Nyexaminerade/Juniora utvecklare till Talangprogram

Det här är chansen för dig som nyexaminerad eller junior systemutvecklare att få en kickstart på din karriär på ett av Sveriges mest attraktiva ingenjörsbolag. I talangprogrammet ingår full lön, coachning, fadderskap och team-aktiviteter. Beroende på din bakgrund och intresse så finns det olika inriktningar:
Ansök här
markerStockholm
09.10.2020

OM TJÄNSTEN:

Det här är chansen för dig som nyexaminerad eller junior systemutvecklare att få en kickstart på din karriär på ett av Sveriges mest attraktiva ingenjörsbolag.

I talangprogrammet ingår full lön, coachning, fadderskap och team-aktiviteter.

Beroende på din bakgrund och intresse så finns det olika inriktningar:

Systems Engineering – IT-säkerhet

Till rollen som Systems Engineer söker vi dig som under dina studier riktat in dig mot säkerhet och har det som ett stort intresse. I denna roll kommer du att utbildas och få möjlighet att arbeta med följande arbetsuppgifter:

  • Systemdesign av IT-säkerhetslösningar
  • Analysera kund- och marknadskrav.
  • Definiera projektspecifika systemkrav
  • Göra riskanalys för IT-säkerhet
  • Penetrationstestning
  • Mjukvaru-utveckling och integration av säkra system

Software Development:

I rollen som Software Developer kommer du att samarbeta med erfarna utvecklare i en bred roll där produktutbudet är stort. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter där du beroende på intresse kan välja karriärsinriktning. Det är fokus på nyutveckling, men rollen innefattar även underhåll, kravanalys och test. Programmeringsspråk spelar ingen större roll men viktigt att du behärskar objektorienterad programmering.

System Integration:

För rollen som System Integration Engineer söker vi dig som tycker om att arbeta på systemnivå och se helheten. Som System Integration Engineer kommer du att bygga upp och drifta systemanläggningar, löpande integrera ny/uppdaterad programvara i ett övervaknings- / ledningssystem, med bibehållen funktion och kvalitet i hela systemet (inkl hårdvara). Det är en bred roll där du kommer få arbeta med stora och komplexa system. Du kommer få läsa in dig på systemen och bygga upp referensanläggningar för att sedan bygga den riktiga hårdvaran.

Test Verification:

För rollen som Testare söker vi dig med ett genuint tekniskt intresse. I rollen kommer du att säkerställa kvalitet och prestanda mot kunderna på systemnivå. Du kommer att utföra manuella tester på det som kunder och operatörer kommer att se vid leverans. Du gillar att arbeta med GUI:n och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Här får du möjligheten att jobba brett men även specialisera dig över tid.

VI SÖKER DIG SOM:

Har en kandidat eller masterexamen från relevant IT-utbildning. Vi ser gärna att du har ett genuint tekniskt intresse och med fördel kan visa på egna hobbyprojekt. Som person är du driven, engagerad och kreativ, samtidigt som du trivs för att arbeta i team och strävar efter att uppnå de mål som ställts för dig. Du bör vara nyfiken på hur din del passar in i helheten och hur det ger ett komplett system.

Du har en naturlig drivkraft och ambition, högt lagarbete och tar ansvar.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter programmet blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:

·        Omfattning: Heltid

·        Start: Mitten av Januari 2021

·        Placering: Stockholm

·        Rekryteringsansvarig: Mattias Isik            

·        Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: C++, Java, C#, Python, Säkerhet, Backend, Developer, Software