Junior C# utvecklare till SAAB public safety

Vill du vara med och utveckla komplexa, verksamhetskritiska ledningssystem inom området samhällssäkerhet på en global marknad? Kundens system används av bland annat polis, kriminalvård, väktarbolag, på flygplatser och inom transportsegmentet och arbetar nära sina kunder och drivs av ett starkt kund- och användarfokus.
Ansök här
markerGöteborg
27.02.2019

OM TJÄNSTEN:

Kunden arbetar i team med scrum och agila metoder och lägger stor vikt vid kunskap och kunskapsutbyte samt att deras team har bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra arbete och utvecklas som människor. Balans mellan arbete och fritid är en självklarhet. SAAB Public Safety kännetecknas av medarbetare med driv, engagemang och professionalism, men också en avslappnad attityd och framför allt arbetsglädje vilket deras kunder värdesätter högt!

Du kommer ingå i ett scrumteam och arbeta och utvecklas inom exempelvis .NET, C#, WCF och SQL Server. Våra främsta plattformar är Windows, Web och Android. Du kommer främst att arbeta backend, men med vissa inslag mot frontend. Teamen samarbetar tätt, hjälps åt och coachar varandra. Tillsammans kommer ni att planera, prioritera, utvärdera och utveckla ert arbete och samarbete för att nå bästa resultat. Teamen har också få och breda roller, vilket ger dig möjlighet att både arbeta med flera olika saker och att utvecklas inom specifika områden som intresserar just dig.

Arbetet kännetecknas till stor del av frihet under ansvar och prestigelöshet. Vi är beroende av dig, ditt engagemang och dina idéer för att föra våra produkter och vårt företag framåt. Våra kunder finns på en internationell scen så möjligheter till arbete utomlands finns för dig som är intresserad av detta.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling
 • Har kunskaper inom .NET, C#(eller liknande objektorienterat språk), WCF och SQL Server
 • Vill arbeta med agila metoder
 • Svenskt medborgarskap
 • Talar och skriver felfritt på engelska och svenska.
 • Gillar att komma med nya idéer och drivs av att effektivisera arbetssätt
 • Har ett brinnande intresse för programmering

Meriterande om du har hobbyprojekt eller arbetat inom programmering under dina studier

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. Syftet och målet är att du efter 6-12 månader går över i en anställningen direkt hos vår kund.

STARTDATUM:

Så snart som möjligt eller efter du tagit din examen i juni.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid, dagtid
 • Placering: Göteborg, 10 minuter med spårvagn från Korsvägen
 • Kontaktperson: Mattias Isik
 • Lön: fast månadslön, marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord; .Net, utvecklare, Backend, C#, ASP, Programmerare, systemutvecklare, junior, IT