Mjukvaruutvecklare till delad SCRUM-master roll

Nu söker vi dig med kompetens inom objektorienterad programmering i antingen Java eller C# som både vill programmera men också axla en SCRUM-master roll och ledning av det dagliga arbetet. Vår kund är verksamma inom försvaret och arbetar med att ta fram testverktyg till interna avdelningar. Uppdraget är långsiktigt med omgående start. Välkommen med din ansökan!
Ansök här
markerGöteborg
23.03.2021

OM TJÄNSTEN: 

Vår kund är verksamma inom försvarsindustrin och du blir del av deras Signal & Data Application-avdelning som består av drygt 80 medarbetare fördelat på 7 team. Det team du kommer att arbeta i består av 7 medlemmar med varierad erfarenhet där en del kommit relativt nyligen från skolan och en del har mer än 20 års erfarenhet. Teamet agerar som en stödfunktion och utvecklar samt integrerar testverktyg till bolagets övriga team. Man äger utvecklingen från kravställning till leverans där du får vara med i hela kedjan och arbeta med världsledande produkter. I rollen kommer du därför att designa, implementera och testa systemen.

Man arbetar enligt SCRUM och agila metoder där stor vikt läggs vid kunskapsutbyte och utvecklingen av såväl arbetssätt som kompetens i teamet. Eftersom din vardag kommer bestå av både programmering men också SCRUM-ansvar ställer det krav på att du har hög kommunikativ förmåga och är bekväm i att även ta initiativ med kollegor utanför det egna teamet. Beställningar från interna avdelningar kommer in till de olika teamen på avdelningen där Project Owner lägger en planering utifrån produkt och därefter kör man 3-veckors sprintar. Stacken/verktygen man använder är:

 • Java – C# – Pascal – ADA
 • CI-verktyg som ex. Jenkins
 • Vektyg som CORBA/DDS

Du förväntas inte kunna samtliga tekniker, däremot behöver du ha god kunskap i objektorienterad programmering.

VI SÖKER DIG SOM: 

 • Har en högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling eller motsvarande
 • Har kunskaper inom Java eller C#
 • Vill arbeta i en delad roll med både utveckling och SCRUM-ansvar
 • Svenskt medborgarskap
 • Talar och skriver flytande på engelska och svenska.
 • Gillar att komma med nya idéer och drivs av att effektivisera arbetssätt
 • Har ett brinnande intresse för programmering

Vi ser gärna att du har ett flertal hobbyprojekt och/eller arbetat inom programmering under dina studier.

För att lyckas i rollen behöver du: Tycka om arbete i tvärfunktionella team där du bidrar till både teamets och verksamhetens utveckling. Du kan komma framåt genom att ta initiativ och har en förmåga till att hitta effektiva lösningar där det tar stopp. Du behöver ha ett öppet sinne där du gärna testar olika tekniker och språk.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. Syftet och målet är att du efter 6-12 månader går över i en anställningen direkt hos vår kund. Under tiden som du gör ditt uppdrag finns möjlighet till att lära dig av seniora kollegor och dem tekniker du saknar kunskap inom finns det interna utbildningar för. Rollen kräver även att vi gör en bakgrundskontroll då du kommer att arbeta med sekretessbelagd information.

ÖVRIG INFO: 

 • Omfattning: Heltid, dagtid
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Dino Segetalo
 • Startdatum: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid dock som längst 1 månad.
 • Lön: Fast månadslön, marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord; .Net, utvecklare, Backend, C#, Programmerare, systemutvecklare, IT