Account Manager till Friday i Stockholm

Nu söker vi dig, vår nästa Account Manager, som vill bli en viktig pusselbit på vår marsch framåt. Du vill vara del av en framåtlutad organisation med en gemensam vision – att skapa en miljö där varje individ ser fram emot morgondagen.
Ansök här
markerStockholm
19.04.2021

Friday är talangbyrån som matchar drivna juniora talanger med arbetsgivare inom Tech. Vi är idag ett av de snabbast växande bolagen i vår bransch och vi har bara börjat vår resa!  

Nu söker vi dig, vår nästa Account Manager, som vill bli en viktig pusselbit på vår marsch framåt. Du vill vara del av en framåtlutad organisation med en gemensam vision – att skapa en miljö där varje individ ser fram emot morgondagen. 

På Friday lägger vi stolthet i vår kvalité, kunskap, hängivenhet och strävan efter att överträffa våra kunder och kandidaters förväntningar. Tillsammans tar vi oss an de utmaningar vi ställs inför och firar de framgångar vi når.  

För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken som person och intresserad av att utvecklas i en entreprenörsmiljö. Även om vi har mycket på plats i organisationen finns det en massa kvar att påverka.  

VAD KOMMER DU ATT GÖRA? 

 • Du kommer att arbeta med hela processen från att hitta potentiella kunder till att etablera samarbeten och utveckla de kunder vi redan har. 
 • Professionalism, affärsmässighet och relationsskapande är nyckeln till vår framgång. Det gör du genom att agera partner och specialist till våra kunder i tätt samarbete med övriga kollegor. 
 • Säkerställa att vi har rätt förväntningar i våra samarbeten och möter eller helst överträffar dem. 

För oss är teamet allt! Laget före jaget. För att lyckas hos oss värdesätter du samarbete. Vi kommer att erbjuda dig verktygen, kollegorna och stödet för att lyckas i din roll. Vi strävar efter ett individanpassat ledarskap med en tydlighet i vad som förväntas av dig som individ och oss som team.  

VEM ÄR DU? 

 • Vi vill att du är en person med ett starkt personligt driv och en förmåga att ta eget ansvar.  
 • Såklart är det viktigt för oss att du är en energispridare – i med och motgång, du behöver ha lätt att etablera nya relationer såväl som att utveckla de befintliga över tid. 
 • Vi ser med fördel att du har en reflekterande personlighet som vill utvecklas, är ödmjuk inför att rollen innebär ett ständigt lärande som också är nyckeln till din framgång och utveckling. 
 • Rollen kräver att du är duktig på att samarbeta med både kollegor och kunder. Det är starkt meriterande om du har en bakgrund inom t.ex. lagidrott eller motsvarande.  
 • Krav på B-körkort  

Vi strävar efter en miljö där vi utmanar och utvecklar varandra. Därför tror vi att du är en prestigelös lagspelare. Vi har alltid en hög ambitionsnivå i allt vi tar oss an, det tror vi att du också har. Du är orädd, hungrig och lockas av vår gemensamma strävan att bli bäst på det vi gör. En stor del av bedömningen kommer att ske utifrån personliga egenskaper. 

VAD ERBJUDER VI HOS OSS? 

 • Utvecklingsmöjligheterna hos oss är stora! Vi har bara startat vår resa och för rätt person finns det inga begränsningar. 
 • Bra prestationer belönas på Friday. Du erbjuds en fast månadslön och månatlig bonus.  
 • Konkurrenskraftiga villkor gällande försäkring, friskvård & pension 
 • Provanställning med tillsvidareanställning,  

ÖVRIG INFORMATION: 

 • Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. 
 • Placering: Skeppsbron 38, Stockholm
 • Kontaktperson: Mattias Isik, Mattias@friday.se 

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. 

OM OSS: 

Friday startades 2018 av personer med gedigen erfarenhet från rekrytering och konsultuthyrning inom tech, med ambitionen att erbjuda en bättre tjänst för både kandidater och kunder. Idag arbetar vi med kunder i alla storlekar, från stora, välkända och globala företag till mindre startups och allt däremellan. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kandidater möjligheter, oavsett vad de värdesätter i sina nästa utmaningar.  

Friday finns med kontor i Göteborg och Stockholm och genomför över 1000 karriärmöten årligen. Vi arbetar fokuserat med juniora tjänster inom IT & Teknik! Vi är experter på det vi gör och vill hjälpa våra kandidater i sina karriärsval. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när de ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. 

 
 
Sökord: Säljare, Account Manager, Rekrytering, Kompetensförsörjning, Kundansvarig