Junior Produktionsplanerare till Paulig Foods

Friday söker till Paulig Foods en Master Planner för ett vikariat under 11 månader med start senast april. Har du eftergymnasialutbildning inom Supply Chain eller logistik? Och är i början av din karriär? Vill du till ett företag där man får chansen att växa, ta ansvar och arbeta med att planera och styra för att skapa en hållbar försörjning av färdiga produkter till optimal produktionskostnad? Läs då vidare och ansök snarast!
Ansök här
markerGöteborg
08.03.2019

OM TJÄNSTEN:

Friday söker till Paulig Foods en Master Planner för ett vikariat under 11 månader med start senast fr om april.

I din roll ingår du i ett team med masterplanerare och har kontaktytor mot andra enheter inom Paulig. Tillsammans arbetar ni för att säkerställa en hög och stabil servicegrad gentemot företagets kunder. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara planering och styrning för att skapa en hållbar försörjning av färdiga produkter till optimal produktionskostnad. Det innefattar en långsiktig planering från råvara eller halvfabrikat till färdig produkt.

Du bevakar, analyserar och hanterar förslag för att ge de bästa möjliga förutsättningarna för Supply Chain Planning-organisationen som helhet men också gentemot tillverkande produktionsenheter. Rollen kräver att du har en god analytisk förmåga, är bekväm i att dra slutsatser för att skapa bästa möjliga scenario samt har en god kommunikationsförmåga för att kunna förmedla fattade beslut vidare. Du kommer framför allt att planera för Santa Marias produkter och deras kryddfabrik.

ARBETSUPPGIFTER:

·      Säkerställa produkternas tillgänglighet i rätt tid till en given servicegradsnivå genom att upprätthålla rätt nivå på färdigvarulager alternativt möta leveranskrav mot kundorder

·      Säkerställa en stabil långsiktig produktionsplan och skapa förutsättningar för en effektiv planering genom hela försörjningskedjan

·      Optimera resursutnyttjandet för att skapa en kostnadseffektiv produktion med avseende på framtida tillgång av material, utrustning och bemanning.

·      Bevaka och rapportera eventuella leveransrisker i Sales- and Operationsprocessen

·      Hålla planeringsparametrar i ERP-systemet uppdaterade samt underhålla dem för att återspegla produktionsplanen

·      Representera Supply Chain Planning-organisationen i projektteamen kring in- och utfasningar inom de olika produktkategorierna

·      Kontinuerlig sträva efter att leverera avdelningens KPI:er

VI SÖKER DIG SOM HAR:

·      Har relevant eftergymnasial utbildning inom Supply Chain, logistik eller liknande

·      God analytisk förmåga och som är bekväm i att skapa olika alternativ för att få bästa möjliga utfall

·      Förmåga att undersöka och lösa problem självständigt och tydligt kommunicera resultatet

·      Viss vana av att arbeta i affärssystem, gärna AX Dynamics eller liknande

·      Ett strukturerat arbetssätt med god vana att hålla ordning och reda för att kunna göra rätt prioriteringar på detaljnivå

·      God vana av att skriftligt och verbalt kommunicera på engelska och svenska

·      Ambition att arbeta mot smarta mål och leverera inom tydligt satta deadlines

OM KUNDFÖRETAGET:

Vi som arbetar på Paulig förenas i vår strävan att utforska de bästa smakerna. Vi är ett familjeägt internationellt livsmedelsföretag, grundat 1876 och kända för kvalitetsprodukter inom Kaffe, Mat, Kryddor och Snacks. Vårt produktsortiment inbegriper välkända varumärken som Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold&Green och Poco Loco. Koncernen har cirka 2 000 medarbetare i 13 länder och nettoomsättningen uppgick år 2017 till 929 miljoner euro.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Friday och arbeta ute hos vår kund.

Uppdraget är ett föräldravikariat i elva månader initialt.

STARTDATUM:

Omgående

ÖVRIG INFORMATION

·      Omfattning: Heltid

·      Placering: Mölndal, Göteborg

·      Kontaktuppgifter: Ari Gamal, Recruiter

·      Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: Logistik, Supply Chain, materialplanerare, logistiker, operativt inköp, inköp, logistikplanerare, produktionsplanerare