Talent Acquisition Specialist till ledande techbolag!

Har du en passion för rekrytering och vill vara en del av ett av Sveriges snabbast växande techbolag? Nu finns möjligheten för dig att utvecklas inom ett innovativt och nytänkande företag! Vi letar efter en driven Talent Acquisition Specialist som ges chans att vara med på vår kunds växande resa. Ansök redan idag – vi tillämpar löpande urval.
Ansök här
markerGöteborg
23.12.2021

OM TJÄNSTEN:

Vi söker nu en driven Talent Acquisition Specialist som kommer att få ta fullständigt ansvar över vår kunds interna rekryteringsprocess. Vår kund är ett snabbt växande internationellt techbolag som är framstående inom sitt område. I rollen kommer du att utgå från kontoret i Göteborg där du kommer att få en nyckelroll i ett HR-team. Ditt fokus kommer att ligga på internrekryteringen där du får möjlighet att ansvara över hela processen, från ax till limpa. Rollerna du kommer att rekrytera till är främst inom IT och Tech, till exempel mjukvaruutvecklare men kan också vara andra roller såsom montörer, ingenjörer och övriga specialistroller.

I tjänsten kommer du att ha ett nära samarbete med anställande chefer och resterande HR-avdelning. Därmed finns möjlighet att påverka och att även på längre sikt ta sig an andra HR-relaterade uppgifter. Då vår kund växer snabbt kommer du att vara en nyckelspelare på resan att skapa ett HR-team på toppnivå. Kulturen präglas av högt i tak med korta beslutsvägar.

ARBETSUPPGIFTER:

 • Driva och ansvara över hela rekryteringsprocessen för att säkra vår kunds tillväxt med både nationella och internationella topptalanger.
 • Ta fram kravprofiler i dialog med anställande chefer och utforma annonser.
 • Hantera urval av kandidater samt genomföra telefonavstämningar och intervjuer.
 • Arbeta proaktivt med search och attract.
 • Vara delaktig i utformande av kontrakt och kontraktsskrivning.
 • Delta på interna möten med resterande HR-team.
 • Komma med förbättringsförslag och vara med och vidareutveckla den interna rekryteringsprocessen.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en eftergymnasial utbildning inom HR/Personalvetenskap eller motsvarande.
 • Har minst 1-2 års erfarenhet av rekrytering, det är meriterande om du har jobbat med internrekrytering och med fördel inom Tech/IT.
 • Är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken kommuniceras internt.

Som person tror vi att du är självgående vilket gör att du snabbt kan sätta dig in i dina arbetsuppgifter. Du är även flexibel samt strukturerad i ditt arbetssätt. Vidare ser vi att du har lätt för att arbeta i team samt att du besitter en god samarbetsförmåga. Då du kommer att ha många kontaktytor med både kandidater, kollegor och anställande chefer ser vi även att du har en god retorisk och kommunikativ förmåga.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday men arbeta ute hos vår kund med ambitionen att efter 6-12 månader bli direktanställd av kund.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?