Hitta rätt kompetens

Vad vi gör

Friday hjälper alla typer av organisationer att attrahera och rekrytera talanger inom IT och teknik.


Våra tjänster

Kompetensförsörjning med fokus på unga talanger

Rekrytering & inhyrning

Din rekryteringspartner för IT och teknik. Hyr först och rekrytera sen. Vi hjälper er att hitta rätt talang som initialt blir anställd hos oss. Om allting känns rätt finns alltid möjligheten att rekrytera efter avtalad period. Vi finns med som en extra trygghet för att säkerställa bästa möjliga start för både talang och företag.

Ex-jobbsrekrytering

Välj talanger före alla andra. Vi hjälper er att attrahera och rekrytera rätt talanger till era exjobb med en långsiktig anställning som slutmål. Genom att göra en personlig matchning och rekryteringsprocess ökar sannolikheten att era exjobb blir en värdefull rekryteringsbas för framtiden. 

Talangprogram

Är ni i behov av att stärka upp med flera unga talanger på kort tid? Vi syr ihop skräddarsydda koncept för att förse er med rätt medarbetare och ge dem en kickstart. Den här formen av program är attraktivt för kandidater och ett effektivt sätt för företag att rekrytera och introducera nya medarbetare till sin verksamhet.


Hur vi arbetar

Vi vill lära känna er

Vi vet, det låter klyschigt, men vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att förstå våra kunders behov när det kommer till kompetens- och erfarenhetskrav. För att lyckas med en perfekt matchning och för att på bästa sätt kunna representera dig som kund vill vi lära känna er ordentligt. Exempelvis genom att träffa medarbetare som idag har rollen som söks. 

Vi har genom åren arbetat med många av Sveriges tekniska universitet. Genom personlig kontakt under utbildningen lär vi känna studenterna. Vi erbjuder sedan möjlighet för er som kund att i ett tidigt skede få kontakt och bli matchade med individer som passar er verksamhet. Vi vågar påstå att vi vet var de mest passionerade ingenjörerna finns. Vi vet vilka skolor som har nischade inriktningar och t.ex var stans vassaste systemutvecklare hänger. Så låt oss berätta för kandidaterna vad just ditt företag har att erbjuda. Beroende på hur ert behov ser ut så har vi flera olika kanaler för att hitta rätt kompetens.


Varför Friday?

Vi är talangernas bolag. Det är en stor fördel för våra kunder.

Talent first

Vi har en process som till stor del utgår från kandidaterna. Vi träffar talanger löpande för att förstå vad de brinner för och vad de har för kompetens. Sedan matchar vi med rätt möjligheter hos våra kundföretag.

Teknisk förståelse

Vi har en hög ambitionsnivå när det kommer till att förstå våra kunders tekniska behov och talangers kompetens. Det är en nyckelfaktor för att lyckas med det vi gör. 

Personlig kontakt

Vi vill vara kunden och kandidatens självklara partner inom vår nisch och värdesätter den personliga kontakten. För oss är det viktigt att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt, så att relationen blir långsiktig.


Några av våra kunder

Heart Aerospace
Volvo
Polestar
ABB
Electrolux
Pagero
 • Heart Aerospace
 • Volvo
 • Polestar
 • ABB
 • Electrolux
 • Pagero
Vi är alla olika. Därför är det viktigt för oss att kunna erbjuda möjligheter i olika branscher för alla intressen och drömmar.

 • Redo för en ny utmaning?

  Är du intresserad av att ta ett första möte för att se hur vi kan hjälpa dig?

 • Behöver du rekrytera talanger?

  Är du intresserad av att ta ett första möte för att se hur vi kan hjälpa dig?

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Vasaplatsen 8
411 35 Göteborg
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Vasaplatsen 8
411 35 Göteborg
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow