Projektkoordinator med fokus på tidplanering till Sweco

Ansök här
markerGöteborg
21.02.2019

Besitter du erfarenhet av tidplanering och vill utvecklas ytterligare inom området? Älskar du struktur och vill bli en del av ett framgångsrikt konsultbolag? Då kan rollen som Projektkoordinator hos Sweco vara rätt för dig!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Swecos räkning dig med intresse och erfarenhet av tidplanering. Du kommer att sitta inhouse hos Sweco, i öppet kontorslandskap, i nya fräscha lokaler precis intill Ullevi. Du blir en del av en grupp med olika kompetenser & roller där din primära arbetsuppgift blir att säkerställa tidplanering och uppföljning i projekten som löper.

Sweco är utsedd till en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser som aktivt tar ansvar för miljö och samhälle, som i sin tur skapar verklighet av visioner. Sweco tar även ansvar för personal och personlig utveckling, för gruppdynamik och ett behagligt arbetsklimat. Du får därmed en omväxlande och dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till utveckling.

ARBETSUPPGIFTER:

Som en del av detta team kommer du att arbeta fram olika tidplaner för varierande projekt. Du kommer snabbt få en nyckelroll med dina kunskaper och arbete inom tidplanering. Du kommer framförallt att nyttja ett verktyg som heter Primavera där du tillsammans med kollegorna bygger din kompetens. Sweco är beredda att satsa på rätt person men ditt intresse för att lära och arbeta med tidplanering är av stor betydelse.

Du kommer primärt att:

 • Upprätta tidplaner för projekt och ansvara för uppföljning samt rapportering
 • Identifiera kritiska moment i uppdragets genomförande
 • Sammanställa och presentera statusrapporter
 • Kommunicera uppdragets framdrift och revidera planen längst projektet

För att passa och trivas i denna roll hos Sweco tror vi att du som person gillar att arbeta strukturerat och i viss mån också med relativt repetitiva arbetsmoment. Du har vidare ett intresse för kvalitet och är duktig på att se sammanhanget ur ett helikopterperspektiv. 

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har administrativ erfarenhet och viss vana av tidplanering
 • Noggrann & strukturerad
 • Innehar körkort B

Vi ser att du besitter hög serviceförmåga och att du tycker det är roligt att kastas mellan arbetsuppgifterna. Du är en lagspelare som med din input bidrar till avdelningens framgång. För denna tjänst krävs det är att du både talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd på Friday med ambitionen att du efter en tid blir direktanställd på Sweco.

STARTDATUM:

Enligt överenskommelse

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Ari Gamal, recruiter
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?