Spelutvecklare med fallenhet för frontend

Är du en spelutvecklare som har intresse både för hårdvara och design? Trivs du bäst att arbeta i en bred roll på ett mindre företag? Är du i slutfas av din utbildning eller är redo för att ta nästa steg i din karriär? Sök idag!
Ansök här
markerGöteborg
11.05.2021

OM TJÄNSTEN

Rollen som spelutvecklare med inriktning frontend passar dig som trivs att arbeta på ett mindre bolag samt har ett stort intresse för design och hårdvara. Du gillar att ha varierade uppgifter och är som bäst i samarbete med andra. Du är noggrann och lösningsfokuserad och strävar för att alltid leva upp till en hög kvalitetsnivå. I rollen som utvecklare kommer du att ingå i ett mindre utvecklingsteam där ni kommer arbeta i ett tätt samarbete med övriga kollegor internt såväl som externa kunder.

I dina arbetsuppgifter ingår det att programmera samt att underhålla, designa och implementera nya funktionaliteter i produkten. Det kommer finnas möjlighet till att vara kreativ då ni i vissa fall kommer ta fram en helt ny produkt från grunden. Den tekniska miljön som vår kund sitter i är framför allt C++, Unity, Linux och OpenGL. Eftersom man kommer ingå i ett mindre team är det viktig att man vill arbeta brett och gärna vara delaktig hela vägen från ax till limpa. Produkterna som utvecklas finns att testa i samma lokal, därav är testning och integration en stor del av vardagen. I övrigt gillar teamet och hela företaget att umgås tillsammans, de åker gärna på gemensamma resor för att testa sina olika produkter tillsammans. Uppskattar du även att ha en AW på kontoret där ni kan spela de spel som ni själva varit med och tagit fram? Här ges chansen till en omväxlande roll på ett lekfullt bolag med hög arbetsmoral!

VI SÖKER DIG SOM:

Vill arbeta på ett spännande bolag där utvecklingsteamet har stor frihet och ansvar både gällande teknikval samt nya idéer. Du kan arbeta självständig såväl som i team och är bra på att göra avvägningar. Vi anser att det är meriterande om du har med dig erfarenhet av liknande bransch eller har hobbyprojekt att visa upp.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

  • Eftergymnasial examen inom IT exempelvis datateknik eller spelutveckling
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Goda kunskaper i OpenGL och Unity
  • Erfarenhet av C++ och objektorienterad programmering

Som person ser vi gärna att du är öppensinnad, kommunikativ och motiveras av att alltid leverera bästa kvalité. Du jobbar bra såväl i team som självständigt och är inte rädd för att bolla nya idéer.

OM KUNDFÖRETAGET: 

Kunden tillverkar produkter inom områden som gaming och e-learning. Företaget är verksamma i hela världen och har stora framtidsplaner där deras utvecklingsteam har en central roll.

ÖVRIG INFO:

  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman
  • Lön: Fast månadslön 
  • Start: Enligt överenskommelse

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?