Utvecklare med teamlead ambitioner

Vi söker en duktig utvecklare till vår kund Pagero som kommer starta upp ett nytt integrationsteam och därför behöver förstärkning i Göteborg. I teamet är det tänkt att man kommer ha fullstack-kompetens Scala/Angular och man arbetar med att utveckla webb-plattformen Pagero Online. Vill du ta nästa steg i karriären och gärna axlar en senior roll med teamlead ansvar framöver är detta rätt roll för dig. Välkommen med din ansökan.
Ansök här
08.04.2021

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för kunds räkning en duktig utvecklare som vill vara med och starta upp ett nytt integrationsteam där du på sikt också får möjlighet att ta en ledande roll för teamet. Arbetet kommer att innebära utveckling av nya features och löpande uppdateringar i plattformen Pagero Online. Teamet kommer att ha fullstack-kompetens där man kör Scala i backend samt Angular i frontend. I övrigt består stacken av REST, RabbitMQ, och integrationsverktyg som Mulesoft, Seeburger BIS, Axway och WSO2. Man arbetar i en DevOps-miljö och driftsätter kod löpande vilket innebär fullt ägandeskap över plattformen och dess underhåll.

För att lyckas i denna roll behöver du ha en god teknisk grund att stå på där du gärna tar ansvar för att leda arbete och delar med dig av din kunskap på ett pedagogiskt sätt. Du tar dig an högt som lågt oavsett om det rör att designa en integrationslösning eller att göra testning och leta buggar i mjukvaran.

På Pagero är man måna om att arbeta i tighta grupper där inga frågor är för dumma. Man kör code reviews och det finns en förväntan att ställa upp för varandra i både teamet men också över teamgränserna.

VI SÖKER DIG SOM:

-Ett par års erfarenhet av programmering – C# eller Java men öppen för att köra Scala framöver

-Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med ett eller flera DevOps-verktyg

-Kommunicerar flytande på svenska såväl som engelska i tal och skrift 

Om du arbetat med molnbaserad arkitektur och teknik som REST, RabbitMQ eller Protobuf är det meriterande. Även kunskap att ha arbetat med frontend-utveckling är ett stort plus.

OM KUNDFÖRETAGET:

Vår kund är verksam inom finansbranschen där man genom en egenutvecklad plattform erbjuder sina kunder en rad olika lösningar som fakturahantering, betallösningar, inköp och analyser. Företaget är ledande i sin bransch och lägger stort fokus på företagskulturen. Din anställning kommer att påbörjas med en introduktion under första veckan där du dels får träffa de olika avdelningarna och introduktion i företagets arbete. Detta följs sedan upp med fortsatt träning och utveckling i gruppen där du får lära av mer erfarna kollegor.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag som övergår i fast anställning.

STARTDATUM:

Omgående med hänsyn till uppsägning.

ÖVRIG INFO:

·      Omfattning: Heltid, dagtid

·      Placering: Göteborg

·      Kontaktperson: Dino Segetalo

·      Lön: fast månadslön, marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?