Junior Systemutecklare till RSM

”Vår målsättning är att bli Sveriges bästa arbetsplats” – RSM innehar certifieringen Great Place to Work för fjärde året i rad! Ta chansen och var med och utforma framtidens digitala tjänster inom ekonomi tillsammans med RSM.
Ansök här
markerGöteborg
12.02.2021

”Vår målsättning är att bli Sveriges bästa arbetsplats” – RSM innehar certifieringen Great Place to Work för fjärde året i rad! Ta chansen och var med och utforma framtidens digitala tjänster inom ekonomi tillsammans med RSM.

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för RSM:s räkning en junior systemutvecklare som har ett genuint intresse för programmering. RSM är en revisionsbyrå som erbjuder ett brett utbud av ekonomitjänster som kan skapa stora värden, underlätta för företags utveckling och säkerställa att bolagen fattar rätt ekonomiska beslut för sin verksamhet – alltid med den personliga relationen i centrum.

I rollen som junior systemutvecklare kommer du ingå i RSM:s innovationsteam i Göteborg. Där kommer du sitta tillsammans med 60 andra kollegor i fräscha och ljusa lokaler vid Heden. Du kommer vara en del av att mindre team där du kommer arbeta tätt direkt med IT-chefen som också kommer stötta dig i din nya roll, allt för att du ska känna dig trygg och få rätt förutsättningar. 

ARBETSUPPGIFTER:

Tillsammans med din seniora kollega kommer ni effektivisera och automatisera bolagets interna processer för olika affärsområden men framförallt digitala robotar. Då RSM sett ett ökat behov av att expandera interna IT-resurser kommer du vara en viktig spelare i detta. Du kommer få vara med och påverka utvecklingsarbetet kring IT strukturen genom att bistå med tankar och idéer.

I rollen som systemutvecklare kommer du arbeta med RPA (robotic process automation) genom att robotisera interna processer och system men också externt mot RSM:s kunder. I och med att du kommer ingå i ett mindre team kommer arbetsuppgifterna vara breda vilket i sin tur kräver att du är öppen för att arbeta över hela stacken även om fokuset kommer ligga på backend delen. Vidare sitter RSM i Microsoftmiljö.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

 • Medverka i RSM Innovationsgrupp
 • Automatisera och effektivisera interna processer
 • Integrera befintliga och nya system
 • Ha kul på jobbet

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT, exempelvis inom systemutveckling
 • Har ett brinnande intresse av programmering
 • Har grundkunskaper om databaser
 • Vill arbeta med RPA
 • Du talar och skriver obehindrat på engelska

Det är meriterande men absolut inget krav om du har: 

 • Erfarenhet inom något RPA verktyg
 • Sommarjobbat/extra arbetat som systemutvecklare
 • Relevanta hobbyprojekt att visa upp
 • Kunskaper i svenska

Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi tror att du som söker har ett stort driv och en vilja att utvecklas i tjänsten. Som person är du nyfiken, strukturerad och analytisk med ett öga för detaljer. Du drivs av att förbättra den interna strukturen genom att själv komma med idéer och infallsvinklar.

OM FÖRETAGET:

RSM är ett av de större nätverken i världen inom revision, skatt och rådgivning – en global aktör med kontor i mer än 120 länder. I Sverige finns vi på fyra orter, Göteborg, Stockholm, Norrtälje och Umeå med totalt ca. 130 medarbetare. På vårt fina kontor i Göteborg är vi 60 engagerade medarbetare som skapar stort värde för våra kunder och alltid med den personliga relationen i centrum. RSM erbjuder ett brett utbud av tjänster inom ekonomi, som kan skapa stora värden, underlätta våra kunders utveckling och säkerställa att de fattar rätt ekonomiska beslut för sina verksamheter – alltid med den personliga relationen i centrum.

Vårt företagsklimat erbjuder både gott om utmaningar och belöningar för den som vill lyckas i sitt arbete. Att arbeta hos RSM är att arbeta med frihet under ansvar. Du som söker arbete hos oss gillar att driva din egen utveckling – givetvis med full stöttning av oss och med hjälp av moderna arbetsverktyg. Hos oss får du goda möjligheter att bygga upp din egen kompetens när du hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner. Läs gärna mer om RSM här.

Vill du se mer hur ditt framtida kontor kommer att se ut? Kika in videon nedan.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt hos RSM.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Bohusgatan 15, 411 39 Göteborg
 • Kontaktperson: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se 
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?