Account Manager till Aptiv!

Göteborg

Kontaktperson:Sophie Tisell
Omfattning:Heltid
Placering:Göteborg

På Aptiv ser man inte bara världen annorlunda, man arbetar för att förändra verkligheten. Detta innebär att utveckla teknik som skriver om reglerna för vad som är möjligt i strävan efter att göra transporter säkrare, grönare och mer uppkopplade. Vill du vara med på deras resa i rollen som Account Manager? Då ska du läsa vidare. 

 

OM TJÄNSTEN: 

Friday söker för Aptivs räkning en Account Manager. Aptiv är ett globalt teknikföretag som utvecklar säkra, gröna och mer uppkopplade lösningar som möjliggör framtidens rörlighet. Företaget har mer än 190 000 personer fördelade på 127 tillverkningsanläggningar och 12 framstående tekniska centra över hela världen. Med närvaro i 46 länder tar de sig an mobilitetens tuffaste utmaningar genom sin djupa expertis inom mjukvara och systemintegration, och levererar marknadsrelevanta lösningar för sina kunder.  

Som Account Manager hos Aptiv i Göteborg kommer du att ha en nyckelroll i både befintliga och nya kundrelationer. Du kommer i huvudsak att ansvara för ett projekt mot Volvo Lastvagnar där du kommer vara en del av ett försäljningsteam som idag består av 3–4 personer. Teamet du kommer att tillhöra är ansvariga för produkter inom EDS (Electrical Distribution Systems). I tjänsten kommer du att arbeta med att förankra samt vidareutvecklar kundstrategin ytterligare. Rollen präglas av både externa kontaktytor mot kund samt intern interaktion med produktlinjen på global nivå och med andra affärsområden inom Aptiv. Dina främsta ansvarsområden kommer att bestå av kundstrategi, prishantering, lönsamhet och orderadministration samt löpande samarbete med nyckelintressenter. 

Exempel på arbetsuppgifter: 

 • Leda en proaktiv kommunikation och relation med kund för att främja vidare förtroende. 
 • Hantera kundernas kravställning och genomdriva dessa på ett framgångsrikt sätt. 
 • Identifiera affärsmöjligheter samt ansvara för kundens lönsamhet och intäkter. 
 • Regelbunden rapportering mot de uppsatta strategiska målen. 
 • Leverera bokningsplan för produktlinje och segment. 
 • Utveckla och underhålla pris- och kostnadsmodeller. 
 • Ge volymprognoser med hänsyn till kunddata och marknadscykeldata. 
 • Leda och upprätta fasta offerterbjudanden till kunder. 
 • Balansera kundförfrågningar med aktuella affärsvillkor och investeringsprioriteringar för att möta årliga försäljningsplaner. 
 • Vid behov genomföra resor, både inom Sverige och utomlands. 

 

VI SÖKER DIG SOM: 

 • Har en eftergymnasial utbildning, gärna inom teknik och/eller ekonomi. 
 • Har minst 3 års arbetslivserfarenhet av försäljning inom en global miljö. 
 • Är en van användare av Excel. 
 • Är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift, då båda språken kommuniceras internt likväl externt. 

 

Det är meriterande om du: 

 • Har arbetslivserfarenhet av försäljning inom fordonsindustrin. 
 • Har språkkunskaper inom franska och/eller polska. 

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där vi tror att du har ett starkt affärssinne. Därmed har du förmågan att fånga upp framtida affärspotential och är en fena på att arbeta relationsbaserat med både interna och externa intressenter. Du uppskattar även att ha många kontaktytor och driver affären framåt genom att ha goda relationer med kunder och leverantörer. Vi ser även att du är van vid att omge dig i en internationell miljö och har förmågan att se helheten. Vidare är du en van kommunikatör som har förmågan att driva ett område framåt. 

 

OM KUNDFÖRETAGET: 

Aptiv är ett globalt teknikföretag som utvecklar säkra, gröna och mer uppkopplade lösningar som möjliggör framtidens rörlighet. Företaget har mer än 190 000 personer fördelade på 127 tillverkningsanläggningar och 12 framstående tekniska centra över hela världen. Med närvaro i 46 länder tar de sig an mobilitetens tuffaste utmaningar genom sin djupa expertis inom mjukvara och systemintegration, och levererar marknadsrelevanta lösningar för sina kunder. Läs mer om Aptiv här. 

 

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday med ambitionen att efter 6–12 månader bli anställd direkt hos Aptiv. 

 

ÖVRIG INFO: 

 • Omfattning: Heltid 
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse 
 • Placering: Mölndalsvägen 36–38, Göteborg 
 • Kontaktuppgifter: Sophie Tisell 
 • Lön: Fast månadslön 

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. 

 

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. 

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! 

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.  

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? 

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Kungsportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Kungportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow