Nyexaminerad Projektör till ProDesign

"Tillsammans bygger vi värden" Ta chansen och bli en del av innovativa ProDesign.
Ansök här
markerGöteborg
13.12.2021

Är du en kreativ högskoleingenjör med kunskaper inom Tekla? Vill du arbeta i en motiverande arbetsmiljö där det finns möjlighet till mentorskap och coachning? Då ska du söka tjänsten som projektör hos ProDesign. Hos ProDesign får du som junior projektör rätt förutsättningar till att starta din karriär på bästa möjliga sätt hos ett bolag som har stora visioner för framtiden!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för ProDesigns räkning en kreativ projektör med rätt inställning och driv. ProDesign är ett innovativt teknikföretag där kundanpassad projektering och nytänkande arbetssätt står i fokus. Bolaget erbjuder tjänster inom projektering, projektledning och teknikdesign. Dem är specialister inom sin bransch och lovar inget annat än absolut bästa resultat för sina kunder. Utöver en motiverande arbetsmiljö läggs stor vikt på att du ska trivas och bli långsiktig hos bolaget. ProDesign tror på att ge varje medarbetare möjligheten att själva styra och våga ta beslut i det dagliga arbetet med en stöttande ledning i ryggen. Deras kultur präglas av att aktivt uppmuntra medarbetare till att delta i utvecklingen av företaget och dess arbetssätt och i takt med det även utveckla sig själva.

Bolaget finns i Göteborg, Varberg och Trollhättan och i tjänsten som projektör kommer du sitta på Göteborgskontoret. Hos ProDesign arbetar ca. 30 dedikerade medarbetare med blandad erfarenhetsbakgrund. Som junior projektör finns det ett individanpassat introduktionsprogram som formas utefter dina tidigare erfarenheter. Du kommer få en mentor som stöttar dig i det dagliga arbetet, allt för att du ska känna dig trygg i din nya roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bygga modeller och skapa bygghandlingar utifrån kundens behov. Du kommer konstruera i Tekla med hjälp av riktlinjer från handläggande konstruktör och beräkningsingenjör. Du kommer sitta i verkliga projekt från dag ett där varje projektteam består av 3 – 6 personer baserat på projektets komplexitet. Desto tryggare du blir, desto mer ansvar kommer du att få.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

 • Bygga BIM-modeller och upprätta handlingar i linje med underlag från kund, handläggande konstruktör, beräkningsingenjör och egna beräkningar.
 • Följa tidsplaner och rapportera status.
 • Ha daglig kontakt med interna och externa kontaktytor.
 • Proaktivt bedöma och rapportera om eventuellt kommande resursproblem.
 • Identifiera och rapportera avvikelser.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en relevant högskoleutbildning inom Samhällsbyggnad eller motsvarande
 • Är intresserad av att arbeta i en 3D-miljö med att bygga modeller i Tekla
 • Obehindrat kan föra dig på både svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

 • Arbetserfarenhet från arkitekt- eller byggkonsultfirma
 • Erfarenhet att arbeta i Tekla

Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in hos Prodesign krävs det att du är kommunikativ, kreativ och driven. Du vågar ta för dig och samla information om det är någonting du behöver för att fullfölja ditt arbete på ett kvalitativt sätt. Du kommer gärna med nya idéer och bollar naturligt egna tankar med resten av teamet och kunder. Du har lika lätt för att arbeta i grupp tillsammans med andra som att grotta ner dig och arbeta självständigt när det behövs.

OM KUNDFÖRETAGET:

ProDesign startades med visionen om ett innovativt teknikföretag där kundanpassad projektering och nytänkande arbetssätt står i fokus. Vår kultur skulle aktivt uppmuntra medarbetare till att delta i utvecklingen av företaget och dess arbetssätt, och i takt med det även utveckla sig själva.

Idag kan vi stolt säga att vi är det företag som vi satte ut för att vara, med en bred kompetens inom projektering och projektledning av prefabricerade stommar.

ProDesign åtar sig projekterings- och projektledaruppdrag inom prefabricerad stombyggnation där vår målsättning är att skapa bästa förutsättningar för ett effektivt byggande. Med hjälp av optimerade konstruktionslösningar anpassade efter produktions -och montageteam, säkerställer vi att varje del i leveransprocessen beaktas. Detta skapar välfungerande projekt där vi tillsammans med våra kunder arbetar mot gemensamt utsatta mål sett till både tid, kostnad och kvalitet. Läs gärna mer om ProDesign här.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader där du kommer vara anställd av Friday. Därefter blir du överrekryterad av kunden förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Göteborg, Västra Frölunda
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?