Junior utvecklare till Modular Finance

Som Junior utvecklare på Modular Finance får du möjligheten att vistas på en arbetsplats där man värdesätter utveckling och nyfikenhet. Är du en person som gillar att arbeta med nya tekniker, gillar att testa nya områden och går igång på problemlösning? Då är Modular Finance rätt arbetsplats för dig. Dina arbetsuppgifter kommer anpassas efter dina styrkor samtidigt som det finns en uppmaning till nyfikenhet och vilja att testa på nya områden och språk. Du kommer att arbeta med ett brett utbud av SaaS och API-lösningar till välkända noterade bolag samt bank & finans. Företaget använder idag bland annat GO, Node, React, Docker och Postgres. Det finns inga krav på att man ska behärska just dessa språk men man ska ha en vilja att lära sig.
Ansök här
markerStockholm
09.08.2021

OM TJÄNSTEN:

Som Junior utvecklare på Modular Finance får du möjligheten att vistas på en arbetsplats där man värdesätter utveckling och nyfikenhet. Är du en person som gillar att arbeta med nya tekniker, gillar att testa nya områden och går igång på problemlösning? Då är Modular Finance rätt arbetsplats för dig.

Dina arbetsuppgifter kommer anpassas efter dina styrkor samtidigt som det finns en uppmaning till nyfikenhet och vilja att testa på nya områden och språk. Du kommer att arbeta med ett brett utbud av SaaS och API-lösningar till välkända noterade bolag samt bank & finans.

Företaget använder idag bland annat GO, Node, React, Docker och Postgres. Det finns inga krav på att man ska behärska just dessa språk men man ska ha en vilja att lära sig.

Hos Modular Finance erbjuds du en en flexibel arbetsplats med start-up-känsla och stimulerande arbetsuppgifter. Ett generöst optionsprogram samt tjänstepension. Vidare erbjuds friskvårdbidrag samt mobil och dator efter egen önskan. Du arbetar tillsammans med kunniga kollegor som gärna delar med sig. Har man ett intresse för börsen så är det ett plus.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har studerat något Computer Science-relaterat på ett universitet eller högskola.
 • Är en generalist när det kommer till utveckling och gillar variationen.
 • Uppskattar utmaningar och att lösa nya problem.
 • Kan anpassa dig och sätter dig snabbt in i problem.
 • Är nyfiken, ödmjuk och vill ständigt lära dig nya saker.
 • Förstår att utveckling handlar om teamwork och gillar att arbeta i team.
 • Kan svenska och engelska i tal och skrift

OM KUNDFÖRETAGET:

Modular Finance har sedan 2013 utvecklat kraftfulla men samtidigt användarvänliga digitala produkter för finansmarknaden. Bolagets verksamhet är indelad i affärsområdena Bank & Finans och Noterade bolag. Modular Finance erbjuder ett brett utbud av SaaS- och API-lösningar till företagskunder i Norden. Bolaget arbetar i dagsläget med den absoluta majoriteten av de största bankerna, institutionella investerarna och noterade bolagen i Norden. Modular Finance ägs fortsatt till största del av grundarna, har 18 anställda, omsatte ca 27 MSEK 2018 och är ett snabbt växande företag.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Friday, men du kommer anställas direkt hos Modular Finance.

STARTDATUM:

Datum för start: Enligt överenskommelse

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Mattias Isik
 • Lön: Marknadsmässig
 • Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater. Annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: Java, C#, GO, Software developer, webbutveckling, docker, react,Node, backend, frontend