Junior Systemsupport sökes nu till expansivt bolag!

Ansök här
markerGöteborg
04.03.2019

Friday söker nu för vår centralt belägna kund dig som vill jobba med systemsupport. Vår kund har gjort en stark expansion på den svenska marknaden och söker därför förstärkning till teamet här i Göteborg.

OM TJÄNSTEN:

I rollen som Junior Systemsupport kommer du framförallt att arbeta med att ta emot inkommande samtal och e-post från användare.

Din roll kommer också att innefatta;

• Registrering, prioritering och klassificering av ärenden
• Lösa ärenden främst rörande kundens applikationer
• Bidra till hög kundnöjdhet genom ett professionellt kundmottagande
• Arbeta efter satta processer och rutiner för att nå den servicenivå som krävs
• Föreslå förbättringar i arbetsprocesser och rutiner
• Felsökning och finna lösningar på kunders incidenter och problem
• Löpande informera kunden om ärendeprocessen

Då det är viktigt att kunna supporta när kunderna har öppet, medför det att du även kommer att behöva jobba vissa kvällar och helger, i enlighet med företagets rullande schema.

VI SÖKER DIG SOM:

Strävar efter att inge ett lugn och förtroende till kunder samtidigt som du har en pedagogisk och ödmjuk inställning till din roll. Det är viktigt att du är kommunikativ och trivs i rollen att hjälpa andra.

Vi ser att du har läst på universitet/högskola eller Yrkeshögskola med inriktning mot IT och system. Har du arbetat med support med inriktning mot affärssystem eller butikssystem så är det meriterande. Erfarenhet och kunskap om SQL och databaser är ett starkt plus. Det är ett krav att du talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska då språken används i kundkontakten. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet för denna roll.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Friday och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns goda möjligheter att bli erbjuden anställning hos kund efter 6 månader, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

STARTDATUM:

Omgående, alt enligt överenskommelse (med hänsyn till ev uppsägningstid)

ÖVRIG INFO:

·        Omfattning: Heltid med möjlighet till anställning hos kund

·        Placering: Centrala Göteborg

·        Kontaktuppgifter: Benjamin Ericson, Recruiter

·        Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter