Junior frontendutvecklare till Barium

Friday söker för Bariums räkning en driven och prestigelös frontendutvecklare som värdesätter teamarbete där man jobbar tvärfunktionellt för att komma fram till den bästa lösningen!
Ansök här
markerGöteborg
15.12.2020

OM TJÄNSTEN:

Barium erbjuder idag en low-code-plattform som möjliggör för deras kunder att utveckla hela applikationer med hjälp av grafiska gränssnitt, applikationer som enkelt kan integreras med existerande system och skräddarsys vid behov. Som frontendutvecklare kommer du vara med att utveckla nästa generation av Bariums plattform. Du kommer jobba i ett agilt tvärfunktionellt team som har förtroende att driva sitt egna arbete framåt gällande tekniska beslut. Du kommer exempelvis fortsätta utveckla arkitekturen, vidareutveckla deras admin-inriktade gränssnitt och deras slutanvändar-inriktade gränssnitt, implementera respons design samt vara delaktig i API-design tillsammans med övriga kollegor.

Kvalitet är allt för Barium, vilket innebär att koden som skrivs alltid är testad (enhetstester, integrationstester och i vissa fall UI-tester). De jobbar med fördel av parprogrammering och har alltid granskning av pull requests. Det är ett trevligt och prestigelöst gäng som hjälps åt och också tycker om att ha kul på jobbet. Flera tränar tillsammans på lunchen eller åker och klättrar efter jobbet. Om man är mindre hurtigt lagd funkar också en vanlig hederlig AW. De sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg och fredagsfrukost på kontoret är en självklarhet. De hittar gärna på aktiviteter utanför jobbet, allt ifrån klättring till brädspel och Mario Kart-turnering.

Utbildning och personlig utveckling är viktigt för Barium och de strävar efter att dela kunskap internt, bland annat genom regelbundna interna och externa ”Tech talks”.

VI SÖKER DIG SOM:

  •  En relevant eftergymnasial utbildning inom relevant området
  • Besitter tekniska kunskaper inom Javascript, Typescript och React
  •  Har flera utvecklingsprojekt att visa upp och/eller Github utförda i olika tekniker
  • Dokumentation och kundkontakt sker på svenska därav är det krav att du kan via tal och skrift kommunicera på svenska

OM BARIUM:

Barium har funnits i molnet sedan 2009 och erbjuder hundratals kunder så som IKEA, Autoliv, Maersk, Selecta och Byggmax möjligheten att automatisera och digitalisera sina affärsprocesser.

De erbjuder idag en low-code-plattform som möjliggör för sina kunder att utveckla hela applikationer med hjälp av grafiska gränssnitt, applikationer som enkelt kan integreras med existerande system och skräddarsys vid behov. Nu tar de nästa steg och ska utmana och möjliggöra både för sig själva och sina kunder att ta affären till nya höjder. De siktar på att bli bäst i världen inom sitt segment.

ÖVRIG INFORMATION:

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman
  • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervju fas.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: javascript, frontend, systemutvecklare, react, Typescript