Low-Code utvecklare till Bright Skills!

Göteborg

Kontaktperson:Sophie Tisell
Omfattning:Heltid
Placering:Göteborg

Vill du bli en del av ett team där man bygger lösningar för att skapa maximalt värde för kunden? Lockas du av att arbeta i dynamiska, agila och framgångsrika team? Har du dessutom ett intresse för kodning men ännu inte hittat rätt forum? Då ska du läsa vidare!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker nu för Bright Skills räkning en Low-Code utvecklare som ska ansluta sig till deras team i Göteborg. Bright Skills är specialiserade inom Low-Code och Outsystems som utvecklingsplattform, genom vilken de hjälper sina kunder att driva en snabbare digital utveckling med stöd av AI och automation.

Som utvecklare på Bright Skills kommer du vara en deal av ett agilt team som levererar skräddarsydda tekniska lösningar i Low-Code och Outsystems till sina kunder, där de skapar både webb- och mobilappar anpassade efter kundens behov. Du kommer jobba tätt med övriga i ditt team samt i nära dialog med kunden.

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som är intresserad av att jobba i ett modulverktyg som skapar smidigare lösningar för att kunna bygga effektiva tekniska lösningar, alltid skräddarsytt efter kunds önskemål och behov.

ARBETSUPPGIFTER:

 • Bygga gränssnitt, serverlogik, relationsdatabaser samt skriva frågor mot databaser.
 • Jobba nära kunden och vara delaktig i att diskutera fram kraven för att sedan omvandla detta till en teknisk lösning
 • Utveckla integration med externa system och tekniker
 • Vara med och utveckla nya moduler – vilket görs i C#.net och JavaScript.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en eftergymnasial teknisk utbildning inom systemutveckling, mjukvaruutveckling eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Har grundläggande kunskaper i C#.net och/eller JavaScript.
 • Är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska då språken kommuniceras internt.

Det är inget krav, men meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet av Outsystems.
 • Har tidigare erfarenhet av mobilutveckling.
 • Har kunskaper inom SQL, CSS, Azure, eller Visual Studio.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du är drivande och att du uppskattar att jobba i team. Vi ser att du gärna har testat på att jobba agilt sedan tidigare och att du är lösningsorienterad. Vi tror också att du har ett starkt resultatfokuserad och ansvarstagande. Vidare behöver du vara en god kommunikatör som tycker om att samarbeta med andra människor och har en stark social förmåga.

OM KUNDFÖRETAGET:

Bright Skills är ett mindre bolag där du får stort inflytande och kan påverka företagets utveckling. De tror på ett hållbart arbetsliv och hos oss har du goda möjligheter till spännande uppdrag för internationella företag. De erbjuder flexibilitet att varva arbete på kontoret och hemifrån utifrån verksamhetens behov. De arbetar långsiktigt med ett fåtal kunder och skapar högproduktiva och långsiktigt hållbara team. Att teamets utveckling är i fokus är en stor del av deras företagskultur. Läs mer om Bright Skills här.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer till en början vara anställd av Friday med ambitionen att efter en viss tid bli direktanställd av kund.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt, om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner till både våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt!

Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur, som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT ocj teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Vasaplatsen 8
411 35 Göteborg
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Vasaplatsen 8
411 35 Göteborg
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow