Tekniker med inriktning på säkerhet

Har du erfarenhet från arbete som tekniker och vill jobba för ett globalt företag? Ta chansen att arbeta med bland annat utveckling och implementationssäkerhetssystem i en internationell miljö. Vi söker dig som är en ödmjuk lagspelare och som trivs väl med att arbeta i ett högt tempo med kunder på global nivå. Välkommen in med din ansökan!
Ansök här
markerGöteborg
23.12.2021

OM TJÄNSTEN:  

ICT-avdelningen är ett viktigt inslag för Floatel International för att bemöta de nationella och internationella affärsbehoven. Teamet har en hög nivå av engagemang i deras dagliga arbete med att tillhandahålla noggrann och kvalitativ IT-support samt har en betydlig nivå av ansvar. Teamet innehar en hög nivå av service samt arbetar i en flexibel och initiativtagande miljö. 

 

Exempel på arbetsuppgifter: 

 • Supportera ICT-teamet i det dagliga arbetet 
 • Besöka fartygen för att kontrollera ICT-standarder 
 • Delta i systemimplementationsprojekt 
 • Utveckla och implementera informationssäkerhetssystem 
 • Ansvara för rapportering och vidta åtgärder för att lösa dagliga säkerhetsrelaterade problem 
   

VI SÖKER DIG SOM: 

 • Har en utbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet 
 • Har relevant erfarenhet från arbete som tekniker, gärna med inriktning inom säkerhet/nätverk
 • Det är även meriterande om du har erfarenhet från marin- eller offshoreindustrin

Tjänsten kommer innebära resande, både inrikes och utrikes. Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt 

Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att passa in hos Floatel och i rollen tror vi att du är en strukturerad och organiserad lagspelare med ett lösningsorienterat och beslutstagande arbetssätt. Du har goda kommunikationsfärdigheter och möjligheten att arbeta parallellt med arbetsuppgifter samt fungerar väl i en föränderlig miljö.  
 

OM KUNDFÖRETAGET: 

Floatel International is an International Group established in 2006 located in Gothenburg, Sweden with head office in Oslo, Norway. Floatel operate a modern fleet of accommodation and construction support vessels (floatels) for the oil and gas industry all over the world. The fleet is designed to meet the increased demands set by new challenging projects in deep water and hostile environments. Floatel International strives to provide superior living standard and support services. 

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du erbjuds en direkt anställning hos kund. 

ÖVRIG INFORMATION: 

 • Omfattning: Heltid 
 • Start: Januari 2022 med hänsyn till eventuell uppsägningstid. 
 • Placering: Göteborg 
 • Kontaktperson: Rebecka Forsman 
 • Lön: Fast månadslön 

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. 

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. 

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! 

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.  

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?