Junior IT-projektledare med programmeringsbakgrund

Vi är inte som alla andra, men det är väl inte du heller?
Ansök här
markerGöteborg
17.12.2021

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Spinits räkning en duktig programmerare som vill ta steget och bli IT-projektledare och därmed stärka Spinit som företag. Spinit jobbar med kunder inom alla slags verksamhetsområden och dem bygger både små och stora digitala plattformslösningar. Vi ser att du är med och drar upp riktlinjerna för teknikstacken i nya projekt och att du är bra på att arbetsleda andra utvecklare så att de utvecklas och blir bättre.

Som IT-projektledare är det ditt ansvar att ha koll på arkitektur och designmönster. Uppdragen rör oftast .Net-miljöer, men är du en erfaren utvecklare är det ingen dealbreaker om du är bevandrad i andra miljöer!

Spinit erbjuder dig flextid och du har stor frihet att bestämma över din arbetstid så länge du har koll på dina uppgifter och möten. Bolaget finns centralt i Göteborg och i Sisjön men om du är rätt person kan även remote-anställning fungera.

Spinits kärnvärden utgår ifrån att eliminera stress, att dem är öppna och transparenta samt att de lär oss av varandra inom företaget.

ARBETSUPPGIFTER:

Du kommer att jobba tillsammans med Spinits kaptener (så kallar dem deras projektledare), system- och gränssnittsutvecklare. Bolaget arbetar nära sina kunder och i vissa projekt även tillsammans med externa utvecklings- och designpartners.

När du börjar hos Spinit kommer du att jobba i ett team där alla delar med sig av sin kunskap. Om det är något man inte kan är det bara att fråga. Då och då så har dem Happy Friday och här delar de med sig av sitt kunnande med resten av teamet. Alla anställda får också ta sig tid till att utveckla nytt som gynnar företaget på något sätt, lite som Googles 20 %-regeln.

Spinit jobbar gärna i nya tekniker, men anpassar oss också till den teknik som våra kunder använder.

TechStack: Mycket av det Spinit gör är baserat på Microsoft-miljöer som .NET och C# och de jobbar ofta i Microsoft Azure. I frontend arbetar dem i HTML5, CSS och JavaScript, med aktuella ramverk. Stack och teknikval ändras och förbättras ständigt och vi strävar efter att alltid vara öppna för nya idéer och arbetssätt.

VI SÖKER DIG SOM:

  • Har en relevant högskoleutbildning inom datateknik, systemutveckling eller liknande.
  • Har programmerat men redo att gå mot en IT-projektledarroll.
  • Är duktig tekniskt i kombination med en bra ledare.
  • Obehindrat kan föra dig på både svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

  • Arbetat som IT-projektledare tidigare.

Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in hos Spinit krävs det att du är kommunikativ, kreativ och driven. Du vågar ta för dig och samla information om det är någonting du behöver för att fullfölja ditt arbete på ett kvalitativt sätt. Du kommer gärna med nya idéer och bollar naturligt egna tankar med resten av teamet och kunder.

OM KUNDFÖRETAGET:

Vi är inte som alla andra, men det är väl inte du heller?

Spinit är ett utvecklings- och konsultföretag som effektiviserar våra kunders affärer. Det gör vi genom att använda IT på ett smartare sätt. Vi bygger våra lösningar med rätt teknik och på rätt sätt. Ett där du som kund hela tiden är i centrum och delaktig i utvecklingsprocessen. På så sätt får du som kund exakt den lösning du behöver – varken mer eller mindre.

Vi gillar relationer – Vi vill gärna ha en relation till kunden där vi är partners. Med det menar vi att vi gärna finns med i strategiska diskussioner, ger råd och agerar bollplank. Att vi hellre gör flera projekt med samma kund, eller fortsätter i ett projekt och utvecklar det vidare, än får in många korta projekt med en kund per projekt. Dels tycker vi att det ger bättre kvalitet och kontinuitet. Vi lär oss våra kunders villkor och behov, kunden lär sig hur vi fungerar. Dels är det roligt att se hur det egna arbetet bidrar till kundnytta, vilket är svårare när du inte följer kunden löpande.

Vi tror också att det ger bättre utbyte för både dig som kund och oss, både kvalitetsmässigt och ekonomiskt. Läs gärna mer om Spinit här.

ÖVRIG INFO:

  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Göteborg, Sisjön
  • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
  • Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?