Nätverkstekniker till ledande IT-bolag!

Har du en eftergymnasial utbildning inom nätverk och/eller en CCNA-certifiering eller motsvarande? Vill du få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa? Då kan rollen som nätverkstekniker vara något för dig! Här ses det inte som något hinder att du är tidigt i din karriär utan här värdesätts förmågan och viljan utvecklas.
Ansök här
markerGöteborg
19.11.2021

Har du en eftergymnasial utbildning inom nätverk och/eller en CCNA-certifiering eller motsvarande? Vill du få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa? Då kan rollen som nätverkstekniker vara något för dig! Här ses det inte som något hinder att du är tidigt i din karriär utan här värdesätts förmågan och viljan utvecklas.

OM TJÄNSTEN:

Vi söker nu för vår kunds räkning en nätverkstekniker. Vår kund är en ledande leverantör av molnbaserade IT-tjänster och är på en spännande utvecklings- och tillväxtsresa. Detta är en god möjlighet för dig att utveckla dina tekniska kunskaper inom bland annat routing, switching, brandväggsfiltrering, portautentisering och VPN för att bara nämna några områden.

Du kommer att utgå från kontoret i antingen Göteborg, Skövde eller Alingsås. Tjänsten kommer även att inledas med en gedigen introduktion med mentorskap under cirka två månader för att du ska få de bästa förutsättningarna. För att fullgöra driftsåtaganden kommer beredskap att på sikt ingå i tjänsten.

ARBETSUPPGIFTER:

I rollen som nätverkstekniker kommer du att tillhöra ett tätt sammansvetsat team på 14 personer som ansvarar för support, felsökning och incidenthantering av nät- och kommunikationstjänster.

Du kommer till exempel att:

  • Arbeta med förändringar och felavhjälpning på uppdrag av både kunder och kundansvariga team.
  • Agera stöd och support för användare.
  • Felsöka och hantera inkommande incidenter rörande nät- och kommunikationstjänster.

VI SÖKER DIG SOM:

  • Har en eftergymnasial utbildning inom nätverk och/eller innehar en CCNA-certifiering eller motsvarande.
  • Har ett intresse för och kunskap inom routing, switching, nätverkssäkerhet och brandväggar.
  • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift då språken kommuniceras internt.

Vi ser gärna att du även har kunskap om olika protokoll och standarder, till exempel TCP/IP, IPv6, IPSec, DMVPN och FlexVPN, 802.1x och BGP.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du är nyfiken och uppskattar att lära dig nya saker. Du har även en god förmåga att hantera tekniska lösningar och du är både noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Eftersom du kommer att ha en tät dialog med kollegor och ibland kunder tror vi även att du är social och kommunikativ.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du initialt kommer att vara anställd av Friday med ambitionen att på sikt bli direktanställd av kund.

ÖVRIG INFORMATION:

  • Omfattning: Heltid, Kontorstider
  • Placering: Göteborg, Skövde eller Alingsås
  • Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid
  • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?