tekniskt intresse och se detta som en fantastiskt möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med Zound.

OM KUNDFÖRETAGET:

For over a decade, we have been shaking things up on the audio electronics market. Through our brands we champion the human perspective. Using life itself as our greatest source of inspiration to create products that excite, intrigue and surprise. We can do this because we design and develop all our products in house. From concept to consumer, our team of magicians come together to create something that resonates on the inside as well as it does on the out. We bring life to sound. Read more about Zound here.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Zound Industries och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos Zound Industries.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Stockholm 
 • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Junior Backendutvecklare till Swisslog
Läs mer

Friday söker för Swisslogs räkning en Junior Backendutvecklare till kontoret i Partille. Med drygt 2 000 medarbetare över sex kontinenter är Swisslog en ledande aktör när det kommer till automatiserade lösningar inom logistik. Har du kunskaper i Java eller C# är du varmt välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN: 

I tjänsten kommer du att bli en del av Swisslogs Software Engineering-team, som består av tekniska ledare och mjukvaruutvecklare. I teamet råder härlig stämning och du inte behöver oroa dig över dina intressen, för här pratas det om allt från sport, hobbyprojekt och hemmapill till filosofiska diskussioner och musik. Tillsammans hjälps man alltid åt för att nå gemensamma mål som är viktigare än individuella. Du kommer få en mentor i teamet och resten av medarbetarna finns alltid tillgängliga för frågor.

Swisslog har först en kortare introduktionsfas där du får lära dig grunderna i deras mjukvara och därefter får du tillsammans med en kollega i teamet först utföra enklare uppgifter i projekt och stegvis ta dig an mer komplexa uppgifter. Ett bra team har många olika förmågor och hos Swisslog finns det utrymme för både de som gärna fokuserar på ren utveckling och de som gärna fokuserar mer på människor och funktionalitet. 

ARBETSUPPGIFTER:

I tjänsten kommer du att arbeta med utveckling av Swisslogs egna produkt SynQ, som är hjärnan i det automatiserade lagret. De flesta projekt är olika och det finns många roliga problem att lösa; flödena i lagret skall optimeras, databasbelastningen skall balanseras och användarupplevelsen skall bli den rätta. Det kan också handla om integrering av produkten AutoStore eller höglagerkranar, till stora projekt där man kombinerar flera subsystem som lättgodskranar, palleterare, skyttlar, plockstationer och mycket annat. 

Klicka HÄR för att få en bättre bild av vad SynQ gör för nytta!

Vidare är Swisslog just nu i en spännande fas, där man ser många nya tekniker komma in i vardagen som automatiskt robotplock, AI-implementationer och implementationer av Industri 4.0. Du kommer att ha ett tight samarbete med andra team i Europa, där det också finns stora möjligheter att arbeta i perioder.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en avklarad högskoleexamen inom IT, automation eller annan relevant teknikrelaterad inriktning.
 • Kan demonstrera att du arbetat med objektorienterad programmering och har intresse för det, gärna genom egna hobbyprojekt. 
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken kommuniceras internt.
 • Har ett tekniskt intresse och lätt att förstå och ta till dig ny teknik och nya metoder

Stor vikt kommer att läggas vid personlighet där vi tror att du är bra på att lyssna, kommunicera och duktig i att presentera lösningar inför gruppen. Du tar egna initiativ genom att komma med nya förslag på lösningar och sätter igång aktiviteter mot önskat mål. Du är en problemlösare som gillar att gå till botten för att lösa tekniska utmaningar.

OM KUNDFÖRETAGET:

Swisslog formar framtidens intralogistik och omvandlar lager och distributionscenter för att uppnå maximal effektivitet, flexibilitet och agilitet. Robotinnovation och Industri 4.0 innebär att våra automationslösningar alltid är redo för framtiden. Genom att analysera och förstå din data optimerar vi prestandan för din verksamhet. Våra kompletta lösningar omfattar konsulttjänster, konceptstudier, projektimplementering, kundtjänst samt teknik och mjukvara av högsta kvalitet som skräddarsys för specifika krav i just ditt företag.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen är att du blir fast anställd hos kund om båda parter är nöjda med samarbetet.

ÖVRIG INFORMATION:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse  
 • Placering: Göteborg 
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Nyexaminerade Applikationskonsulter till Pagero!
Läs mer

Har du ett intresse för IT och vill arbeta i ett bolag som är ledande i sin bransch? Just nu söker Pagero applikationskonsulter som ska ansluta sig till deras team i Göteborg. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:

Som Applikationskonsult hos Pagero har du en varierande och utvecklande roll. Här får du chansen att ta ansvar och få en central roll i tekniska frågor mot både kund och kollegor. Framförallt kommer du tillhandahålla hjälp, assistans och utveckling under implementeringsfasen av Pageros produkter hos kund.

Ett urval av dina arbetsuppgifter som Applikationskonsult:

 • Utveckla och förbättra interna processer i syfte att hitta effektivare arbetssätt och metoder
 • Sätta dig in i kunders interna processer för att kunna förstå och skapa värde för kunden
 • Ta fram och implementera bästa praxis för hur man använder applikationerna

För att lyckas i denna roll behöver du ha ett stort tekniskt intresse och du trivs att arbeta i grupp. I rollen är det viktigt dela med sig av sin kunskap till kollegor men också ödmjukt ta lärdom av andra. Du behöver ha förmågan att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och på ett självständigt sätt driva det du tar dig an i mål.

Din anställning kommer att påbörjas med en gedigen introduktion under första veckan där du dels får träffa de olika avdelningarna och får en introduktion i Pageros arbete. Detta följs sedan upp med fortsatt träning och utveckling i gruppen där du får lära av mer erfarna kollegor.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis systemvetenskap, affärsinformatik eller dataekonomi.
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.
 • Har ett tekniskt intresse och god kommunikationsförmåga.

 Det är meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet från finansiella processer, supply chain/logistik eller vård/medtech
 • Har kunskaper inom andra språk än engelska och svenska, till exempel tyska, franska, arabiska eller kinesiska. 

För den här rollen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att både lyckas och trivas i rollen är du en driven person med ett positivt mindset. Vidare tror vi att du är social och har ett stort tekniskt intresse! Du ser detta som en fantastisk möjlighet att starta din karriär på ett internationellt och innovativt företag med goda möjligheter att fortsätta utvecklas och ta nästa steg inom bolaget.

OM PAGERO:

Pagero är ett snabbväxande globalt bolag med en innovativ och föränderlig produkt som har tusentals användare i 40 länder! Pagero är ledande på marknaden och erbjuder ett Smart Business Network som kopplar ihop köpare och säljare världen över för automatiserad och säker kommunikation av affärsdokument. Kulturen präglas av en entreprenöriell anda och du får komma in i ett team som uppmuntrar utveckling och har kul tillsammans.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Friday och du kommer anställas direkt hos Pagero. 

ÖVRIG INFORMATION:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Slutet av augusti
 • Kontaktperson: Pontus Somi
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Junior Utvecklare inom Batterisimulering till Alelion
Läs mer

Är du intresserad av att arbeta inom en framtidsbransch och hjälpa samhället att snabbare ställa om till fossilfritt? Då är rollen inom batterisimulering på Alelion något för dig, Välkommen in med din ansökan idag!

OM TJÄNSTEN: 

Vår kund Alelion söker vi nu dig som ska ansluta till deras team inom batterisimulering här i Göteborg. Alelion arbetar med utveckling och tillverkning av batterier som används av specialfordon som tillexempel industritruckar. Det är ett familjärt bolag som har en spännande utvecklings- och expansionsresa framför sig och söker därmed fler medarbetare.
Idag är de ca 15 personer i sitt utvecklingsteam och som junior utvecklare hos dem kommer du bland anant få en mentor för att på bästa möjliga sätt komma in i gruppen. Inom teamet finns det varierande nivåer av senioritet och det är viktigt för dem att man alltid hjälper och stöttar varandra. De har en öppen och familjär kultur och försöker även skapa roliga aktiviteter utanför det dagliga arbetet, som quizz eller AW.

I rollen inom simulering/utveckling kommer du arbeta med Alelions simuleringsmodeller som i sin tur anpassas efter krav från kund. Du kommer göra olika simuleringar och konstruktionslösningar för olika typer av batterier. Utöver detta kommer du även arbeta med dimensionering och kundanpassningar samt vidareutveckling av simuleringsverktyget. Du kommer även arbeta tätt med deras säljavdelning och nära kundprojekt och även vara med i offertarbete och förstudie för nya projekt. 

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Simulering av prestanda för batterier utifrån kundernas olika körcykler.
 • Design och dimensionering av batterisystem (spänning, kapacitet, effekt, laddning, termiskt)
 • Modellering av batterier utifrån kundspecifika krav

VI SÖKER DIG SOM: 

 • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom el, data, fysik eller automation och mekatronik eller motsvarande.
 • Har kunskaper inom Matlab och/eller Octave.
 • Har kunskaper i Python
 • Är bekväm att arbeta med programmering
 • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då språken kommuniceras internt

Det är inget krav, men meriterande om du:

 • Har skrivit examensarbete eller på motsvarande sätt fördjupat dig inom batterier. 

Det kommer finnas goda möjligheter att vara med och utforma rollen men för att trivas och lyckas tror vi att du som person är social, kommunikativ, driven och gillar att arbeta med processer från start till slut. Du uppskattar att arbeta mot många olika kontaktytor, både internt och externt. Du är intresserad av både det teoretiska och praktiska och gillar att arbeta i lika stor utsträckning med båda.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

OM KUNDFÖRETAGET: 

Sedan starten 2006 har Alelion vuxit och är idag en etablerad utvecklare, tillverkare och leverantör av avancerade batterier och batterilösningar.
Alelion startade som utvecklare och global leverantör av batterisystem för materialhantering och applikationer, huvudsakligen för truckar inom industri av varierande storlek. Därifrån har de fortsatt växa och är nu ledande inom att anpassa ny teknik inom cellkemi och kontrollsystem till en bredare variation av industrier, applikationer och miljöer. 
Bolaget har stegvis skiftat fokus mot den snabbt växande segmentet tyngre industriella specialfordon som opereras med högre volt (400-800v). 

Läs mer om Alelion här.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden. 

ÖVRIG INFO: 

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Anna Franson
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. 

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. 

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! 

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? 

 


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Junior Java-utvecklare inom Automation
Läs mer

OM TJÄNSTEN: 

Friday söker för kunds räkning en junior backendutvecklare till en blandad roll som innefattar utveckling, kundanpassningar, drift samt support. Med drygt 2 000 medarbetar över sex kontinenter är vår kund en ledande aktör när det kommer till automatiserade lösningar inom logistik. Störst fokus i Göteborgskontoret, med ca 100 medarbetare, är mot automatiserad logistik där många företag som Stadium, Arla och Sportamore använder vår kunds dynamiska lagerautomation.

Du blir en del av ett teamet för Software Support som arbetar med förvaltning av befintliga kundsystem där man bland annat ställer om kundernas lösningar för att bättre lämpa sig för e-handel. Systemen kan vara anpassade för annat i grunden och därför kräva workshops med kunder i syfte att lyfta tekniken med nya databasversioner, operativsystemsversion eller tillägg som kräver nyutveckling. Man arbetar projektbaserat i kundspecifika team där du kommer att ta rygg på en mentorn i syfte att lära dig grunderna i mjukvaran samt hur man driftar teamets specifika kunder. Teamen har många olika förmågor där man får utlopp både för utveckling men också fokus på kundkontakt och de sociala bitarna.

I teamet råder härlig stämning där du inte behöver oroa dig över dina intressen för här pratas det om allt från sport, hobbyprojekt och hemmapill till filosofiska diskussioner och musik. Tillsammans hjälps man alltid åt för att nå gemensamma mål som är viktigare än individuella.

Du får förmånen av att arbeta med kundens egna mjukvaruplattform, som är hjärnan i det automatiserade lagret. De flesta projekt är olika och det finns mycket roliga problem att lösa; flödena i lagret skall optimeras, databasbelastningen skall balanseras och användarupplevelsen skall bli den rätta. Arbetet handlar också till stor del om daglig drift av systemen som rullar ute hos kunderna i Norden där du får inkommande ärenden och snabbt stöttar kunderna när systemen ligger nere eller något blir fel. Man genomgår nu en spännande fas, där man ser många nya tekniker komma in i vardagen som automatiskt robotplock, AI-implementationer och implementationer av Industri 4.0 där du kommer in och får vara med på resan.

Detta är rollen för dig som söker en långsiktigt varierad roll där du får kombinera ditt intresse för mjukvara och hårdvara men inte gärna sitter med att bara knacka kod hela dagarna utan pratar med kunder, underleverantörer och löser problem.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en uttagen högskoleexamen med IT, Mekatronik eller teknikrelaterad inriktning
 • Söker en varierad roll som innefattar utveckling - drift - support
 • Kan demonstrera att du arbetat med Java och har intresse för det, gärna genom egna hobbyprojekt 
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska 

Det är meriterande (ej krav) om du har kunskaper inom följande områden: 

 • Realtidsapplikationer 
 • Har ett tekniskt intresse och lätt att förstå och ta till dig ny teknik och nya metoder

Du är bra på att lyssna, kommunicera och du är bra på att presentera lösningar för andra. Du tar egna initiativ genom att komma med nya förslag på lösningar och sätter igång aktiviteter mot önskat mål. Problemlösning är vad du går igång på där du inte ger dig förrän du gått till botten med varför något blivit fel.

OM KUNDFÖRETAGET:

"Vi formar framtidens intralogistik och omvandlar lager och distributionscenter för att uppnå maximal effektivitet, flexibilitet och agilitet. Robotinnovation och Industri 4.0 innebär att våra automationslösningar alltid är redo för framtiden. Genom att analysera och förstå din data optimerar vi prestandan för din verksamhet. Våra kompletta lösningar omfattar konsulttjänster, konceptstudier, projektimplementering, kundtjänst samt teknik och mjukvara av högsta kvalitet som skräddarsys för specifika krav i just ditt företag."

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen är att du blir fast anställd hos kund om båda parter är nöjda med samarbetet.

ÖVRIG INFORMATION:

 • Omfattning: Heltid, dagtid
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Dino Segetalo, dino@friday.se
 • Lön: fast månadslön, marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Junior Backendutvecklare till spännande Tromb!
Läs mer

Till digitaliseringsbyrån Tromb söker vi nu efter en duktig backendutvecklare som vill vara en del av deras härliga kultur och spännande utvecklingsprojekt. Är du intresserad av att hänga med på deras resa? Ansök idag!

OM TJÄNSTEN:

Tromb är en digitaliseringsbyrå med rötter från Norrland och har kontor i Piteå, Luleå, Skellefteå, Stockholm och Göteborg. På Göteborgskontoret sitter det idag 13 stycken medarbetare som tillsammans jobbar i större projekt mot spännande kunder, både i Göteborgsregionen och nationellt. Tromb jobbar med många olika tekniker, programspråk och molnlösningar i korta utvecklingssprintar.

Till att börja med kommer du arbeta med backendutveckling i C#.Net, men sedan finns det stora möjligheter till att utvecklas och forma din roll, exempelvis mot fullstackutveckling, techlead, DevSecOps samt AI och machine learning. 

VI SÖKER DIG SOM:

Är en duktig programmerare! Om du är självlärd och har jobbat i något år med objektorienterad utveckling eller om du har läst en YH- eller högskoleutbildning och vid sidan om har gjort något större programmeringsprojekt är du absolut rätt person för denna roll. Du behöver nödvändigtvis inte ha erfarenhet ifrån just C#.Net så länge du tidigare har arbetat i något annat objektorienterat programspråk. Har du dessutom erfarenhet från React, Flutter eller AI/ML är det meriterande!

Stor vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker är en nyfiken och driven person med en positiv inställning. På Tromb premieras samarbete, kunskapsdelning och att ställa upp för varandra, vilket innebär att du behöver vara en person som trivs i att arbeta i team.

Om du inte redan talar och skriver flytande svenska så ser vi att du i alla fall har målsättningen att i framtiden göra det.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Trombs och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos Tromb.

OM KUNDFÖRETAGET:

Tromb arbetar med digital affärsutveckling och ökar effektiviteten hos deras kunder genom att ständigt hitta nya vägar för att lösa olika problem. De räds inte tuffa uppdrag och löser affärsutmaningar genom kreativitet, ny teknik och ett unikt engagemang. De är cirka 80 medarbetare med kontor i Göteborg, Stockholm, Piteå, Luleå och Skellefteå.

Tromb är också en dynamisk och fartfylld arbetsplats. Det händer spännande saker hela tiden. Deras vardag är fylld av såväl långa som kortare projekt och uppdrag – ofta av varierande karaktär. Våra team består av arkitekter, utvecklare, UX/designers, projektledare, affärs- och verksamhetsutvecklare. Det är många kompetenser och personligheter som tillsammans tar sig an deras kunders utmaningar. Alla är nyfikna, engagerade och hjälpsamma. Träningsutmaningar, utlandskonferenser, AWs och andra mer eller mindre spontana event förgyller vardagen. Läs mer på deras hemsida här: https://tromb.com/

ÖVRIG INFORMATION:

 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid
 • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Junior Embeddedutvecklare med fokus på CAN
Läs mer

OM TJÄNSTEN:

I gruppen utvecklar man radarsystem med fokus på antenner som hamnar i såväl flyg- som markburna system. Utvecklingen rör funktionalitet för sändning och mottagning i antenner som innehåller kort med processorer vars mjukvara det är man arbetar med. I rollen kommer det också att ingå att skriva specifikationer och sköta dokumentation på utfört arbete vilket ställer krav på att du har god struktur. På plats har man hela kedjan från idé till produktion och färdig produkt.

I teamen arbetar man enligt Scrum med i snitt ett till två år långa projekt. I det dagliga arbetet kommer du att kunna ta rygg på erfarna kollegor där det framför allt läggs fokus på att du vågar ta initiativ själv för att lära dig och komma framåt i de uppgifter som hamnar på ditt bord. Rollen är bred och du kommer även arbeta med el och elektronik, lödning, PLC-programmering samt RTOS.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en högskole- eller ingenjörsutbildning inom exempelvis embedded, elektroteknik eller liknande
 • Har kunskaper inom C och Python
 • Har kunskaper inom CAN-mjukvara såsom CanOpen och/eller CanAlyzer
 • Känner dig bekväm i både Windows och Linux/Unix
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska, då båda språken kommuniceras internt och externt.

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll

Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du är driven och målmedveten. Vi ser även att du är öppensinnad och gillar att arbeta i en komplex miljö. Du vågar ta initiativ i ditt arbete och driva framåt i syfte att lära dig där du inte räds för att springa bort till kollegor för att bolla ett problem. Gruppen värdesätter att man är lyhörd och ödmjuk inför att lära sig men även att ta för sig och bidra med sin synvinkel.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kundens och vår sida är att du efter konsultuppdragets slut blir tillsvidareanställd hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION:

 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Start: Efter överenskommelse
 • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Recruiter på deltid till Friday
Läs mer

Friday är talangbyrån som matchar drivna juniora talanger med arbetsgivare inom Tech. Vi är idag ett av de snabbast växande bolagen i vår bransch och vi har bara börjat vår resa! 

På Friday lägger vi stolthet i vår kvalité, kunskap, hängivenhet och strävan efter att överträffa våra kunder och kandidaters förväntningar. Tillsammans tar vi oss an de utmaningar vi ställs inför och firar de framgångar vi når.   

För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken som person och intresserad av att utvecklas i en entreprenörsmiljö. Även om vi har mycket på plats i organisationen finns det en massa kvar att påverka. 

Friday har kontor både i Göteborg och Stockholm, i denna rollen kommer du sitta på vårt kontor i Vasastan i Göteborg. I rollen som Recruiter kommer du ingå i vårt leveransteam där du kommer få möjlighet att jobba med alla delar av rekryterings- och konsultprocessen. 

VAD KOMMER DU ATT GÖRA?

Ditt primära ansvarsområde kommer vara att stötta våra konsultchefer i det dagliga arbetet. Det kan exempelvis vara selektering, annonsskrivning, intervjuer, tester eller tidsrapportering. Allt eftersom du blir varm i kläderna kommer du få fler ansvarsområden. Professionalism och relationsskapande är nyckeln till vår framgång. Det gör du genom att agera partner och specialist gentemot våra kandidater i tätt samarbete med övriga kollegor. För oss är teamet allt! Laget före jaget. För att lyckas hos oss så värdesätter du samarbete. Glöm inte, vi firar alltid tillsammans!

VEM ÄR DU?

 • Läser en relevant utbildning som exempelvis IT/HR och har möjlighet att arbeta extra vid sidan om, runt 1-2 gånger i veckan
 • Du har ett stort intresse och fallenhet för affärer. Du drivs av att göra affärsnytta tillsammans med oss på Friday
 • Du har med största sannolikhet en bakgrund från service och trivs i en roll där din prestation uppmärksammas
 • Du talar och skriver flytande på svenska samt du är bekväm i att även använda engelska i både tal och skrift, då detta används dagligen i kontakt med kandidater och kunder

Det är meriterande om du har erfarenhet från rekryteringsbranschen och/eller IT/Teknikrelaterat arbete. Du ska vara nyfiken på IT/teknik, men viktigast av allt, du brinner för att jobba med människor. En stor del av bedömningen kommer att ske utifrån personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du är en prestigelös och flexibel person då arbetsuppgifterna kommer att variera. Det viktigaste är att du, liksom vi, är orädd att testa nya vägar med strävan att bli bäst på det vi gör. Ser du dig som en ambitiös, engagerad och vetgirig person, då kan du vara vår nästa kollega!

VAD ERBJUDER VI HOS OSS?

Utvecklingsmöjligheten hos oss är enorm. Vi har bara startat vår resa och för rätt person finns det ingen begränsning. Kanske är det du som leder företaget i framtiden? Dagligen kommer du omges av vårt inspirerande nätverk både gällande, kandidater, konsulter & kunder. Du kommer få arbeta i en kreativ, utvecklande och ambitiös miljö med peppande och erfarna kollegor som varit inom branschen länge.

ÖVRIG INFORMATION:

 • Startdatum: Enligt överenskommelse
 • Placering: Vasaplatsen 8, Göteborg
 • Kontaktperson: Rebecka Forsman, rebecka@friday.se
 • Ansök genom att klicka på länken nedan

Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OSS:

Friday startades 2018 av personer med gedigen erfarenhet från rekrytering och konsultuthyrning inom tech, med ambitionen att erbjuda en bättre tjänst för både kandidater och kunder. Idag arbetar vi med kunder i alla storlekar, från stora, välkända och globala företag till mindre startups och allt däremellan. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kandidater möjligheter, oavsett vad de värdesätter i sina nästa utmaningar.  

Friday finns med kontor i Göteborg och Stockholm och genomför över 1000 karriärmöten årligen. Vi arbetar fokuserat med juniora tjänster inom IT & Teknik! Vi är experter på det vi gör och vill hjälpa våra kandidater i sina karriärsval. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när de ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. 


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Fullstackutvecklare till Macrobond Financial
Läs mer

Vill du vara del av ett erfaret utvecklingsteam där du får möjligheten till att arbeta med världens största ekonomiska och finansiella databas? Välkommen in med din ansökan!


OM TJÄNSTEN: 

Macrobond Financial är ett mindre men välmående bolag som sitter i centrala Göteborg där du kommer få vara delaktig i hela utvecklingscykeln från idé till färdig produkt. Techstacken som de använder sig av är främst Windowsmiljö där de arbetar i : C#/.Net, Visual Studio, Git, Javascript, TypeScript, Angular, molntjänster samt Python och Linux.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Arbete med allt från databaser, kommunikation, asynkron och parallell programmering till beräkningar, användarinterface, grafik, Windows, Linux, backend- och frontendutveckling
 • Du kommer arbeta med både vidareutveckling såväl som nyutveckling
 • Agil arbetsmetodik med korta ledtider men med långsiktig utveckling


VI SÖKER DIG SOM:

Trivs bra i att arbeta brett med produktutveckling och uppskattar att få vara delaktig i alla steg av utvecklingsprocessen. Du behöver nödvändigtvis inte ha erfarenhet inom just C#/.Net så länge du tidigare har arbetat i något annat objektorienterat programspråk.

Vidare tror vi att du har:

 • En eftergymnasial utbildning inom IT samt några års arbetslivserfarenhet, antingen parallellt med studierna eller efter avslutad utbildning, alternativt
 • Motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Hobbyprojekt att visa upp
 • Trivs bra att arbeta teambaserat men att du även är en självgående och känner dig bekväm att ta egna initiativ
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet

Stor vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker är en person som trivs på ett familjärt bolag och i en platt organisation och på så sätt gillar att vara delaktig i de beslut som tas. Dessutom tror vi att du har ett brinnande intresse för programmering och trivs att jobba i tätt samarbete med andra utvecklare.


OM KUNDFÖRETAGET:

Macrobond är en ledande och framgångsrik leverantör av finansiell och ekonomisk information som erbjuder ett av marknadens mest sofistikerade verktyg för research, analys och charting.

Macrobond grundades 2008 med huvudkontor i Malmö. Utvecklingsavdelningen består idag av ett 20-tal personer varav 6 sitter i Göteborg, resten i Polen och Hong Kong. De har även kontor i Lissabon, London och New York.

Macrobonds unika research-lösningar riktar sig till investmentbanker, centralbanker, research-organisationer, fondförvaltare, hedgefonder, storföretag, konsultfirmor och universitet över hela världen. De erbjuder kraftfulla och användarvänliga sätt att finna, analysera och visualisera historisk finansiell och ekonomisk data. Dessutom gör dem det möjligt för sina kunder att göra mer djupgående research med snabbare och enklare analys och presentation och därigenom fatta bättre investeringsbeslut.

Produkten de tillhandahåller är en användarvänlig och produktivitetseffektiv lösning som hjälper deras kunder globalt med att ta fram skarpa analyser baserat på makrodata samt visualisera dessa data.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett rekryteringsuppdrag där du kommer att bli anställd av Macrabond Financial i enlighet med deras avtal och personalerbjudande.

ÖVRIG INFORMATION:

 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Start: Juni alt. augusti
 • Rekryteringsansvarig: Hanna Lejon

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
Cross Platform Developer to R&D
Läs mer

THE POSITION:

We are looking for a cross platform developer to the L&W Process Measurements R&D Department. You will join cross functional team where you will collaborate with colleagues within electronics design, embedded systems, sensor physics, mechanical design and project management.

We develop products and solutions for the paper making industry, and you will develop applications needed to run our clients online fiber analyzers, and felt measuring instruments. As a Cross Platform Developer you will create embedded applications that run on embedded boards and windows-applications from the same environment. You will mainly use C++ and its a bonus if you are interested in sensors and tech in general.

THE IDEAL CANDIDATE:

You have a Msc in Computer Science, applied physic, electronic engineering or similar.

You can also have a couple of years working experience with electronics design with an interest to learn and work on programming assignments.

ABOUT THE COMPANY:

Our client is a world-leading manufacturer of equipment for quality control and process optimization in the pulp and paper industry. Their head office, including R&D and manufacturing, is located in Kista, Stockholm. Their unit consists of about 80 people, where Sales, Product Management, Manufacturing, Maintenance and R&D all sit under one roof. In this role you will be part of our Process Measurements R&D team, where you will get the opportunity to be an active part of our product development life cycle, from idea to launch.

ABOUT THE EMPLOYMENT:

This is a consulting assignment which means that you will initially be employed by Friday. The ambition is that the assignment will result in a permanent position at the client company after a duration of 6 months.

START DATE:

Immediately/Upon agreed start date

ADDITIONAL INFORMATION:

 • Employment type: Full time
 • Location: Kista
 • Contac person: Mattias Isik
 • Salary: Fixed monthly

Apply by clicking the link below. Remember to be quick with your application as we make continuous selection of candidates and the position can be filled before the application deadline is due. 

ABOUT FRIDAY:

By being a partner to our clients and candidates, we strive to find the best match for you both. We achieve this by really getting to know our clients and candidate’s needs! Of course, we will ensure that requirements and skillsets match. But above all, we focus on the importance to find harmony between values ​​and corporate culture which both candidate and client considers optimal.

Our passion is to help people to the right position, workplace and context and we work in the field between IT and Technology. That's why we founded Friday, with the ambition to help you with the job that gives you the Friday feeling - every day!


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Junior Mjukvaruutvecklare till Trimble i Göteborg!
Läs mer

Har du en passion för utveckling och vill vara med och göra skillnad? Har du även kunskaper i C# .NET och är redo för din nästa utmaning? Just nu söker Friday för Trimbles räkning en junior mjukvaruutvecklare som ska ansluta sig till deras team i Göteborg - Välkommen in med din ansökan! 

OM TJÄNSTEN:

Trimble är ett internationellt bolag som har närvaro i över 35 länder och söker nu dig som vill ansluta dig till deras team i Göteborg.
De arbetar med teknologier som Cloud Computing, Infrastruktur as Code, 3D Grafik, CAD Modellering och Mixed Reality/Augmented Reality inom anläggning och infrastruktur. 

Är du i början av din karriär och vill arbeta med mjukvaruutveckling på ett bolag där du både får möjlighet att utveckla dig själv, din kunskapsbas samtidigt som du arbetar med spännande teknologi är detta helt rätt för dig! I rollen som mjukvaruutvecklare hos Trimble kommer du få möjlighet att fortsätta utveckla det du har med dig från din utbildning, samtidigt som du arbetar med världsledande teknik. Mentorskap och coachning inom organisationen är högt prioriterat och en naturlig del av deras arbetssätt. När du börjar kommer du få en grundlig introduktion samt en coach/buddy som kommer stötta dig i din professionella utveckling. Du kommer arbeta med utmanande uppgifter i en global miljö med fantastiska möjligheter att utvecklas, både på ett personligt och professionellt plan. Trimble erbjuder en unik möjlighet att bli del av en spännande organisation som arbetar med världsledande tekniska lösningar, i en grupp där du blir sedd och omhändertagen av dina kollegor och ledare.

I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du bli en del av ett internationellt team där du kommer arbeta med en av deras produkter, en koordineringsplattform riktad mot infrastrukturprojekt. Den används av yrkesgrupper som designers, ingenjörer och infrastrukturmyndigheter. Trimble använder sig av ett tvärfunktionellt arbetssätt, vilket gör att du även kommer arbeta nära teamen för deras övriga produkter. I Göteborg kommer du ha flera kollegor inom olika team och du kommer även jobba tätt med kontoren i Stockholm, Aarhus och Sandvika (Oslo). 
Du erbjuds möjligheten att arbeta i en banbrytande kultur med fokus på att stötta och hjälpa varandra samtidigt som du får förvandla dina idéer till verklighet, inom allt från design till implementation och testning. 

Trimble tillämpar en hybridmodell där de erbjuder möjlighet att sitta på kontoret och remote. På sikt finns även möjligheter att ta del av deras internationella miljö och få möjlighet att arbeta utanför Sverige. Vår kund har ett starkt hållbarhetsfokus och arbetar för att deras uppdrag, lösningar och ansträngningar ska leva upp till målen fastställda av EU.

Arbetsuppgifter: 

 • Utveckling i C# .NET
 • Intresse för att lära dig samt bidra till teamets kunskap och utveckling
 • Delta i banbrytande web och cloud teknologiinitiativ  

VI SÖKER DIG SOM: 

 • Har en MSc i computer science, software development eller motsvarande
 • Har kunskap i C# .NET
 • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du: 

 • Har hobbyprojekt eller relevant arbetslivserfarenhet vid sidan av studierna 

För den här rollen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. Vidare tror vi för att lyckas och trivas i rollen är du som person entusiastisk, har ett positivt mindset, är social och brinner för utveckling! Du ser detta som en fantastisk möjlighet att starta din karriär inom ett internationellt, innovativt bolag med goda möjligheter att fortsätta utvecklas och lära av seniora kollegor.

OM KUNDFÖRETAGET: 

Trimble förändrar hur världen fungerar genom att leverera produkter som möjliggör en sammankoppling av den fysiska och digitala världen. De har core teknologier inom positionering, modellering, connectivity samt dataanalys, där man möjliggör för sina kunder att förbättra sin produktivitet, kvalitet, säkerhet och hållbarhet. De arbetar både med skräddarsydda lösningar samt hela livscykel-lösningar. Deras mjukvara och hårdvara transformerar ett brett spektrum av industrier så som jordbruk, konstruktion, geospatial och transport samt logistik. 

Göteborgskontoret är en del av deras skandinaviska team och arbetar tätt med deras kontor i Stockholm och Aarhus. Deras marknadsledande tekniska lösningar är del av en global produktportfolio i kontinuerlig utveckling för att leverera resultat i världsklass till varje användare, kund, partner och till samhället. 

Som en del av deras team kommer du bidra till att utveckla hur världen fungerar. De erbjuder en välkomnande och professionell miljö där du har möjlighet att påverka din arbetsdag likväl som de lösningar och funktioner de utvecklar och förbättrar. 

Läs mer om Trimble här.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är en rekrytering där Friday ansvarar för processen men där du kommer bli anställd direkt hos kund. 

ÖVRIG INFO: 

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Hanna Lejon
 • Lön: Marknadsmässig 

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. 

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! 

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Utvecklare som vill göra skillnad på heltid eller deltid!
Läs mer

Vill du vara med och utveckla komplexa, verksamhetskritiska ledningssystem inom området samhällssäkerhet på en global marknad? Kundens system används av bland annat polis, kriminalvård, och väktarbolag. Kunden arbetar nära sina kunder och drivs av ett starkt kund- och användarfokus.


OM TJÄNSTEN: 

Kunden arbetar i team med scrum och agila metoder och lägger stor vikt vid kunskap och kunskapsutbyte samt att deras team har bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra arbete och utvecklas som människor. Balans mellan arbete och fritid är en självklarhet. Kunden kännetecknas av medarbetare med driv, engagemang och professionalism, men också en avslappnad attityd och framför allt arbetsglädje vilket deras kunder värdesätter högt!

Du kommer ingå i ett scrumteam och arbeta och utvecklas inom exempelvis .NET, C#, WCF, Cloud och SQL Server. Främsta plattformar är Windows, Web och Android. Du kommer främst att arbeta backend, men med vissa inslag mot frontend. Teamen samarbetar tätt, hjälps åt och coachar varandra. Tillsammans kommer ni att planera, prioritera, utvärdera och utveckla ert arbete och samarbete för att nå bästa resultat. Teamen har också breda roller, vilket ger dig möjlighet att både arbeta med flera olika saker och att utvecklas inom specifika områden som intresserar just dig.

Arbetet kännetecknas till stor del av frihet under ansvar och prestigelöshet. Vi är beroende av dig, ditt engagemang och dina idéer för att föra produkter och vårt företag framåt. Våra kunder finns på en internationell scen så möjligheter till arbete utomlands finns för dig som är intresserad av detta.


VI SÖKER DIG SOM: 

 • Har en högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling eller motsvarande, alternativt:
 • Har 1-2 år kvar av dina studier och kan tänka dig att jobba deltid under studietiden
 • Har kunskaper inom .NET, C#(eller liknande objektorienterat språk), WCF och SQL Server
 • Vill arbeta med agila metoder
 • Svenskt medborgarskap
 • Talar och skriver flytande på engelska och svenska.
 • Gillar att komma med nya idéer och drivs av att effektivisera arbetssätt
 • Har ett brinnande intresse för programmering

Vi ser gärna att du har ett flertal hobbyprojekt och/eller arbetat inom programmering under dina studier.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. Syftet och målet är att du efter 6-12 månader går över i en anställningen direkt hos vår kund.


ÖVRIG INFO: 

 • Omfattning: Heltid, dagtid
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Rebecka Forsman
 • Startdatum: Flexibelt
 • Lön: Fast månadslön, marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord; .Net, utvecklare, Backend, C#, Programmerare, systemutvecklare, IT


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Helsingborg
European Trainee Program Inom Data/IT till Lime Technologies i Lund!
Läs mer

Just nu söker Lime dig som är på väg att, eller nyligen tagit examen och vill kickstarta karriären med en oförglömlig resa och en brant utvecklingskurva! Lime Technologies erbjuder ett välorganiserat European traineeprogram för dig som har en eftergymnasial utbildning inom data/IT och ett starkt intresse för problemlösning. Drivs du dessutom av att jobba nära kund och komma med kreativa lösningar? Vänta då inte med att skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Lime Technologies räkning drivna applikationskonsulter till deras traineeprogram med start i augusti 2022 alternativt januari 2023. Lime Technologies utvecklar och levererar Customer Relationship Management system (CRM-system) till andra bolag som på ett smartare sätt vill driva affären framåt. Idag består Lime av cirka 350 kollegor fördelat på 9 kontor i 6 länder och planen är att fortsätta expandera i Europa. Lime etablerades i Lund för drygt 30 år sedan och är idag en av de största leverantörerna i norra Europa.

European Trainee Program har skapats i syfte att ge dig en ordentlig och lärofylld inskolning för att framöver ta mer ansvar. Traineeprogrammet inleds med fyra intensiva veckor på Limes HQ i Lund. Detta innebär utbildningar i din roll som applikationskonsult och aktiviteter för att nätverka och stärka relation mellan dig och andra traineer från runt om i Europa. Efter introduktionen kommer du att utgå från kontoret i Lund och börja jobba hands-on med allting du lärt dig. Traineeåret avrundas med ett lokalt firande ihop med traineegänget och förhoppningsvis är du mer exalterad än någonsin av att fortsätta karriären på Lime med nya ansvarsområden.

ARBETSUPPGIFTER:

Som applikationskonsult kommer du att jobba nära kunder för att lösa deras problem och behov till kreativa tekniska lösningar. Rollen innebär en 75/25-fördelning mellan programmering och teknisk projektledning samt kontakt med slutanvändarna. Du kommer att arbeta internt på lokalkontoret och ha kontinuerlig kontakt och samarbeta med andra kontor och avdelningar. Det här är en omväxlande roll då du en dag utvecklar i SQL och hanterar integrationer med SSIS och Rest API, till att nästa dag sitta med specialanpassade lösningar i C#, Python, HTML eller Javascript. På lång sikt erbjuds du också möjligheten att testa andra roller och områden för att få den utvecklingen du önskar.

Det här kan du förvänta dig som applikationskonsult på Lime:

 • Ett genomtänkt traineeprogram som kommer sätta rätt förutsättningar för din roll från start.
 • En mentor från ditt lokala kontor som kommer att stötta dig i din utveckling.
 • En brant utvecklingskurva från start där du som trainee ska kunna komma ut och vara produktiv tidigt med fokus på att lära och förstå.
 • Omväxlande roll där du kommer att jobba med kundnära programmering med allt ifrån integrationer med andra IT-system till kundspecifika anpassningar.
 • Möjlighet att jobba med en otrolig häftig CRM plattform med oändliga möjligheter att anpassa efter kundens behov och miljö.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

 • En högskola- eller universitetsutbildning inom Data, IT eller annan relevant utbildning.
 • Möjlighet att starta i augusti 2022 alternativt januari 2023.
 • Goda programmeringskunskaper i frontend och backend (med fördel inom Python och TypeScript).
 • Kunskaper om databaser, exempelvis SQL.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, då språken kommer att användas i arbetet.

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är en problemlösare som drivs av att hitta lösningar. Här handlar det om att förstå produkten för att leverera arbete som håller hög kvalité. Eftersom kunden är Limes största fokus, är det av stor vikt att du trivs i att jobba nära kunder och har en servicekänsla med dig från dag ett. Vidare kommer rollen att innebära samarbeten med andra team, vilket förutsätter en god samarbetsförmåga och vilja att jobba tillsammans för att nå målen.

OM KUNDFÖRETAGET:

Lime etablerades för 30 år sedan i Lund och strävar ständigt efter att fortsätta växa. Lime är ett produktbolag som utvecklar och säljer sina egna CRM-system och erbjuder sina kunder en helhetsupplevelse och ett smartare sätt att driva affärer. I Sverige har företaget idag kontor i Lund, Stockholm, Göteborg och Gävle. Majoriteten av de anställda sitter i Sverige men företaget finns även i Danmark, Norge, Finland, Nederländerna och Tyskland. Totalt arbetar ca 350 personer i företaget. Företaget värnar om att du som ny på arbetsplatsen ska snabbt bli en del av deras team. Därför är Lime stolta över sin inkluderande kultur som uppmuntrar till en stark gemenskap och högt i tak mellan kollegor. Läs mer om Lime Technologies här.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer att bli anställd på Lime Technologies från start.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Augusti 2022/Januari 2023
 • Placering: Lund
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
European Trainee Program Inom Data/IT till Lime Technologies i Göteborg!
Läs mer

Just nu söker Lime dig som är på väg att, eller nyligen tagit examen och vill kickstarta karriären med en oförglömlig resa och en brant utvecklingskurva! Lime Technologies erbjuder ett välorganiserat European traineeprogram för dig som har en eftergymnasial utbildning inom data/IT och ett starkt intresse för problemlösning. Drivs du dessutom av att jobba nära kund och komma med kreativa lösningar? Vänta då inte med att skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Lime Technologies räkning drivna applikationskonsulter till deras traineeprogram med start i augusti 2022 alternativt januari 2023. Lime Technologies utvecklar och levererar Customer Relationship Management system (CRM-system) till andra bolag som på ett smartare sätt vill driva affären framåt. Idag består Lime av cirka 350 kollegor fördelat på 9 kontor i 6 länder och planen är att fortsätta expandera i Europa. Lime etablerades i Lund för drygt 30 år sedan och är idag en av de största leverantörerna i norra Europa.

European Trainee Program har skapats i syfte att ge dig en ordentlig och lärofylld inskolning för att framöver ta mer ansvar. Traineeprogrammet inleds med fyra intensiva veckor på Limes HQ i Lund. Detta innebär utbildningar i din roll som applikationskonsult och aktiviteter för att nätverka och stärka relation mellan dig och andra traineer från runt om i Europa. Efter introduktionen kommer du att utgå från Göteborgskontoret och börja jobba hands-on med allting du lärt dig. Traineeåret avrundas med ett lokalt firande ihop med traineegänget och förhoppningsvis är du mer exalterad än någonsin av att fortsätta karriären på Lime med nya ansvarsområden.

ARBETSUPPGIFTER:

Som applikationskonsult kommer du att jobba nära kunder för att lösa deras problem och behov till kreativa tekniska lösningar. Rollen innebär en 75/25-fördelning mellan programmering och teknisk projektledning samt kontakt med slutanvändarna. Du kommer att arbeta internt på lokalkontoret och ha kontinuerlig kontakt och samarbeta med andra kontor och avdelningar. Det här är en omväxlande roll då du en dag utvecklar i SQL och hanterar integrationer med SSIS och Rest API, till att nästa dag sitta med specialanpassade lösningar i C#, Python, HTML eller Javascript. På lång sikt erbjuds du också möjligheten att testa andra roller och områden för att få den utvecklingen du önskar.

Det här kan du förvänta dig som applikationskonsult på Lime:

 • Ett genomtänkt traineeprogram som kommer sätta rätt förutsättningar för din roll från start.
 • En mentor från ditt lokala kontor som kommer att stötta dig i din utveckling.
 • En brant utvecklingskurva från start där du som trainee ska kunna komma ut och vara produktiv tidigt med fokus på att lära och förstå.
 • Omväxlande roll där du kommer att jobba med kundnära programmering med allt ifrån integrationer med andra IT-system till kundspecifika anpassningar.
 • Möjlighet att jobba med en otrolig häftig CRM plattform med oändliga möjligheter att anpassa efter kundens behov och miljö.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

 • En högskola- eller universitetsutbildning inom Data, IT eller annan relevant utbildning.
 • Möjlighet att starta i augusti 2022 alternativt januari 2023.
 • Goda programmeringskunskaper i frontend och backend (med fördel inom Python och TypeScript).
 • Kunskaper om databaser, exempelvis SQL.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, då språken kommer att användas i arbetet.

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är en problemlösare som drivs av att hitta lösningar. Här handlar det om att förstå produkten för att leverera arbete som håller hög kvalité. Eftersom kunden är Limes största fokus, är det av stor vikt att du trivs i att jobba nära kunder och har en servicekänsla med dig från dag ett. Vidare kommer rollen att innebära samarbeten med andra team, vilket förutsätter en god samarbetsförmåga och vilja att jobba tillsammans för att nå målen.

OM KUNDFÖRETAGET:

Lime etablerades för 30 år sedan i Lund och strävar ständigt efter att fortsätta växa. Lime är ett produktbolag som utvecklar och säljer sina egna CRM-system och erbjuder sina kunder en helhetsupplevelse och ett smartare sätt att driva affärer. I Sverige har företaget idag kontor i Lund, Stockholm, Göteborg och Gävle. Majoriteten av de anställda sitter i Sverige men företaget finns även i Danmark, Norge, Finland, Nederländerna och Tyskland. Totalt arbetar ca 350 personer i företaget. Företaget värnar om att du som ny på arbetsplatsen ska snabbt bli en del av deras team. Därför är Lime stolta över sin inkluderande kultur som uppmuntrar till en stark gemenskap och högt i tak mellan kollegor. Läs mer om Lime Technologies här.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer att bli anställd på Lime Technologies från start.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Augusti 2022/Januari 2023
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
European Trainee Program Inom Data/IT till Lime Technologies i Stockholm!
Läs mer

Just nu söker Lime dig som är på väg att, eller nyligen tagit examen och vill kickstarta karriären med en oförglömlig resa och en brant utvecklingskurva! Lime Technologies erbjuder ett välorganiserat European traineeprogram för dig som har en eftergymnasial utbildning inom data/IT och ett starkt intresse för problemlösning. Drivs du dessutom av att jobba nära kund och komma med kreativa lösningar? Vänta då inte med att skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Lime Technologies räkning drivna applikationskonsulter till deras traineeprogram med start i augusti 2022 alternativt januari 2023. Lime Technologies utvecklar och levererar Customer Relationship Management system (CRM-system) till andra bolag som på ett smartare sätt vill driva affären framåt. Idag består Lime av cirka 350 kollegor fördelat på 9 kontor i 6 länder och planen är att fortsätta expandera i Europa. Lime etablerades i Lund för drygt 30 år sedan och är idag en av de största leverantörerna i norra Europa.

European Trainee Program har skapats i syfte att ge dig en ordentlig och lärofylld inskolning för att framöver ta mer ansvar. Traineeprogrammet inleds med fyra intensiva veckor på Limes HQ i Lund. Detta innebär utbildningar i din roll som applikationskonsult och aktiviteter för att nätverka och stärka relation mellan dig och andra traineer från runt om i Europa. Efter introduktionen kommer du att utgå från Stockholmskontoret och börja jobba hands-on med allting du lärt dig. Traineeåret avrundas med ett lokalt firande ihop med traineegänget och förhoppningsvis är du mer exalterad än någonsin av att fortsätta karriären på Lime med nya ansvarsområden.

ARBETSUPPGIFTER:

Som applikationskonsult kommer du att jobba nära kunder för att lösa deras problem och behov till kreativa tekniska lösningar. Rollen innebär en 75/25-fördelning mellan programmering och teknisk projektledning samt kontakt med slutanvändarna. Du kommer att arbeta internt på lokalkontoret och ha kontinuerlig kontakt och samarbeta med andra kontor och avdelningar. Det här är en omväxlande roll då du en dag utvecklar i SQL och hanterar integrationer med SSIS och Rest API, till att nästa dag sitta med specialanpassade lösningar i C#, Python, HTML eller Javascript. På lång sikt erbjuds du också möjligheten att testa andra roller och områden för att få den utvecklingen du önskar.

Det här kan du förvänta dig som applikationskonsult på Lime:

 • Ett genomtänkt traineeprogram som kommer sätta rätt förutsättningar för din roll från start.
 • En mentor från ditt lokala kontor som kommer att stötta dig i din utveckling.
 • En brant utvecklingskurva från start där du som trainee ska kunna komma ut och vara produktiv tidigt med fokus på att lära och förstå.
 • Omväxlande roll där du kommer att jobba med kundnära programmering med allt ifrån integrationer med andra IT-system till kundspecifika anpassningar.
 • Möjlighet att jobba med en otrolig häftig CRM plattform med oändliga möjligheter att anpassa efter kundens behov och miljö.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

 • En högskola- eller universitetsutbildning inom Data, IT eller annan relevant utbildning.
 • Möjlighet att starta i augusti 2022 alternativt januari 2023.
 • Goda programmeringskunskaper i frontend och backend (med fördel inom Python och TypeScript).
 • Kunskaper om databaser som exempelvis SQL.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, då språken kommer att användas i arbetet.

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är en problemlösare som drivs av att hitta lösningar. Här handlar det om att förstå produkten för att leverera arbete som håller hög kvalité. Eftersom kunden är Limes största fokus, är det av stor vikt att du trivs i att jobba nära kunder och har en servicekänsla med dig från dag ett. Vidare kommer rollen att innebära samarbeten med andra team, vilket förutsätter en god samarbetsförmåga och vilja att jobba tillsammans för att nå målen.

OM KUNDFÖRETAGET:

Lime etablerades för 30 år sedan i Lund och strävar ständigt efter att fortsätta växa. Lime är ett produktbolag som utvecklar och säljer sina egna CRM-system och erbjuder sina kunder en helhetsupplevelse och ett smartare sätt att driva affärer. I Sverige har företaget idag kontor i Lund, Stockholm, Göteborg och Gävle. Majoriteten av de anställda sitter i Sverige men företaget finns även i Danmark, Norge, Finland, Nederländerna och Tyskland. Totalt arbetar ca 350 personer i företaget. Företaget värnar om att du som ny på arbetsplatsen ska snabbt bli en del av deras team. Därför är Lime stolta över sin inkluderande kultur som uppmuntrar till en stark gemenskap och högt i tak mellan kollegor. Läs mer om Lime Technologies här.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer att bli anställd på Lime Technologies från start.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Augusti 2022/Januari 2023
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Junior hårdvaruutvecklare till rymdbranschen!
Läs mer

Vill du vara med och påverka resor till månen, mars och merkurius? Har du även ett stort tekniskt intresse och vill få möjligheten att starta karriären inom en fascinerande bransch? Då ska du läsa vidare!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för kunds räkning en nyexaminerad hårdvaruutvecklare som kommer att få möjligheten att utveckla chip och processorer till satelliter och rymdfarkoster. Vår kund är ledande inom rymdindustrin och söker nu en ny lagspelare som får vara med och påverka resor till månen, mars och merkurius.

I tjänsten som junior hårdvaruutvecklare kommer du att arbeta i en internationell miljö med att utveckla digital hårdvara som tål rymdens tuffa klimat. Företaget sitter i rymliga lokaler i centrala Göteborg där du kommer att ingå i ett team bestående av ca 18 personer. I uppstartsfas utgår du från kontoret men i senare skede finns en flexibilitets-policy där du ges möjlighet att arbeta hemifrån på deltid.

ARBETSUPPGIFTER:

I rollen kommer du att jobba med hårdvarunära utveckling där du ständigt får arbeta med utveckling och förbättringar inom både nya och pågående projekt.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med utveckling av FPGA-kort i VHDL kopplat till chip och processorer till satelliter och rymdfarkoster.
 • Genomföra simulering och testning med tillhörande dokumentation.
 • Ladda och köra designer på FPGA-kort.
 • Vara behjälplig till kunder vid tekniska frågor.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en masterutbildning inom exempelvis elektroteknik, datateknik, mekatronik eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom branschen.
 • Har kunskaper inom VHDL och/eller Verilog.
 • Är obehindrad i engelska i både tal och skrift då språket kommuniceras internt.

Det är inget krav, men meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet av FPGA-utveckling i VHDL.
 • Är flytande i svenska i både tal och skrift.

Stor vikt kommer vidare att läggas på personlig lämplighet där vi som person tror att du är noggrann och strukturerad. Du har även ett stort tekniskt intresse och är nyfiken på rymdindustrin. Vi tror även att du besitter en god samarbetsförmåga och att du uppskattar att arbeta i team. Du räds vidare inte för att kommunicera med dina kollegor såväl som kunder och du är även självgående arbetssätt.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday med ambitionen att på sikt bli direktanställd hos kund.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater- och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Borås
Junior Provningsingenjör till AstaZero i Hällered!
Läs mer

Vill du arbeta med utveckling av aktiva säkerhetssystem och självkörande fordon i en social miljö där inställningen alltid är att överträffa kundens förväntan? Då kan jobbet som Provningsingenjör på AstaZero i Hällered vara något för dig. Välkommen in med din ansökan!  


OM TJÄNSTEN:

AstaZero är en unik satsning med höga målsättningar, där du kommer få möjligheten att arbeta på ett företag med kontinuerlig tillväxt. Provningsingenjörsgruppens mål är att erbjuda kunderna spetskompetens inom provning av aktiva säkerhetssystem och fordonsautomation. Utvecklingen av aktiva säkerhetssystem och fordonsautomation går väldigt snabbt och därför läggs stor vikt vid ständig kompetensutveckling. 

Provningsuppdragen har stor variation beroende på vilket system eller fordon som ska utvärderas, vilket medför nya spännande utmaningar varje vecka. Du kommer att använda avancerad provningsutrusning som är specifik för AstaZeros verksamhet, som exempelvis körrobotsystem. De flesta av dessa utrustningar är uppkopplade system, där uppkopplingen sker mot 5G/4G eller WiFi. Då den typen av uppkopplingar har ökat under senare år söker vi nu en provningsingenjör med god förståelse för digitala nätverk.

I rollen som provningsingenjör på AstaZero kommer du främst arbeta med provning i fordon ute på AstaZeros provbanor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att:

 • Förbereda och genomföra prov av tunga och lätta fordon.
 • Ha daglig kundkontakt där du är organisationens ansikte utåt.
 • Delta i utveckling av anläggningens nätverksinfrastruktur.
 • Agera support till kunder och kollegor i nätverkstekniska frågor.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom exempelvis elektroteknik, maskinteknik, mekatronik eller kommunikationsnätverk alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Har B-körkort och flerårig erfarenhet från bilkörning.
 • Talar och skriver flytande engelska samt svenska, då båda språken används dagligen.

Det är meriterande om du:

 • Har några års erfarenhet av provning av aktiva säkerhetssystem samt analys av fordon och fordonssystem.
 • Har erfarenhet av insamling av data och dataanalys.
 • Har erfarenhet av utveckling och drift av digitala nätverk.

Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet, där vi letar efter dig som är en lösningsorienterad person som drivs av utmaningen i nya uppgifter. Du trivs i sociala sammanhang och är serviceinriktad med ett uttalat kundfokus. Du arbetar självständigt och strukturerat och kommer till din rätt i en miljö där allt inte är fastställt i förväg. Då du kommer jobba i ett sammansvetsat team tror vi du uppskattar att lära dig av andra samt är prestigelös och tar dig an dina arbetsuppgifter med en stor känsla för ansvar.


OM KUNDFÖRETAGET:

AstaZero är världens första fullskaliga testmiljö för framtida trafiksäkerhet. Vad som är unikt med anläggningen är att de olika trafikmiljöerna gör det möjligt att testa avancerade säkerhetssystem och deras funktioner för alla typer av trafik- och trafiksituationer. Detta möjliggör forskning, utveckling och certifiering av framtida trafiksäkerhetssystem och fungerar som en internationell arena öppen för fordonstillverkare, leverantörer, lagstiftare, universitet och högskolor från hela världen.


OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kundens och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.


ÖVRIG INFO: 

 • Omfattning: Heltid.
 • Start: Juni alt. augusti.
 • Placering: Hällered.
 • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi.
 • Lön: Marknadsmässig.

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? 


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Junior Backendutvecklare till expansiva Microdeb!
Läs mer

Är du i början av din karriär? Brinner du för backendutveckling och vill få möjligheten att vara med på en resa där man som ett team skapar ett långsiktigt kundvärde? Då kan detta vara tjänsten för dig! Hos Microdeb erbjuds du möjligheten att vara med och utveckla framtidens betal- och beställningslösningar i en lärande miljö.

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Microdebs räkning en Junior Backendutvecklare. Microdeb är ett marknadsledande mjukvaruföretag som erbjuder helhetslösningar för effektivisering av betal- och beställningstransaktioner, med hjälp av ett eget slutet system. Deras kunder finns inom både det privata näringslivet och den offentliga sektorn.

I tjänsten kommer du att tillhöra ett multidisciplinärt team med tillgång till produktägare, kravanalytiker, UI/UX designer, testare och DevOps. Kulturen präglas av högt i tak och engagerade medarbetare som brinner för att förstå, och utveckla, sambandet mellan teknik, kundbehov och lösning. Därmed är detta en god möjlighet för dig som ny i karriären att få växa med erfarna och kompetenta kollegor. Microdeb erbjuder vidare en flexibel arbetsplats där du kommer att utgå från kontoret i centrala Göteborg, men det finns även möjlighet att arbeta remote.

ARBETSUPPGIFTER:

I tjänsten som Junior Backendutvecklare kommer du att arbeta med backendutveckling i Windowsmiljö med Microdebs betalplattformar. Tech-stacken består av .NET framework, .NET Core, RestFUL API och Microsoft SQL Server. Plattformen är byggd i .Net med en SQL-databas i botten, där du kommer att arbeta med både underhållning och nyutveckling anpassat efter kunds behov. Plattformen används av olika kassatillverkare, där ni ibland även tar ut lönefiler och presentkortsapplikationer genom exporter så att kund kan se hur mycket de har köpt för och hur fördelningen ligger. Projekten varierar i både storlek och omfattning där du vidare till exempel kommer att:

 • Arbeta med utveckling i C#/.net.
 • Ta fram användarvänliga gränssnitt och skapa databaser.
 • Hämta ut och hämta in relevant data.
 • Genomföra förändringar i plattformen efter kunds önskemål.
 • Ta ut data och bygga relevanta integrationer.
 • Skriva och utföra unit-tester.
 • Bidra till en god databasstruktur.
 • Underhålla och vidareutveckla produkter och lösningar inom deras nya ramverk.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en YH, högskole- eller universitetsutbildning inom mjukvaruutveckling, datateknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Har kunskaper inom C#.
 • Är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift då språken kommuniceras både internt och externt.

Det är meriterande om du:

 • Har hobbyprojekt inom utveckling.

Det är även ett extra plus om du har kunskaper inom:

 • Flutter, Dart, Firestore, RestFUL API och Microsoft SQL Server
 • Jenkins, Azure och Powershell.
 • T-SQL, SQL Profiler, SQL Monitor samt sårbarhetsscanningsverktyg, SCA.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du besitter en stor drivkraft. Du är även prestigelös där du vågar väga för- och nackdelar mellan olika lösningar mot varandra. Vi tror även att du uppskattar att arbeta i team där du besitter en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du uppskattar samarbete både inom teamet och i nära dialog med kund. Sammanfattningsvis är du tekniskt skicklig, analytisk och har en god problemlösningsförmåga.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att Friday och vår kund tillsammans ansvarar för rekryteringsprocessen men att anställningen sker direkt till kund.

OM KUNDFÖRETAGET:

Microdeb grundades 1979 (under namnet Atronic) och har i dag 20 engagerade och duktiga medarbetare i Sverige. Huvudkontoret finns på Lindholmen Science Park i Göteborg. Microdeb är ett mjukvaruföretag som erbjuder helhetslösningar för effektivisering av betalningstransaktioner och med kunder inom både det privata näringslivet och den offentliga sektorn. Bolaget är idag ledande i Sverige när det gäller antalet installationer, komplexiteten i kundlösningarna och bredden i dess kundbas. Microdebs betalsystem genererar årligen cirka 150 miljoner transaktioner. Läs mer om Microdeb här.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/Enligt överrenskommelse
 • Placering: Lindholmen, Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Account Manager till Friday i Göteborg
Läs mer

Friday utgår ifrån övertygelsen om att människor som är på rätt plats har en större sannolikhet att nå sin fulla potential.

Vi växer och vill bli fler kollegor till vårt kontor i Göteborg, vi söker därför efter dig som vill arbeta med försäljning och affärsutveckling. Rollen som Account Manager är en viktig pusselbit för oss att säkerställa att vi har intressanta jobbmöjligheter att erbjuda våra fantastiska kandidater.

Vi är ett bra gäng med en härlig kultur och trevlig atmosfär. Hängivenheten i att göra ett bra arbete och ständigt utvecklas präglar oss både som individer och som team. Vi lägger stor vikt vid att ständigt försöka överträffa våra kunder och kandidaters förväntningar. 

Tillsammans tar vi oss an de utmaningar vi ställs inför och firar de framgångar vi når. 

VAD KOMMER DU ATT GÖRA?

 • Du kommer att arbeta med hela försäljningsprocessen från att hitta potentiella kunder till att etablera samarbeten med rätt satta förväntningar.
 • Du kommer att vara en viktig del av ett lagbygge där samarbeten är hela framgången, vi formas tillsammans och din möjlighet att påverka och bidra är stor.
 • Du kommer att få ta ett stort ansvar för din egen personliga utveckling med god hjälp och med de verktyg som behövs från företaget.

VEM ÄR DU?

 • Vi vill att du är en person med ett starkt driv och en förmåga att ta eget ansvar.  
 • Du är en person med en positiv inställning och en ”can do” attityd. 
 • Vi ser med fördel att du har en reflekterande personlighet som vill utvecklas.
 • Rollen kräver att du är duktig på att samarbeta med både kollegor och kunder. Det är starkt meriterande om du har en bakgrund som lagidrottare.  
 • Krav på B-körkort  

Vi strävar efter en miljö där vi utmanar och utvecklar varandra. Därför tror vi att du är en prestigelös lagspelare. Vi har alltid en hög ambitionsnivå i allt vi tar oss an, det tror vi att du också har. Du är orädd, hungrig och lockas av vår gemensamma strävan att bli bäst på det vi gör. En stor del av bedömningen kommer att ske utifrån personliga egenskaper. 

VAD ERBJUDER VI HOS OSS?

 • Hos oss finns fina utvecklingsmöjligheter, vi är i början på en spännande resa.
 • Bra prestationer belönas på Friday. Du erbjuds en bra fast månadslön med bonus.  
 • Konkurrenskraftiga villkor gällande försäkring, friskvård & pension 
 • Provanställning med tillsvidareanställning

ÖVRIG INFORMATION: 

 • Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. 
 • Placering: Vasaplatsen 8, Göteborg 
 • Kontaktperson: Head of Sales Peter Carlsson, peter@friday.se 

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. 

OM OSS

Friday startades 2018 av personer med gedigen erfarenhet från rekrytering och konsultuthyrning inom tech, med ambitionen att erbjuda en bättre tjänst för både kandidater och kunder. Idag arbetar vi med kunder i alla storlekar, från stora, välkända och globala företag till mindre startups och allt däremellan. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kandidater möjligheter, oavsett vad de värdesätter i sina nästa utmaningar.  

Friday finns med kontor i Göteborg och Stockholm och genomför över 1000 karriärmöten årligen. Vi arbetar fokuserat med juniora tjänster inom IT & Teknik! Vi är experter på det vi gör och vill hjälpa våra kandidater i sina karriärsval. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när de ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. 

 
 
Sökord: Säljare, Account Manager, Rekrytering, Kompetensförsörjning, Kundansvarig, Business Manager, Business Developer


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Junior Embeddedutvecklare till Hasselblad!
Läs mer

Vi söker just nu efter en nyexaminerad utvecklare som vill vara med och utveckla Hasselblads produkter inom fotografering. Vill du jobba med spännande produkter och intressant teknik tillsammans med seniora utvecklare och växa tillsammans med företaget är detta en tjänst för dig!

OM TJÄNSTEN:

Du kommer ingå i ett utav Hasselblads team där du arbetar med vidareutveckling av Hasselblads produkter vilket innebär kameror, objektiv och utrustning för professionella fotografer och avancerade amatörer. Utvecklingen på Hasselblad är uppdelad i flera olika team och du kommer vara en del utav mjukvaruutvecklingsteamet där du arbetar hårdvarunära. Några utav dina dagliga arbetsuppgifter kan vara:

 • Programmering i C++ och testning av din kod
 • Praktiskt arbete i labbet med bland annat lödning, felsökning och verifiering
 • Med övriga i teamet vara med och diskutera systemlösningar
 • Samarbete med testteamet för att hitta och identifiera buggar

Hasselblad har ett välutvecklat mentorskapsprogram på plats, vilket innebär att du får jobba vid sidan av och lära dig utav seniora utvecklare. Teknikmässigt kommer du arbeta med C++ och utveckla kameror som är ledande på den globala marknaden för högkvalitativ fotoutrustning. Andra programvaror och tekniker som används är bland annat Embedded Linux, Qt, Git och Gerrit.

VI SÖKER DIG SOM:

Vi tror att du till sommaren examinerar från en teknisk utbildning, och har teknik som ett stort personligt intresse. Det är starkt meriterande om du tidigare har haft relevanta extrajobb eller egna större programmeringsprojekt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi tror att du trivs i att samarbeta med kollegor, älskar att lösa problem samt är driven och ansvarstagande. Är du också intresserad utav fotografering är det ett plus!

Kompetens du bör ha:

 • En civilingenjörs- eller kandidatexamen, gärna inom datavetenskap, elektronik, automation och mekatronik eller liknande.
 • Programmeringskunskaper inom C++
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Erfarenhet eller intresse av något av nedanstående områden ser vi som meriterande:

 • Någon typ av arbetslivserfarenheter inom teknikbranschen
 • Egna hobbyprojekt inom teknik
 • Embedded Linux

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Hasselblad och vår sida är att du efter konsultuppdragets slut blir direktanställd hos Hasselblad.

OM KUNDFÖRETAGET:

Hasselblad är ett av världens mest kända kameramärken och har sitt huvudkontor i Göteborg med kontor i Danmark, Storbritannien, USA, Kina och Japan. Ambitionen är att producera världens bästa kamerasystem! Med en expertis som funnits med i över 80 år, har Hasselblad en ledande position på den globala marknaden för professionell fotoutrustning.

ÖVRIG INFORMATION:

 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Start: till sommaren, enligt överenskommelse.
 • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Junior Operativ Inköpare!
Läs mer

Har du erfarenhet av inköp & är bekväm att arbeta i affärssystem? Söker du efter en ny utmaning och lockas av en drivande roll med mycket ansvar? Sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker just nu för kunds räkning en operativ inköpare till sitt team i Göteborg som idag består av operativa inköpare samt strategiska inköpare. I rollen kommer du vara ansvarig för allt från materialförsörjningen till produktion, vilket innebär mycket kommunikation internt och med externa leverantörer. Du kommer exempelvis att hantera:

 • Orderläggning
 • Bevaka leveranser
 • Nära dialog med leverantörer
 • Skicka ut förfrågningar
 • Orderhantering och orderuppdatering i affärssystemet
 • Reklamationer
 • Rapportera KPI:er så som leveransprecision och leveranskvalitet till leverantörer.
 • Leverantörsutveckling samt varugruppsarbete
 • Fakturahantering

Vidare tror vi att du trivs med administrativa arbetsuppgifter samt vill arbeta på en arbetsplats där din prestation uppmärksammas. I arbetet kommer du ha regelbunden kontakt med leverantörer. 

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har tidigare erfarenhet av arbete som innefattat inköp 
 • Obehindrat talar och skriver på engelska och svenska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
 • Det är viktigt att du har ett grundläggande tekniskt kunnande samt erfarenhet att jobba i affärssystem eller liknande system

Stor vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker har ett stort driv och trivs bra i en administrativ roll. Som person är du självständig, strukturerad och förutsätter att du förstår du hur projekt drivs.Vidare är du en initiativrik person som får saker och ting att hända. Eftersom du kommer att ingå i ett team trivs du med att arbeta i grupp och ha flera olika kontaktytor.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med ambitionen att därefter bli direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO: 

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående, alt enligt överenskommelse (med hänsyn till ev uppsägningstid)
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman
 • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Strategisk inköpare med tekniskt intresse!
Läs mer

Är du en strategisk inköpare och besitter ett stort intresse för teknik och digitalisering? Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en spännande och komplex miljö? Se hit! 

OM TJÄNSTEN:

Som strategisk inköpare kommer du att ha stort ansvar för vår kunds samarbeten med konstruktion i utvecklingsprojekt där din uppgift är att ansvara för inköpen för dina delområden. Vidare kommer du att vara navet mellan projektledare och leverantör för att säkerställa att hålla tidsplan, kostnad och säkerställa kvalité.

Du kommer även ha ansvar för att driva förändringsarbete i organisationen med avseende på att underlätta prototypflödet tillsammans med övriga intressenter och leverantörer. Som strategisk inköpare har du delvis ansvar för att genomföra upphandlingar och skriva prisavtal med befintliga och nya leverantörer. Rollen innebär ett kontinuerligt underhåll av leverantörsrelationer och då det är många projekt som löper parallellt med varandra ställer detta höga krav på struktur och ordning.

Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Hantera din leverantörsbas.
 • Stödja affärsområdets projekt och program med kommersiellt ansvar och kontinuerligt utvärdera marknadens konkurrenskraft för den nuvarande leverantörsportföljen.
 • Ansvara för att förhandla, aktivt hantera och vidareutveckla leverantörsavtalen.
 • Se till att inköpsstrategin, inköpspolicyn och procedurerna är uppfyllda.
 • Vara en kontaktpunkt för hantering av relevant inköpsinformation.
 • Vara en viktig funktion i digitaliseringsresan och utveckla arbetssätten.
 • Vara en nyckelmedlem med ansvar för dataanalys.

VI SÖKER DIG SOM

 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Några års erfarenhet som strategisk inköpare
 • Tidigare erfarenheter av att samarbeta med leverantörer
 • Svenska och engelska flytande i både tal och skrift
 • God systemvana
 • Erfarenhet av att arbeta inom ett tekniskt bolag är meriterande

Vi tror att för att lyckas i rollen har du ett kommersiellt och tekniskt intresse samt har en fallenhet för relationer. Du är driven och öppen för nya idéer samt ha goda sociala färdigheter. Vi söker dig som är en naturlig ledare som är van vid att ta kontakt och skapa nätverk, både internt och externt. Vi ser gärna att du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Det är också viktigt att vara en lagspelare då det finns ett tätt samarbete med många olika funktioner internt så som andra strategiska och operativa inköpare, kvalitetsfunktioner, konstruktion, planering, projektledare m.m. För att lyckas i tjänsten krävs en vilja att lösa problem och jobba proaktivt med att identifiera och genomföra ständiga förbättringar tillsammans med dina kollegor.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFO: 

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman
 • Lön: Fast månadslön, marknadsmässig 

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. 

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. 

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! 

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? 


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Junior Serviceingenjör inom Vibrationsmätning
Läs mer

Vill du arbeta på en familjär arbetsplats med rörliga dagar och hög teknisk nivå? Passa på att söka tjänsten som junior vibrationsingenjör till MLT!

OM TJÄNSTEN:

Som serviceingenjör på MLT kommer du framförallt arbeta med vibration och tillståndskontroll (Condition Monitoring) men med avsikt att utöka tjänsten inom fler av företagets affärsområden.

Arbetet hos MLT består till stor del av kundkontakt. Detta genom besök ute hos kund där mätningar utförs men också från kontoret via permanent uppkopplade mätsystem. Ytterligare en del i arbetet är analys av mätdata och rapportskrivning. Tjänsten i sin helhet bygger på stor flexibilitet hos dig som person, där schemat för arbetsdagen/veckan kan komma att förändras snabbt. Detta gör att känslan för prioritering och konsten att lägga saker åt sidan för att sedan återgå till dem värderas högt.

Då kunderna finns placerade runt om i hela Sverige förekommer en hel del resor och övernattningar i tjänsten, vilket du måste känna dig bekväm och flexibel med. Periodvis kan det förekomma mycket resor där du är borta ett par nätter i veckan. Resorna görs med bil eller tåg/flyg.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Utföra mätningar med handburna instrument hos kund
 • Övervaka och göra mätningar på distans via uppkopplade system
 • Analysera resultaten med hjälp av programvara och skriva rapporter till kund
 • Ha mycket kundkontakt och möta/prata med kunder dagligen

Vi SÖKER DIG SOM: 

 • Har en eftergymnasial utbildning inom mekatronik, elektronik, maskin/mekanik eller liknande
 • Har ett intresse för att arbeta praktiskt ute i fält och med en hög ambitionsnivå
 • Har B-körkort
 • Har god datorvana och erfarenhet av Office-paketet
 • Pratar och skriver obehindrat svenska då du använder språket dagligen både muntligen och skriftligen. Även engelska förekommer i stor utsträckning i tjänsten vilket ställer krav på goda kunskaper i tal och skrift

Det är meriterande om:

 • Du har någon kunskap eller erfarenhet av vibrationsmätningar och arbetat praktiskt ute i fält
 • Har erfarenhet av mekaniskt eller tillståndsbaserat underhåll inom industrin

Som person har du ett eget driv och tycker det är roligt med problemlösning. Du är orädd i nya omgivningar och med att träffa nya personer där du drivs av att ge ett gott intryck och service. Du har god mekanisk förståelse och är tekniskt nyfiken. Vidare ser vi att du är flexibel då det är en del resande i tjänsten och att du på sikt när du är inne i företaget vill vara självgående och ta ett stort eget ansvar.

OM KUNDFÖRETAGET:

MLT är ett framgångsrikt företag med lång erfarenhet och hög kompetens inom industriell mätteknik. Företaget arbetar i en rad olika branscher så som kärnkraft, vattenkraft, vindkraft, stål-, gruv- och processindustrier. De erbjuder mät-tjänster och avancerade precisionsmätinstrument för förebyggande och avhjälpande underhåll. I sina fina lokaler på Hisingen arbetar drygt 40 personer med hög kompetens inom sina områden. Läs gärna mer om MLT här

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kundens och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Juni alternativt augusti
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
Teknisk First Line Support Till Pagero!
Läs mer

Är du en teknisk lagd person som tycker om problemlösning och har erfarenhet av kundservice? Är du dessutom intresserad av att jobba på ett globalt företag med möjligheter att växa i rollen? Då kan detta vara något för dig! Läs vidare och vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Just nu söker Friday en teknisk lagd person som vill jobba med First Line Support hos vår kund Pagero! Kunden levererar molntjänster till globala företag för att förenkla och effektivisera köp- och säljprocesser genom att säkerställa säker kommunikation av affärsdokument. Idag finns Pagero i över 30 kontor världen över och befinner sig i en ständig expansionsfas.

I denna roll kommer du ingå i TMS support-teamet och jobba med supportärenden via deras ärendehanteringssystem. Du kommer att tillhöra ett tight team bestående av First- och Second line supporter samt dela kontor med cirka 30 anställda mitt i centrala Stockholm. Här är det högt i tak och du välkomnas in till ett familjärt företag som är måna om sina medarbetare.

Då Pagero är ett globalt företag kommer du att bemöta kunder i hela världen och det förutsätter en god serviceförmåga och goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Här kommer du ansvara över allt ifrån att ta emot alla ärenden till att sköta bemanningen av ärenden, identifiera brister i dokumentationen, enklare felsökning och arbeta i databasen. Med det sagt är det viktigt att du är teknikintresserad då det för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas i rollen och internt på företaget.

Några av arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Granska, analysera och felsöka kundernas supportärenden genom att gräva i till exempel fakturor, lastplanering, logistik och databaser.
 • Ha kundkontakt med både svenska och internationella kunder.
 • Arbeta i ärendehanteringssystemet.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

 • Erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare eller kunskaper inom det tekniska.
 • Intresse för att jobba med supportärenden inom logistikbranschen.
 • Analytiska färdigheter, god serviceförmåga och gärna kreativ som person.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, då språken kommer att användas i arbetet.

Det är inget krav, men meriterande om du har:

 • Erfarenhet av att ge support inom affärssystem.
 • Erfarenhet/bakgrund i logistikbranschen.
 • Språkkunskap utöver Svenska och Engelska.

OM KUNDFÖRETAGET:

We believe business should be easy. That is why we are building the world’s largest, open business network. With our cloud-based network, you can reach any business, anywhere in the world – no matter how many borders your operations may cross. We take care of the technical and regulatory requirements across your entire order-to-cash, purchase-to-pay and freight processes, to give you data accuracy and security, transparency and real-time visibility. All this through a single connection. Find out more at www.pagero.com 

OM ANSTÄLLNINGEN:

Det här är en direkt rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av kunden från start.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Stockholm, Kungsgatan 64
 • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
Junior Operativ Inköpare!
Läs mer

Har du erfarenhet av inköp & är bekväm att arbeta i affärssystem? Söker du efter en ny utmaning och lockas av en drivande roll med mycket ansvar? Sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker just nu för kunds räkning en operativ inköpare till sitt team i Stockholm/Järfälla som idag består av operativa inköpare samt strategiska inköpare. I rollen kommer du vara ansvarig för allt från materialförsörjningen till produktion, vilket innebär mycket kommunikation internt och med externa leverantörer. Du kommer exempelvis att hantera:

 • Orderläggning
 • Bevaka leveranser
 • Nära dialog med leverantörer
 • Skicka ut förfrågningar
 • Orderhantering och orderuppdatering i affärssystemet
 • Reklamationer
 • Rapportera KPI:er så som leveransprecision och leveranskvalitet till leverantörer.
 • Leverantörsutveckling samt varugruppsarbete
 • Fakturahantering

Vidare tror vi att du trivs med administrativa arbetsuppgifter samt vill arbeta på en arbetsplats där din prestation uppmärksammas. I arbetet kommer du ha regelbunden kontakt med leverantörer. 

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har tidigare erfarenhet av arbete som innefattat inköp 
 • Obehindrat talar och skriver på engelska och svenska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
 • Det är viktigt att du har ett grundläggande tekniskt kunnande samt erfarenhet att jobba i affärssystem eller liknande system

Stor vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker har ett stort driv och trivs bra i en administrativ roll. Som person är du självständig, strukturerad och förutsätter att du förstår du hur projekt drivs.Vidare är du en initiativrik person som får saker och ting att hända. Eftersom du kommer att ingå i ett team trivs du med att arbeta i grupp och ha flera olika kontaktytor.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med ambitionen att därefter bli direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO: 

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående, alt enligt överenskommelse (med hänsyn till ev uppsägningstid)
 • Placering: Stockholm/Järfälla
 • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
 • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Göteborg
Frontendutvecklare sökes för kommande uppdrag!
Läs mer

Om tjänsten:

Vi på Friday träffar studenter, nyexaminerade och juniorer inom IT, året runt. Vi fungerar som en jobbagent för dig som student, nyexaminerad eller som är i början av din karriär. Vi vill ge dig alternativ till olika tjänster inom ditt område. Vi tillsammans med våra kunder gör uppstarten enklare för dig som nyexaminerad eller junior då vi tillsammans med våra kundföretag anpassar och gör utvecklingsplan för din första tid som student, nyexaminerad eller junior. Detta för att du ska få så snabb utveckling i din roll som möjligt.

Vi lyssnar till vad som är viktigt för dig och vad du vill göra. Friday samarbetar främst med produktbolag i Göteborgs- och Stockholmsområdet, stora som små inom de flesta branscher. Vi är alltid intresserade av att träffa dig inom IT och teknikområdet för att kunna matcha dig mot våra partnerföretag. Dels mot de uppdrag vi hanterar just nu dels för löpande eller framtida inkommande förfrågningar från våra kunder.

Vi vet att du kanske har flera jobberbjudanden redan innan du tagit din examen, vilket är bra! MEN, det finns många intressanta företag och tjänster som du troligen inte hört talas om. Låt oss ge dig alternativ på jobb, kanske är det ditt drömjobb vi kan erbjuda. Kom in på en fika hos Friday på Vasaplatsen 8!

Vi söker dig som:

har en eftergymnasial utbildning inom data/ IT eller liknande och är i början av din karriär! Oavsett om du fortfarande är studerande, nyexaminerad eller redo för nästa steg finns vi här för dig! Vi söker dig som har stort intresse för programmering och gillar problemlösning.

För att vara aktuell för något av våra partnerföretag tror vi att du har goda kunskaper inom HTML, CSS och Javascript. Vi tror också att du har kommit i kontakt med eller har erfarenhet av något eller några Javascript-ramverk, gärna Vue.js. Du är flytande i svenska samt engelska i både tal och skrift, eftersom den stora majoriteten av våra partnerföretag använder båda språk i intern och extern kommunikation.

Det är meriterande om du har hobbyprojekt att visa upp eller prata om och/eller relevant erfarenhet från arbetslivet. Det är också meriterande om du har kunskap eller erfarenhet av objektorienterad programmering och databaser.

För att kunna matcha dina kunskaper, erfarenheter och önskemål jobbar vi med företag i olika storlekar och inom olika branscher och med olika teknikinriktningar. Våra partnerföretag finns bland annat inom följande branscher:

- Fordon
- Musik
- Medtech
- Fintech
- Automation
- Produktion
- Konsult
- Statligt
- Bygg
- Marin
- Försvar
- Livsmedel
- Retail

Övrig info:

Ansök genom att klicka på länken nedan. Om du har en profil som vi tror passar något eller några av våra partnerföretag hör vi av oss för en telefonavstämning. Därefter bjuder vi eventuellt in dig på ett första möte där vi får lära känna dig och du oss.

Om Friday:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps-och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan –varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är ibörjan av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday –everyday”, hur låter det?

Sökord: frontend, frontendutvecklare, utvecklare, programmerare, mjukvaruutvecklare, software developer, software engineer, frontend developer, java, javautvecklare, Python, .net, C#, fullstack, react, angular, vue, UX, jquary, bootstrap, node.is


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
Embedded-Developer to Trimble
Läs mer

JOB DESCRIPTION:

Trimble Danderyd R&D develops high-end optical measurement instruments, total stations and scanning total stations. They have two software engineering teams - application and platform that are responsible for the instrument firmware, production and service applications. They are now in the phase of preparing for their next generation platform.

Their advanced embedded systems include a variety of different sensor technologies such as servos, cameras, distance-meter, angle-meter, tracking modules as well as communication stacks on our Linux platform.

The overall eco system software also includes field and office software that are developed in close cooperation with other Trimble sites located in New Zealand, Europe and the US. Continuously they strive to improve their way of working by establishing best practices, development standards and guidelines so that coding, building, testing and releasing quality software can happen rapidly, frequently and reliably.

IDEAL CANDIDATE:

We are looking for a driven embedded software developer for their platform team. As a software developer you will have a broad field of work that includes pre-studies, analysis, design, implementation and verification of software for our embedded systems. You will work in cross functional teams and collaborate with colleagues within different areas of expertise – hardware, mechanics, optics, software and specialists. To succeed in this role, you need to collaborate closely with your colleagues and have genuine interest in our embedded systems.

Main responsibilities

 • Develop code for their embedded systems.
 • Together with developers improve best practices for software development, architecture and design.
 • Organizing your work within an agile team.
 • You have strong work ethics and a passion for encouraging and driving creativity and
 • innovation. You strive to continuously improve and further develop yourself, the team and the organization as a whole.

Required Skills

 • BSc MSc in Computer Science, electronics, mechatronics or physics or similar.
 • Development of embedded systems 2-5 years. If you are newly graduate/Junior we would like to se own projects and experience in programing.
 • Good problem-solving, debugging and troubleshooting skills
 • Good development skills in C/C++ and Python for Linux and Windows based systems.
 • General and genuine interest in technology
 • Fluent in English and preferable in Swedish. If you don't know Swedish, a willing to learn is a must.

Plus if you have (Not required)

 • Experience with Open source projects
 • Experience building Linux, WEC, OSE, Android platforms
 • Experience with hardware
 • Networking protocols and communications stacks
 • Experience of building system architectures. Understanding of system and application
 • performance limits and characteristics.
 • Experience of script programming such as Python and build tools example cmake
 • Experience with build and release management and tools such as Teamcity, Bamboo,
 • Jenkins
 • DevOps, Software or Build and Release Engineering experience

ABOUT THE CLIENT COMPANY:

Trimble is an industrial technology company transforming the way the world works by delivering solutions that enable our customers to thrive. Core technologies in positioning, modeling, connectivity and data analytics connect the digital and physical worlds to improve productivity, quality, safety, transparency and sustainability. From purpose built products to enterprise lifecycle solutions, Trimble is transforming industries such as agriculture, construction, geospatial and transportation.

EMPLOYMENT:

This is a direct recruitment which means that you will be hired by Trimble.

ADDITIONAL INFORMATION:

 • Employment type: Full Time
 • Start date: Upon agreement
 • Location: Danderyd
 • Point of contact: Mattias Isik
 • Salary: Fixed monthly

Apply by clicking the link below. Remember to be quick with your application as apply continuous selection of candidates and the position may be filled before the application deadline is due. 

ABOUT FRIDAY:

By being a partner to our clients and candidates, we strive to find the best match for both parties. We achieve this by really getting to know our clients and candidate’s needs! Of course, we will ensure that requirements and skillsets match. But above all, we focus on the importance to find harmony between values ​​and corporate culture which both candidate and client considers optimal.

Our passion is to help people to the right position, workplace and context within the IT and Technology field. That's also the reason to why we founded Friday, with the aim to help you find the job that gives you that Friday feeling – every day!

We mainly focus on young engineers who either are at the beginning of their career or soon graduating from university within the IT/Tech field.

Our belief is that people reach their fullest potential when looking forward to going to work each morning. "Friday - everyday", how about that?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
Frontend Developer to Silobreaker
Läs mer

JOB DESCRIPTION:

Silobreaker is a product company and works agile. The team is highly skilled and experienced. All developers at Silobreaker work closely with the product and have a big influence on its design. Everyone has great flexibility and very good opportunities to grow both architecture and development skills.

Silobreaker encourages developers to explore all parts of our stack and you have a lot of flexibility in your role. Silobreaker is agile and pair programming, unit testing, demos and retrospectives are all part of the work – helping both you and the team to evolve together and build software that works with as little technical debt as possible. You also will have frequent one-on-one meetings with your manager to help with your personal development and future with the company. The team also spend time by going on trips abroad, eat Tuesday breakfasts, have dinners/after works and exercise together.

IDEAL CANDIDATE:

M.Sc / Civilingenjör or similar academic background. Self-taught is OK if they have significant experience to show.

Worked with frontend frameworks such as Angular, React, Vue.js or similar. Angular is the they use frontend framework. They do not require Angular experience, but they require candidates to want to work in it (and learning it).

- Knowledge of HTML5, CSS, LESS/SASS, ES6/modern JavaScript. TypeScript is a bonus.

- An understanding of design patterns and best practices for frontend development – such as reactive programming, Observables, REST, GraphQL

- A high standard of written and verbal English, as Silobreaker works in an international environment and both internal and external communication is in English

- They're frontend stack uses TypeScript, so experience with TS is a plus. - JavaScript (obviously) - They otherwise work mainly in C#, but also do Java, Python, Node.js, Typescript. They try to use the best tool for each job. - In general, they value brains and understanding of "computing" higher than specific language or framework skills, but for frontend developers significant experience with at least one frontend framework is a must.

Personal traits;

 • Smart, preferably provably so with academic merits or other indications of good brains.
 • Driven, energetic, creative - a contributor in ideations / brainstorms
 • No fear for new technology - They are moving quickly forward with new technologies
 • No fear for old technology - They have great code running on older frameworks that need TLC as well
 • Thinks architecture and big picture
 • Problem solver
 • Enjoys improving development process to work better
 • Shows an interest in what Silobreaker does (and why & how they do it)

ABOUT THE CLIENT COMPANY:

Silobreaker helps customers understand the Cyber Security risks and trends in their environment. Their technology combines analysis of unstructured data, interactive visualizations and machine learning to process millions of documents from hundreds of thousands of sources to serve up situation pictures about any topic. Customers can monitor hacker groups, malware, data breaches and leaks, vulnerabilities, reputational risks or any other kind of threat in news, blogs, feeds, and social media or in other internal or external data. Silobreaker users spend less time collecting and searching for data and more time on learning, discovering and making better-informed decisions. The development team is located in homely premises on Götgatan, near Slussen in Stockholm. Some of the world's largest companies and organizations rely on Silobreaker's ability to deliver relevant Cyber Threat Intelligence, Competitive Intelligence, Business Intelligence and Incident & Crisis Management Support.

EMPLOYMENT:

This is a recruitment which means that you will be employed directly by the company.

ADDITIONAL INFORMATION:

 • Employment type: Full-time
 • Start date: Upon agreement
 • Location: Stockholm/Södermalm
 • Point of contact: Mattias Isik
 • Salary: Fixed monthly

Apply by clicking the link below. Remember to be quick with your application as apply continuous selection of candidates and the position may be filled before the application deadline is due. 

ABOUT FRIDAY:

By being a partner to our clients and candidates, we strive to find the best match for both parties. We achieve this by really getting to know our clients and candidate’s needs! Of course, we will ensure that requirements and skillsets match. But above all, we focus on the importance to find harmony between values ​​and corporate culture which both candidate and client considers optimal.

Our passion is to help people to the right position, workplace and context within the IT and Technology field. That's also the reason to why we founded Friday, with the aim to help you find the job that gives you that Friday feeling – every day!

We mainly focus on young engineers who either are at the beginning of their career or soon graduating from university within the IT/Tech field.

Our belief is that people reach their fullest potential when looking forward to going to work each morning. "Friday - everyday", how about that?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
Backend Developer to Silobreaker
Läs mer

JOB DESCRIPTION:

Silobreaker is a product company and works agile. The team is highly skilled and experienced. All developers at Silobreaker work closely with the product and have a big influence on its design. Everyone has great flexibility and very good opportunities to grow both architecture and development skills.

As a Backend Developer at Silobreaker, you become a part of a family where you work closely together and where everyone has a big influence in every part of the process. Your work can include developing microservices, DevOps, algorithms and APIs for Silobreaker’s award-winning open-source intelligence application.

You will participate in planning and architecting the state-of-the-art backend that powers Silobreaker, used 24/7 by numerous Fortune100/FTSE100 sized customers. Silobreaker encourages developers to explore all parts of our stack and you have a lot of flexibility in your role. Silobreaker is agile and pair programming, unit testing, demos and retrospectives are all part of the work – helping both you and the team to evolve together and build software that works with as little technical debt as possible. You also will have frequent one-on-one meetings with your manager to help with your personal development and future with the company. The team also spend time by going on trips abroad, eat Tuesday breakfasts, have dinners/after works and exercise together.

IDEAL CANDIDATE:

M.Sc / Civilingenjör or similar academic background. Self-taught is OK if they have significant experience to show.

 • Great programming skills - They want examples
 • Good at maths - linear algebra and discrete maths in particular
 • Language skills; - They work mainly in C#, with current focus on moving backend to .Net Core. - They also do Java, Python, Node.js, Typescript. They try to use the best tool for each job. - In general, they value brains and understanding of "computing" higher than specific language or framework skills.

Personal traits;

 • Smart, preferably provably so with academic merits or other indications of good brains.
 • Driven, energetic, creative - a contributor in ideations / brainstorms
 • No fear for new technology - They are moving quickly forward with new technologies
 • No fear for old technology - They have great code running on older frameworks that need TLC as well
 • Thinks architecture and big picture
 • Problem solver
 • Enjoys improving development process to work better
 • Shows an interest in what Silobreaker does (and why & how they do it)


ABOUT THE CLIENT COMPANY:

Silobreaker helps customers understand the Cyber Security risks and trends in their environment. Their technology combines analysis of unstructured data, interactive visualizations and machine learning to process millions of documents from hundreds of thousands of sources to serve up situation pictures about any topic. Customers can monitor hacker groups, malware, data breaches and leaks, vulnerabilities, reputational risks or any other kind of threat in news, blogs, feeds, and social media or in other internal or external data. Silobreaker users spend less time collecting and searching for data and more time on learning, discovering and making better-informed decisions. The development team is located in homely premises on Götgatan, near Slussen in Stockholm. Some of the world's largest companies and organizations rely on Silobreaker's ability to deliver relevant Cyber Threat Intelligence, Competitive Intelligence, Business Intelligence and Incident & Crisis Management Support.


EMPLOYMENT:

This is a recruitment which means that you will be employed directly by the company.

ADDITIONAL INFORMATION:

 • Employment type: Full-time
 • Start date: Upon agreement
 • Location: Stockholm/Södermalm
 • Point of contact: Mattias Isik
 • Salary: Fixed monthly

Apply by clicking the link below. Remember to be quick with your application as apply continuous selection of candidates and the position may be filled before the application deadline is due. 

ABOUT FRIDAY:

By being a partner to our clients and candidates, we strive to find the best match for both parties. We achieve this by really getting to know our clients and candidate’s needs! Of course, we will ensure that requirements and skillsets match. But above all, we focus on the importance to find harmony between values ​​and corporate culture which both candidate and client considers optimal.

Our passion is to help people to the right position, workplace and context within the IT and Technology field. That's also the reason to why we founded Friday, with the aim to help you find the job that gives you that Friday feeling – every day!

We mainly focus on young engineers who either are at the beginning of their career or soon graduating from university within the IT/Tech field.

Our belief is that people reach their fullest potential when looking forward to going to work each morning. "Friday - everyday", how about that? 


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
Operativ Inköpare till tekniskt företag
Läs mer

OM TJÄNSTEN:

Som operativ inköpare hos vår kund har du en varierande roll som innefattar inköp av material, orderläggning, leveransbevakning och flödesoptimering. Rollen är varierande och präglas även av ett stort projektfokus.  

Du kommer tillsammans med ditt team köpa in material av olika slag och rollen kräver att du har nära relation till leverantörer samtidigt som du samarbetar krossfunktionellt internt i organisationen.  
 
Vi ser gärna att du har förmågan att växla mellan olika uppdrag och kan hantera inköp av standardkomponenter såväl som till tillverkning av mer komplexa produkter. 

VI SÖKER DIG SOM HAR: 

Eftergymnasial utbildning inom ett tekniskt område. Kanske studerar du Industriell ekonomi eller maskinteknik.

Du har minst tre års erfarenhet som Operativ Inköpare.

Du är en driven person med intresse för supply chain, inköp och projektledning. Du är en lagspelare som gillar att jobba strukturerat och kvalitetsmedvetet. Att vara samarbetsinriktad, pragmatisk och lösningsorienterad är en självklarhet och även att driva arbetet framåt självständigt.

 • Flytande engelska och svenska, både i tal och skrift
 • God kommunikativ förmåga

OM KUNDFÖRETAGET:

Vår kund är ett globalt ingenjörsbolag som leder teknikutvecklingen inom sitt verksamhetsområde. Man ser mångfald som en tillgång och för dig som medarbetare finns goda utvecklingsmöjligheter. 

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/ Enligt överenskommelse
 • Placering: Järfälla
 • Kontaktuppgifter: Mattias Isik
 • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266
Stockholm
Strategisk inköpare med teknisk bakgrund
Läs mer

OM TJÄNSTEN:

Som strategisk inköpare kommer du att ha stort ansvar för vår kunds samarbete med konstruktion i utvecklingsprojekt. Din uppgift är att ansvara för inköpen för tre delområden, Metall working parts, Chemicals och Non-Metallic products. Vidare kommer du att vara navet mellan projektledare och leverantör för att säkerställa att hålla tidsplan, kostnad och säkerställa kvalité efter behov. 

Du har även ansvar för att driva förändringsarbete i organisationen med avseende på att underlätta prototypflödet tillsammans med övriga intressenter och leverantörer. Som inköpare har du delvis ansvar för att genomföra upphandlingar och skriva prisavtal med befintliga leverantörer. Rollen innebär ett kontinuerligt arbete med leverantörsrelationer och underhålla befintlig leverantörsbas. Det är många projekt som löper parallellt med varandra med olika krav och behov. Detta ställer höga krav på struktur och ordning samt en förmåga att hantera många ärenden samtidigt.

VI SÖKER DIG SOM HAR: 

 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Något eller några års erfarenhet som strategisk inköpare
 • Erfarenhet av att jobba mot projekt
 • Tidigare erfarenheter att samarbeta med leverantörer
 • Kompetens inom Kablage/Elektronik
 • Flytande engelska och svenska, både i tal och skrift

Vi söker dig som är en naturlig ledare som är van att ta kontakt och skapa nätverk, både internt och externt. Vi ser gärna att du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Det är också viktigt att vara en lagspelare då det finns ett tätt samarbete med många olika funktioner internt så som andra strategiska och operativa inköpare, kvalitetsfunktioner, konstruktion, planering, projektledare m.m. Att vara samarbetsinriktad, pragmatisk och lösningsorienterad är en självklarhet och även att driva arbetet framåt självständigt. För att lyckas i tjänsten krävs en vilja att lösa problem och jobba proaktivt med att identifiera och genomföra ständiga förbättringar tillsammans med kollegorna. Det krävs att du är beslutsmässig, fokuserad och har en kravställande sida. 

OM KUNDFÖRETAGET: 

Kunden är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Järfälla
 • Kontaktuppgifter: Mattias Isik
 • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Warning: Undefined array key "scope" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/themes/friday-child-theme/assets/shortcodes.php on line 266

Spontanansökan

Hittar du inget som passar? Inga problem, skicka en spontanansökan så hör vi av oss om vi har något som matchar just dig

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Vasaplatsen 8
411 35 Göteborg
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Vasaplatsen 8
411 35 Göteborg
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow