Junior Relationship Manager till IT-högskolan!

Har du en fallenhet för relationer och är duktig på att få andra med på tåget? Vill du dessutom bli en viktig kugge i att ta IT-Högskolan till nästa nivå? Då kan rollen som Relationship Manager vara något för dig!
Ansök här
markerGöteborg
22.03.2021

OM TJÄNSTEN:

Som Relationship Manager kommer du arbeta i ett team där dina primära arbetsuppgifter kommer vara att utveckla företagsrelationer i Stockholm och Göteborgsområdet för att informera om IT-Högskolan kommande utbildningar och värdet av dem inför framtiden. Du kommer arbeta både strategiskt och operativt i frågorna. IT-Högskolan har idag ett starkt kontaktnät med företag i behov av IT-kompetens och ser en fortsatt utveckling av nätverket som en prioriterad fråga för framtiden. Som Relationship Manager kommer du exempelvis att:

 • Prospektera nya företagssamarbeten
 • Fördjupa befintliga relationer
 • Säkerställa långsiktiga företagsrelationer
 • Skapa talang-pipelines med partnerföretag 
 • Skapa goda relationer med företag i behov av IT-kompetens men även organisationer och offentlig sektor
 • Utveckla verksamheten tillsammans med IT-Högskolans team
 • Arbeta med marknadsfrågor

VI SÖKER DIG SOM:

Brinner för en nätverkande roll och besitter ett stort intresse för IT. Du kommer att skapa många kundrelationer och därmed bredda ditt kontaktnät inom IT. Rollen passar dessutom dig som uppskattar en social roll där din positiva inställning och glada ton smittar av sig. Som Relationship Manager arbetar du målinriktat och nära IT-Högskolans företagskontakter.

Vi ser gärna att du har med dig följande:

 • God kännedom om IT-branschen och speciellt kopplat till mjukvarutjänster
 • Gillar att arbeta i en mål- och värderingsstyrd verksamhet
 • Du har en hög drivkraft och kan nå kvalitets- och resultatmål
 • God kommunikatör och har enkelt att skapa relationer. 
 • Kan uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift obehindrat.

Som person ser vi gärna att du är en kommunikativ och driven person som motiveras av din egna nyfikenhet. Vidare ser vi gärna att du är både flexibel och självgående samt har en fingertoppkänsla för service. Det är av stor vikt att du är målfokuserad med förmåga att få uppdragen i mål. 

OM IT-HÖGSKOLAN:

IT-Högskolan har funnits sedan 2012 och utbildar primärt studenter inom Yrkeshögskolans utbildningar men och också kommersiella utbildningar. En framgångsfaktor för IT-Högskolans YH-utbildningar är de många företagskontakter som tar emot LIA-praktikanter och anställer studerande efter examen. IT-Högskolan är en tydlig profilerad högskola inom Data/IT och kommer till HT-21 starta 10 YH-utbildningar i Göteborg och 8 YH-utbildningar i Stockholm. Vi är en ledande aktör inom YH-utbildning i båda våra regioner och den klart största Data/IT fokuserade aktören i Göteborg. IT-Högskolan består av personer som brinner för utbildning och IT, kombinationen är ett vinnande koncept som utbildar studerande efter näringslivets behov. På IT-Högskolan får du träna din tekniska- och personliga kompetens.

ÖVRIG INFORMATION:

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervju fas.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?