Scrum Master/Teamleader till Bright Skills!

Göteborg

Kontaktperson:Sophie Tisell
Omfattning:Heltid
Placering:Göteborg

Brinner du för att bygga smarta och innovativa lösningar i agila team som gör skillnad för kunden? Har du god erfarenhet av att leda team inom webb- och mobilutveckling? Då kan du vara den vi söker! Vi letar efter dig som kan hjälpa Bright Skills att bygga nästa generations utvecklingsteam som är specialiserade på Low-Code och OutSystems utvecklingsplattform.

OM TJÄNSTEN:

Bright Skills bygger agila utvecklingsteam inom Low-Code och Outsystems som har en strategisk och innovativ roll och skapar nya affärsmöjligheter för sina kunder. OutSystems är en modern utvecklingsplattform som med AI-stöd och automation hjälper företag att digitalisera sin verksamhet snabbare. I denna tjänst får du möjligheten att ansvara för ett team som har en nära dialog med verksamheten och som använder Low-Code för att snabbt kunna agera på nya behov och förväntningar.

Som Scrum Master och Teamleader på Bright Skills kommer din roll att vara både spännande och omväxlande där dina kunder är stora globala företag. Du kommer att bli en nyckelperson för både teamet och kunden. Du är personen i teamet som brinner för det agila arbetssättet och du är övertygad om att detta leder till digitala lösningar som verkligen gör skillnad för kunden.

ARBETSUPPGIFTER:

 • Leda och träna teamet i agila principer och arbetssätt för att uppnå maximal utvecklingskapacitet.
 • Stödja och arbeta nära produktägaren för att hålla backloggen uppdaterad för kommande sprintar och analysera effekten av ändrade prioriteringar och scope.
 • Agera som en agil coach för teamet genom att implementera säkerställa att teamet följer agila principer, rutiner och regler som teamet har kommit överens om.
 • Bygga ett högpresterande team genom att kontinuerligt förbättra dynamiken och prestationen i teamet.
 • Hjälpa teamet att identifiera och lösa ut hinder och flaskhalsar och se till att planerat arbetet flödar jämt genom iterationerna och att teamet kan fokusera på leveransen.
 • Arbeta strategiskt och operativt med att få ut maximalt värde för kunden och hjälpa kunden att driva innovation och förändring med hjälp av effektiva digitala lösningar.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en utbildning från universitet/högskola eller motsvarade arbetslivserfarenhet.
 • Har certifiering inom Scrum
 • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då språken kommuniceras internt.

Det är meriterande om du har någon eller några av nedan erfarenheter:

 • SAFe Scrum Master
 • SAFe Advanced Scrum Master 
 • Agil Coach

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du har en stark drivkraft att utveckla dig själv och dina kollegor. Du är självledande, ansvarstagande och full av energi. Du är van att jobba i en agil organisation och har god kännedom om agila principer, värderingar och metodstöd. Du välkomnar vidare olika människor och hittar sätt att få dessa olikheter komplettera varandra för att skapa effektivt team där alla trivs tillsammans. Vi tror även att du är en god kommunikatör och att du har en förmåga att få människor att samarbeta.

OM KUNDFÖRETAGET:

Bright Skills är ett mindre bolag där du får stort inflytande och kan påverka företagets utveckling. De tror på ett hållbart arbetsliv och hos oss har du goda möjligheter till spännande uppdrag för internationella företag. De erbjuder flexibilitet att varva arbete på kontoret och hemifrån utifrån verksamhetens behov. På sitt trevliga kontor i centrala Göteborg ges möjlighet till ett stort socialt sammanhang där du kan mingla med andra företag till frukost varje morgon och avsluta veckan med AW på fredagar. Läs mer om Bright Skills här.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt!

Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Vasaplatsen 8
411 35 Göteborg
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Vasaplatsen 8
411 35 Göteborg
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow