Mjukvaruutvecklare till globala FlexLink

Är du en självgående och analytiskt lagd utvecklare som vill få möjligheten att lära sig av kunniga kollegor? Med kunden i fokus kommer du få möjligheten att vara en del av Flexlinks avdelning Engineering Tools. Har du ett eller några års erfarenhet av objektorienterad mjukvaruutveckling? Söker du efter en ny utmaning och lockas av en dynamisk miljö med mycket ansvar? Friday söker nu efter en backendutvecklare till ett härligt team hos FlexLink som växer och vi hoppas du vill vara med på resan. Sök tjänsten redan idag!
Ansök här
markerGöteborg
11.02.2019

Är du en självgående och analytiskt lagd utvecklare som vill få möjligheten att lära sig av kunniga kollegor? Med kunden i fokus kommer du få möjligheten att vara en del av Flexlinks avdelning Engineering Tools.

Har du ett eller några års erfarenhet av objektorienterad mjukvaruutveckling? Söker du efter en ny utmaning och lockas av en dynamisk miljö med mycket ansvar? Friday söker nu efter en backendutvecklare till ett härligt team hos FlexLink som växer och vi hoppas du vill vara med på resan. Sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för just nu för FlexLinks räkning en mjukvarututvecklare inom backend till deras avdelning Engineering Tools. Avdelningens uppgift är att förse Flexlink globalt med verktyg för simulering av deras produktionssystem. På FlexLink erbjuds du en dynamisk arbetsplats med hög kompetens bland medarbetarna. I tjänsten kommer du få arbeta med och lära dig flera olika programmeringsspråk och tekniker. Du kommer dessutom att arbeta i ett team med seniora utvecklare!

Detta är ett konsultuppdrag till att börja med. Du kommer vara konsult på Friday och arbeta heltid ute hos vår kund FlexLink. Vår och FlexLinks ambition är att du inom 12 månader går över i anställning hos FlexLink.

ARBETSUPPGIFTER:

Du kommer arbeta i en internationell miljö på Göteborgskontoret men ha kontaktytor över hela världen.

I din roll som mjukvaruutvecklare kommer du att få möjligheten att bygga förståelse för Flexlinks produkter och system mot deras kunder globalt. Du kommer jobba tätt ihop med produktägare samt teamet för att skapa det bästa simuleringsverktyget för FlexLinks kunder och säljkontor internationellt.

VI SÖKER DIG SOM:

·      Har relevant eftergymnasial utbildning inom IT

·      Ett till fem års arbetslivserfarenhet av objektorienterad programmering

·      Har kunskap i ett eller flera av följande programmeringsspråk: Java, C#, GO, Python

·      Meriterande om du har kunskap inom: Spring, Containers, WPF, Jenkins, ERP, CRM eller 3D programmering

·      Du talar och skriver flytande på engelska samt har viljan att lära dig det svenska språket

Stort vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker har ett stort driv och en vilja att utvecklas i tjänsten och på FlexLink. Som person är du självständig, strukturerad och analytisk. Eftersom du kommer att ingå i ett team trivs du med att arbeta i grupp.

OM KUNDFÖRETAGET:

FlexLink is a world-class factory automation expert. Working closely with global customers, we provide innovative, automated solutions to produce goods smarter, safer and at lower operating costs.

Headquartered in Gothenburg, Sweden, FlexLink has operating units in 31 countries and is represented in more than 60. In 2017, FlexLink had 1116 employees and a turnover of SEK 2,536 million / € 265 million. We are proud to be a Certified Employer via Karriärföretagen 2018.

FlexLink is part of Coesia, an innovation based Group consisting of 18 companies specialized in automated machinery and industrial process solutions. For 2017, the Coesia Group had a turnover of € 1,586 million and about 7,000 employees.

STARTDATUM:

Omgående, alt enligt överenskommelse (med hänsyn till ev uppsägningstid)

ÖVRIG INFORMATION

·      Omfattning: Heltid

·      Placering: Gamlestaden, Göteborg

·      Kontaktperson: Ari Gamal, ari@friday.se 

·      Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: C#, Java, Python, programmerare, utvecklare, IT, mjukvaruutvecklare, backend, software developer