C++ utvecklare till Mentice

Mentice är ett globalt företag som står i spetsen för skapandet av ny utrustning inom det medicinska fältet. Genom att leda utvecklingen av endovaskulär utbildning med toppmoderna simulatorplattformar och träningsmoduler, har Mentice genomfört över ett tusen installationer över hela världen och fortsätter att bryta ny mark med varje projekt.
Ansök här
markerGöteborg
15.02.2019

Vill du arbeta med systemutveckling som räddar liv? Är du nyexaminerad civilingenjör och har studerat inom Datateknik, IT eller motsvarande? I så fall bör du läsa vidare!

Friday söker för Mentice räkning nyexaminerade utvecklare till deras R&D-team.

OM TJÄNSTEN:

Som systemutvecklare på Mentice kommer du arbeta med att utveckla avancerad teknik som hjälper till med utbildning inom det medicinska området. Du kommer få möjligheten att arbeta med seniora och kompetenta medarbetare med lång erfarenhet inom branschen. Mentice core-produkt bygger på att simulera endovaskulära operationer i realtid. Simuleringen bygger på C/C++, OpenGL/CG och bibliotek som Boost och QT.

Genom att leda utveckling inom endovaskulär utbildning med deras ”state of the art” simulatorplattform och träningsredskap, så har Mentice utfört över tusen installationer världen över och fortsätter att ta marknadsandelar. Varje installation är ett steg närmare förbättrad kvalitet inom sjukvården.

VI SÖKER DIG SOM:

Har läst på universitet/högskola med intresse för objektorienterad-programmering samt viljan att hela tiden lära dig nya saker. Du jobbar bra i team, och tycker om att ditt arbete spelar roll på riktigt! fördelaktigt om du trivs och tycker om att utveckla i C++.

Följande egenskaper är meriterande, men absolut inte avgörande:

·        Kunskaper inom visualisering och 3D-modellering

·        Kunskaper inom OpenGL/Blender

·        Ett års relevant erfarenhet

OM FÖRETAGET:

Mentice är ett globalt företag som står i spetsen för skapandet av ny utrustning inom det medicinska fältet. Genom att leda utvecklingen av endovaskulär utbildning med toppmoderna simulatorplattformar och träningsmoduler, har Mentice genomfört över ett tusen installationer över hela världen och fortsätter att bryta ny mark med varje projekt.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday men med ambition att du efter 6-12 månader blir anställd direkt hos Mentice.

STARTDATUM:

enligt överenskommelse

ÖVRIG INFO:

·        Omfattning: Heltid

·        Placering: Odinsgatan 10, 41103, Göteborg

·        Kontaktuppgifter: Mattias Isik, recruiter

·        Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?