Studerande Webmaster med intresse för sökordsoptimering

Är du mitt uppe i dina studier och vill sätta dina teoretiska kunskaper i praktiken? Är du nyfiken på hur det är att jobba på ett start-up företag? Är du en kreativ person med stort intresse för digital marknadsföring och sökordsoptimering? Har du förmågan att planera och driva igenom egna projekt samt är en duktig skribent och har känsla för grafisk design? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som Webmaster.
Ansök här
markerGöteborg
15.04.2021

OM TJÄNSTEN:

Friday söker nu åt vår kunds räkning en Webmaster med intresse för sökordsoptimering. Tjänsten är på deltid och passar dig som studerar till Webmaster eller liknande och vill få chansen att använda dina teoretiska kunskaper i praktiken. Du kommer ges möjligheten att utveckla och utforma ditt eget arbete samt fritt arbeta fram nya kreativa vinklar och idéer.

Exempel på arbetsuppgifter är bland annat:

·     Arbeta med att förfina deras WordPress-hemsida.
·     Producera text till hemsidans olika sidor
·     Ansvara för SEO-optimering
·     Arbeta med webbdesign

VI SÖKER DIG SOM:

·     Studerar en eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring, webbdesign, webbutveckling, webmaster eller liknande.
·     Du har kunskaper och intresse inom SEO-optimering, Google Analytics
·     Kunskap för WordPress-hemsidor
·     Kan uttrycka dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska

Som person ser vi att du är noggrann, ansvarstagande och har ett driv av att vara självgående. Du är initiativtagande och gillar att driva projekt. Det är av stor vikt att du har hög personlig struktur samt ett öga för detaljer.

OM KUNDFÖRETAGET

Vår kund är en teknisk start-up som har en patenterad teknik och utvecklar integrerade elektroniska servomotorer.

OM ANSTÄLLNINGEN

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Friday Tech Recruitment.

STARTDATUM:

Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFO:

·      Omfattning: Deltid
·      Start: Omgående eller enligt överenskommelse
·      Placering: Majorna, Göteborg
·      Kontaktuppgifter: Arvid Persson, arvid.persson@friday.se

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?