Junior Processingenjör till framstående Sweco

Ansök här
markerGöteborg
26.02.2019

Är du Civilingenjör och besitter intresse för processindustrin samt kärnkraft? Har du en analytisk ådra och vill vara med där det händer? Vi söker dig som vill bli expert på ditt arbete och här ges möjlighet till en utvecklande roll med utmaningar högt som lågt. För dig som är nyfiken, engagerad och ansvarsfull erbjuds en spännande möjlighet där du utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor.

OM TJÄNSTEN:

Vi söker för Swecos räkning en Processingenjör med intresse för riskanalys och samhällskritiska frågor. Teamet består i dagsläget av 12 personer med varierad bakgrund och kompetens inom området. De har lyckats samla några av de absolut främsta inom process, brand och strålkompetens under ett och samma tak vilket ger dig stor möjlighet att växa i din utveckling.

Du kommer att utgå från Swecos kontor, där du sitter i öppet kontorslandskap, i nya fräscha lokaler precis intill Ullevi. Utifrån att gruppen består av erfarna kollegor, ser Sweco nu en möjlighet att växa med ytterligare en förmåga där framförallt intresse och personlighet premieras. Gruppen har en öppen inställning och kommunikation med fokus på stöttning samt att utmana varandra för att nå bästa resultat. Det finns god förståelse för att ingen kan veta allt men nyfikenhet att ta reda på saker är något som förväntas hos alla medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER:

I denna roll hos Sweco kan du förvänta dig en vardag med varierade arbetsuppgifter. Du kommer att växa in i rollen och på sikt ta allt större ansvar. Nya tekniker, verktyg och arbetsuppgifter kommer ge dig en bredd inom området där du bland annat kommer att arbeta med uppgifter som nedan.

  • Ta fram anläggningsdesign och anläggningskoncept
  • Utforma samt ta fram säkerhetsanalyser för kärnkraft
  • Starta upp och kartlägga analyser utifrån hur detta bör göras i framtiden
  • Arbeta med strålskydd

Din roll blir således att inte fastna i detalj utan snarare skapa en helhet där du tillsammans med kollegor får och ger input på varandras tankar. Du kan exempelvis komma att analysera risker vid översvämning, brand, jordbävning och självfallet säkerheten för personalen samt yttre faktorer som kan komma att påverka.

VI SÖKER DIG SOM:

  • Nyligen tagit en civilingenjörsexamen inom ex Kemiteknik eller Processteknik
  • Har minst ett års erfarenhet av processindustrin
  • Besitter goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift

Meriterande är även om du är doktorand inom området.

För att lyckas och trivas i rollen som Processingenjör på Sweco ser vi att du som person är nyfiken och har lätt för att samarbeta. Vidare är dina kommunikativa färdigheter av stor betydelse precis som personlig mognad och ansvar för uppgiften. För dig som vill utvecklas ytterligare i din karriär är detta ett ypperligt tillfälle. 

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd på Friday med ambitionen att du efter en tid blir direktanställd på Sweco.

STARTDATUM:

Omgående, alt enligt eventuell uppsägningstid

ÖVRIG INFO:

·        Omfattning: Heltid

·        Placering: Centrala Göteborg

·        Kontaktuppgifter: Ari Gamal, recruiter

·        Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?