Junior Javautvecklare med intresse för integration

Vi söker dig som vill arbeta med mjukvaruutveckling i Java där man arbetar enligt ett agilt arbetssätt och med CI/CD-verktyg. Du får komma till en stabil organisation med en strukturerad introduktion och möjlighet att lära av mycket kunniga kollegor. På grund av uppdragets karaktär krävs svenskt medborgarskap. Välkommen med din ansökan!
Ansök här
markerGöteborg
01.12.2021

OM TJÄNSTEN:

I rollen kommer du att bli del av en grupp om 14 personer som är fördelade i två mindre grupper. Man har ett helhetsansvar på avdelningen där man arbetar i hela kedjan från kravställning till utveckling, integration och system redo för leverans. Man arbetar med mjukvara för målföljning i landbaserade radarsystem där respektive grupp på avdelningen levererar en typ av delsystem som man därefter integrerar med varandra innan leverans.

Arbetet innebär således mycket samarbete över teamgränserna i syfte att designa, implementera och testa systemen på ett effektivt och kvalitativt sätt. Utöver att mjukvaruutvecklingen framförallt sker i Java så använder gruppen även Python för scriptning, samt Jenkins och Docker.

Arbetsuppgifterna omfattar:

 • Mjukvaruutveckling i Java
 • Systemtest
 • Integration av delsystem
 • Arbete med CI/CD och relevanta verktyg/mjukvara för området

Gruppen du kommer att tillhöra har varierad kompetens och likaså ett god blandning av olika bakgrund. Det finns allt från duktiga professorer inom teknisk fysik och matematik som sitter med komplexa algoritmer till mer juniora kollegor som är duktiga på sina områden där du kan lära dig. Man har som vana att köra en gedigen introduktion dels för bolaget och sedan en mer anpassad introduktion för teamets arbetssätt och metoder. På detta har man även en fadder som stöttar under den första tiden.

Tanken är att efter avslutat konsultuppdrag kunna gå över till en fast anställning hos kund.

VI SÖKER DIG SOM: 

 • Har relevant utbildning på minst högskolenivå inom mjukvaruutveckling/data
 • God kunskap i Java
 • Intresse för att lära dig ny teknik och framförallt har intresse för att bli duktig på integration
 • Har svenskt medborgarskap

Det är starkt meriterande om du har hobbyprojekt att visa upp.

För att trivas och passa in i kulturen behöver du tycka om att arbeta i tvärfunktionella team och att bidra till både teamets och verksamhetens utveckling. Du är frågvis och genuint intresserad av att utvecklas i din roll och växa i teamet.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday men arbeta ute hos vår kund. Tanken är att du blir anställd av kund efter provanställningen.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Flexibelt
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Dino Segetalo
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?