IT-koordinator sökes till utbildningsbolag

Ansök här
markerGöteborg
13.03.2019

Brinner du för IT och är duktig på att få andra med på tåget? Vill du dessutom bli en viktig kugge i att ta IT-Högskolan till nästa nivå? Då kan denna projektroll vara något för dig!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker just nu dig som vill utmanas i projektrollen som IT-koordinator på IT-Högskolan.

IT-Högskolan är ett företag som arbetar med YH utbildningar och levererar olika typer av inriktningar inom IT där eleverna får lära sig att använda de senaste verktygen. Alla utbildare på IT-Högskolan är verksamma inom IT vilket gör att de har svar på studenternas frågor med målet att på bästa sätt guida dem ut i arbetslivet.

Rollen som IT-koordinator innebär att du kommer att vara en viktig spelare i bolagets marknadsföring och ryktesspridning hos deras kunder i Stockholm och Göteborgsområdet. Din primära arbetsuppgift kommer att vara att kontakta företag och få dem att bli referenser till att IT-Högskolans kommande utbildningar. Stor del av dialogen sker via telefon och efter avslutade samtal skickas mail till kunderna med kompletterande information. Du kommer att utgå ifrån befintliga kundregister som tidigare använts i bearbetningen och ditt ansvar blir att kontakta dem.

ARBETSUPPGIFTER:

Som IT-koordinator kommer dina primära arbetsuppgifter vara att kontakta företag i Stockholm och Göteborgsområdet för att informera om IT-Högskolan kommande utbildningar och värdet av dem inför framtiden. Din främsta uppgift är därmed att samla referenser för att bevisa behovet av utbildningarna för framtiden.

Du kommer specifikt att:

  • Kontakta bolag som huserar i både Stockholm & Göteborg med målet att de ska bli referenspersoner för utbildningarna som IT-högskolan erbjuder.
  • Prospektera upp fler företag, kontakta, informera och långsiktigt bygga värdefulla relationer för IT-högskolan.

VI SÖKER DIG SOM:

Brinner för en nätverkande roll och besitter ett stort intresse för IT. Du kommer att skapa många kundrelationer och därmed bredda ditt kontaktnät inom IT. Rollen passar dessutom dig som uppskattar en social roll där din positiva inställning och glada ton smittar av sig genom telefonen.

För denna roll krävs det att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en projektanställning. Du kommer vara anställd hos Friday och arbeta som konsult hos IT-högskolan. Uppdraget kommer att vara på heltid alt deltid och sträcka sig från 8 april t.om. 18 juni. Du har därmed en stor möjlighet att samla erfarenhet och många kontakter i ett nätverkande projekt som ger dig en förmåga att kommunicera inom IT inför framtiden.

STARTDATUM:

8 april 2019

ÖVRIG INFO:

·        Omfattning: Heltid mellan 8 april -18 juni, 2019

·        Placering: Södra Centrum, Göteborg

·        Kontaktuppgifter: Mattias Isik, Recruiter

·        Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter