Utvecklare som vill arbeta inhouse på innovativt konsultbolag

Ser du dig själv på ett innovativt företag där du får möjligheten till att hjälpa kunder att omvandla teknik till utmärkta användarupplevelser? Känner du dig dessutom bekväm med microsoftstacken och vill arbeta i ett team med hög kompetens? Sök idag!
Ansök här
markerGöteborg
10.12.2021

OM TJÄNSTEN:

Vi söker nu en duktig utvecklare som vill vara med och skapa de system som gör Semcons kundprojekt så lyckade. Du kommer att få arbeta med system som möjliggör digitala lösningar för produktinformation i form av webb och mobila applikationer men även integrerade AR/VR applikationer samt smarta assistenter med hjälp av AI.

Vi söker dig som är en problemlösare, som vill vara med och skapa förutsättningar och mål, inte enbart jobba mot specifikationer. Arbetet bedrivs i agil form, där stor vikt och frihet läggs på teamet, där vi coachar varandra och hjälps åt för att skapa nya lösningar.

Du kommer arbeta med inhouse-projekt mot bland annat fordonsbranschen där du får driva utvecklingen av olika produkter samt ha stora mandat i utvecklingsarbetet. Hos Semcon kommer du få möjligheten att arbeta med olika teknologier och verktyg så som Microsofttekniker (Asp.Net, Entity Framework, C#, Azure), React, SQL, MongoDB, REST-API, HTML, XML, Angular och NodeJS.

Du kommer att utgöra en viktig del i Semcons centrala utvecklingsteam på huvudkontoret i Göteborg, en dynamisk grupp bestående av drygt 15 kollegor med hög kompetens inom flertal områden. Teamet litar på varandra, trivs ihop och har kul tillsammans! Hos Semcon får du möjligheten att jobba både med back-end och/eller front-end både på kontoret och hemifrån.

VI SÖKER DIG SOM:

  • Har en högskoleutbildning inom IT eller motsvarande
  • Har ett par års arbetslivserfarenhet, gärna från testdriven utveckling och med erfarenhet av någon form av continuous integration/deployment 
  • Har erfarenhet inom Microsoft-stacken
  • Är obehindrad i svenska samt engelska i tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet

För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för digitala lösningar, vara nyfiken samt hålla dig uppdaterad gällande nya metoder och teknologier inom ditt område. Vidare sätter du ett stort värde i att leverera dina åtaganden samt är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Vi tror att du är en riktig lagspelare som fungerar likväl i det självständiga arbetet samt är ansvarstagande och uppskattar ett högt arbetstempo.

OM KUNDFÖRETAGET:

Semcon är innovatörer och hjälper sina kunder med att utveckla produkter med fokus på användaren. Dina kollegor är därför de vassaste specialisterna inom sitt område och drivs av att bidra till positiva användarupplevelser av de produkter som vi är med och utvecklar. Semcon tror att den som förstår slutanvändaren bäst kommer att skapa de bästa produkterna för honom eller henne. Vårt starka fokus på forskning och UX gör det möjligt att kombinera teknik, användbarhet och design på ett unikt sätt – och möjliggör lösningar av stort värde för både våra kunder och de människor som kommer att använda produkten.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Semcons och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos dem. 

ÖVRIG INFO:

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg

Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman

Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?