Junior tekniker till kommande uppdrag!

Vi är alltid intresserade av att träffa dig inom IT och teknikområdet för att kunna matcha dig mot våra partnerföretag. Dels mot de uppdrag vi hanterar just nu dels för löpande eller framtida inkommande förfrågningar från våra kunder.
Ansök här
markerGöteborg
03.02.2021

OM TJÄNSTEN:

Vi på Friday träffar studenter, nyexaminerade och juniorer inom IT året runt. Vi fungerar som en jobbagent för dig som student, nyexaminerad eller som är i början av din karriär. Vi vill ge dig alternativ till olika tjänster inom ditt område. Vi tillsammans med våra kunder gör uppstarten enklare för dig som nyexaminerad eller junior då vi tillsammans med våra kundföretag anpassar och gör utvecklingsplan för din första tid som student, nyexaminerad eller junior. Detta för att du ska få så snabb utveckling i din roll som möjligt.

Vi lyssnar till vad som är viktigt för dig och vad du vill göra. Friday samarbetar främst med produktbolag i Göteborgs- och Stockholmsområdet, stora som små inom de flesta branscher. Vi är alltid intresserade av att träffa dig inom IT och teknikområdet för att kunna matcha dig mot våra partnerföretag. Dels mot de uppdrag vi hanterar just nu dels för löpande eller framtida inkommande förfrågningar från våra kunder.

Det finns många intressanta företag och tjänster som du troligen inte hört talas om. Låt oss ge dig alternativ på jobb, kanske är det ditt drömjobb vi kan erbjuda!

VI SÖKER DIG SOM:

Du har en gymnasial utbildning inom Data/ IT och är i början av din karriär! Oavsett om du fortfarande är studerande, nyexaminerad eller redo för nästa steg finns vi här för dig! Vi söker dig som är intresserad av roller som innefattar IT-relaterade problem och teknisk support.

För att vara aktuell för något av våra partnerföretag tror vi att du bör ha med dig följande kunskap:

  • Har erfarenhet från att tidigare ha arbetat i en supportfunktion
  • Har goda kunskaper gällande installation/felsökning av PC-klienter, Windows, MS Office samt utskriftshantering
  • Är tålmodig och pedagogisk
  • Har ett strukturerat arbetssätt för att hålla kunna ordning på olika ärenden
  • Har en god teknisk kunskap
  • Goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift, eftersom den stora majoriteten av våra partnerföretag använder båda språk i intern och extern kommunikation.
  • Det viktigaste är inte att du har en formell teoretisk bakgrund, utan att du är rätt person för jobbet!

Det är meriterande om du har hobbyprojekt att visa upp eller prata om och/eller relevant erfarenhet från arbetslivet.

För att kunna matcha dina kunskaper, erfarenheter och önskemål jobbar vi med företag i olika storlekar och inom olika branscher och med olika teknikinriktningar. Våra partnerföretag finns bland annat inom följande branscher:

– Fordon
– Musik
– Medtech
– Fintech
– Automation
– Produktion
– Konsult
– Statligt
– Bygg
– Marin
– Försvar
– Livsmedel
– Retail

ÖVRIG INFO:

Ansök genom att klicka på länken nedan. Om du har en profil som vi tror passar något eller några av våra partnerföretag hör vi av oss för en telefonavstämning. Därefter bjuder vi eventuellt in dig på ett första möte där vi får lära känna dig och du oss.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?