Junior Fullstackutvecklare till Motorit

Är du nyutexaminerad eller junior fullstackutvecklare med kunskaper och ambitioner inom C#/.NET? Om svaret är ja, är det dig vi söker till Motorit, ett dotterbolag till Bilia. Här erbjuds chansen att få jobba med de senaste IT-plattformarna på ett bolag där det verkligen fokuserar på digital transformation.
Ansök här
11.04.2021

OM TJÄNSTEN:

Friday söker nu för Motorits räkning förstärkning i form av en junior fullstackutvecklare. Som fullstackutvecklare på Motorit kommer du vara en del av ett agilt team om 13 personer och vara delaktig i många olika projekt som varierar i storlek och uppgifter. Motorit var tidigare en del av Bilia, och arbetar med drift, support, utveckling och projektledning. Du erbjuds en spännande och social arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Som junior fullstackutvecklare kommer du arbeta med nyutveckling av nästa generations kundupplevelser och förvaltning av företagets nuvarande digitala lösningar inom olika affärsområden som till exempel publik webb, e-handel, bilförsäljning, servicemarknad mm. Här kommer du att arbeta nära verksamheten och vara en del av ett engagerat och positivt utvecklingsteam. I arbetet ingår att medverka i workshops med verksamheten och leverantörer gällande krav, avgränsningar, samt att ta fram lösningsförslag. 

VI SÖKER DIG SOM:

Har läst på universitet/högskola med intresse och kunskaper inom Microsoft-stacken samt viljan att hela tiden lära dig nya saker. Du jobbar bra i team, och tycker om att ditt arbete spelar roll på riktigt! Du är duktig på att hitta lösningar och förmedla dessa i tal och skrift på både svenska och engelska.

Följande erfarenheter är meriterande, men inget krav:

·        C#, .NET

·        MVC

·        Git

·        MS SQL Server – databasmodellering

·        Entity Framework

·        Unit-testning

·        Mikrotjänstarkitektur, Docker

OM FÖRETAGET:

Motorit är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Tillsammans strävar koncernen efter att skapa en positiv upplevelse för alla människor som besöker Bilia. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Affärsidén är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för deras kunder. 

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday men med ambition att du på sikt blir anställd direkt hos Motorit.

ÖVRIG INFO:

·        Omfattning: Heltid

·        Start: Omgående alternativt till/efter sommaren

·        Placering: Sisjön, Göteborg

·        Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman

·        Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?