Innesäljare inom industrin till Symetri

Vi söker nu en innesäljare till Symetri som vill vara med och bidra till deras fortsatta tillväxt och framgång här i Göteborg! Har du erfarenhet av försäljning och vill arbeta ...
Ansök här
markerGöteborg
03.01.2022

Vi söker nu en innesäljare till Symetri som vill vara med och bidra till deras fortsatta tillväxt och framgång här i Göteborg! Har du erfarenhet av försäljning och vill arbeta i en kundnära roll på en social och utvecklande arbetsplats? Då är denna roll helt rätt för dig!

OM TJÄNSTEN:

Symetri söker dig som har en naturlig fallenhet för sälj då de behöver förstärkning till sitt team inom industrisegmentet. Du kommer exempelvis arbeta med försäljning av program och utbildning inom simulering. Arbetet består av att vidareutveckla och utöka Symetris befintliga kundbas som finns över hela landet. Du kommer i ditt arbete att jobba i tätt samarbete med en applikationsingenjör inom simuleringsområdet. Det allra viktigaste är att du kan skapa goda och långsiktiga kundrelationer. När man köper en simuleringslösning från Symetri ska man känna en fullständig trygghet både innan, under och efter implementationen.

VI SÖKER DIG SOM:

  • Har några års erfarenhet av renodlad försäljning gärna inom IT/industri
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Van vid att arbeta mot budget med löpande rapportering

Det är meriterande om du har:

  • Förståelse för konstruktionsprocessen och produktutveckling
  • Erfarenhet av teknisk försäljning, gärna inom CAD/FEM

Som person tror vi att du är nyfiken, orädd samt resultatinriktad. Du är stolt över att leverera kvalitet och tänker alltid på kundens och företagets bästa. Du har ett eget driv och trivs i organisationer där beslutsvägarna är korta och affärsmässigheten hög. Då du kommer ha daglig kundkontakt ser vi gärna att du är kommunikativ, lyhörd och affärsorienterad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

OM KUNDFÖRETAGET

Symetri hjälper innovativa företag inom bygg, fastighet och tillverkande industri att optimera sina utvecklingsprocesser, förenkla datahanteringen och förbättra kvaliteten genom produkternas hela livscykel. Med mer än 300 medarbetare och 100 000 användare i norra Europa erbjuder de effektiv vägledning i allt från 3D-modellering och simulering till PLM (Product Lifecycle Management), BIM (Building Information Modelling) och fastighetsförvaltning. Läs mer om Symetris erbjudande för tillverkande industri här.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att Friday och vår kund tillsammans ansvarar för rekryteringsprocessen men att anställningen sker direkt till kund.

ÖVRIG INFO:

  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Ebbe Lieberathsgatan 18 A, Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?