Kreativ Fullstack-utvecklare till Capio!

Vill du bli en del av en organisation som gör skillnad? Trivs du i en föränderlig miljö där du har möjlighet att få arbeta som utvecklare med lösningar inom hela ...
Ansök här
markerGöteborg
06.04.2021

Vill du bli en del av en organisation som gör skillnad? Trivs du i en föränderlig miljö där du har möjlighet att få arbeta som utvecklare med lösningar inom hela stacken? Nu har du möjlighet att bli en del av ett nytänkande företag som gör skillnad för patienter, vårdpersonal och samhälle varje dag! Du kommer ingå i ett litet team med två andra utvecklare som bara ser lösningar och möjligheter. Du kommer därav ha stora möjligheter att påverka och driva igenom dina egna idéer.

OM TJÄNSTEN

Rollen kommer att vara baserad i Göteborg och kommer att omfatta en del resor till Capio-enheter regelbundet. Du kommer vara delaktig i alla delar av applikationsutvecklingens livscykel. Det kan vara allt ifrån utveckling av moderna frontend-applikationer, backend-system, applikationsarkitektur, mobilappar till att installera komplex infrastruktur. Rollen kommer innebära ett tätt samarbete med olika kontaktytor inom Capio, vilket innebär att du bör vara bekväm med både interna såväl som externa relationer. Som Fullstack-utvecklare kommer ditt främsta fokus vara mjukvaruutveckling av flera affärskritiska plattformar, inklusive den nuvarande Capio online-plattformen. Ambitionen att inkludera marknadens tekniska framsteg och att alltid sträva efter att anpassa Capios produktutvecklingen till nya möjligheter och tekniker. Capio erbjuder möjligheten att få arbeta tillsammans över funktionella produktteam i en spännande och givande miljö som ger möjlighet till att utvecklas både professionellt och personligt.

Se nedan exempel på Capios nuvarande Techstack:

 • C#
 • .Net
 • Javascript
 • React/React-native
 • Java
 • Node.js
 • Redux

VI SÖKER DIG SOM:

Brinner för utveckling och vill fortsätta utvecklas inom hela ”stacken”. Du är bekväm med såväl frontend som backend och är van att tänka utifrån ett helhetsperspektiv. Du trivs att arbeta med agila metoder och känner dig trygg i det svenska och engelska språket, både skriftligt och muntligt.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

 • En examen inom IT eller motsvarande men vi tror framför allt att engagemang och viljan att lära sig nya saker är viktigare än år av erfarenhet
 • Erfarenhet av flera moderna programmeringsspråk/ramverk/bibliotek som exempelvis .Net och React
 • Erfarenhet av agila metoder
 • Relevanta hobbyprojekt att visa upp, gärna där du testat dig fram med hjälp av olika språk och ramverk

Som person ser vi gärna att du är genuint nyfiken, uppskattar ansvar och känner dig trygg i att ta egna initiativ. Du trivs med att jobba i ett mindre team med en ”startup” känsla där du uppskattar att få dela med dig av din kunskap. Vidare ser vi gärna att du är självgående samt duktig kommunikatör med en positiv och lösningsorienterad inställning. 

OM KUNDFÖRETAGET: 

Capio har ungefär 9000 medarbetare i Sverige där de driver ett akutsjukhus, två närsjukhus, mottagningar för specialistvård, mottagningar för psykiatrisk vård och mottagningar för primärvård. Inom vår primärvård, dvs. våra vårdcentraler, erbjuder de även barn- och mödravård. Capio bedriver verksamhet inom många olika specialiteter; ortopedi, geriatrik, gynekologi, öron-näsa-hals samt ögonsjukvård. Det är stor bredd på deras verksamheter och nästan alla yrkeskategorier du kan tänka dig finna inom vården arbetar hos Capio idag: läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, läkarsekreterare för att nämna några, samt administrativ personal inom bl. a ekonomi, HR och IT. Läs mer på Capios hemsida.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman
 • Lön: Fast månadslön 
 • Start: Enligt överenskommelse

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?