Annevo söker Javautvecklare med erfarenhet!

Innovativt, familjärt och gränslöst! På Annevo är övertygelsen att den största idén inte än är född och för att tillsammans komma på fler bra idéer behöver de fler visionärer.
Ansök här
markerGöteborg
09.10.2020

Tänk dig att du slår upp dörrarna till ett härligt kontor belägen mitt i Göteborgs hjärta på Kungsportsavenyn där du möts av en varm och personlig företagskultur – välkommen till Annevo! 

Annevo är ett innovativt teknikfokuserat konsultbolag som erbjuder design, utvecklings- och affärsutvecklingstjänster. Men Annevo är också ett företag som erbjuder startupmöjligheter och investeringar för externa såsom sina egna anställda. Nu har du som javautvecklare möjlighet att bli en del av Annevo och arbeta i ett team mot en av Annevos kunder som befinner sig inom Medtech-industrin. 

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Annevos räkning en Javautvecklare som har arbetat med den senaste tekniken och nu vill ingå i ett team som jobbar mot en av Annevos kunder i ett webbapplikationsprojekt. För Annevo är personligheten lika viktig som rätt erfarenhet vilket betyder att stor vikt kommer läggas på din inställning till teamarbete, och vilka tekniker du arbetat med. Hos Annevo kommer du initialt ingå i ett mindre team om fem personer. Teamet består idag av en Scrum Master, Frontendutevcklare, Backendutvecklare och en UX designer. Projektet görs mot en av Annevos kunder inom medtech-branschen som står inför en spännande utmaning – att digitalisera vården. Teamet sitter inhouse på Annevos kontor i centrala Göteborg.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en högskoleutbildning inom relevant område (tex. systemutveckling)
 • Har minst 2 års arbetserfarenhet inom Javaprogrammering
 • Obehindrat kan föra dig på svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har: 

 • Erfarenhet av att arbeta med molnlösningar, främst AWS
 • Intresse och gärna erfarenhet av frontend där du kommit i kontakt med React, Javascript, HTML och CSS
 • Suttit i den senaste versionen av Java

Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in hos Annevo krävs det att du som person är konsultmässig, driven och engagerad. Du ser varje hinder som en ny möjlighet och vill gärna vara med och driva bolaget i rätt riktning. För dig är det en självklarhet att vara med och bidra, komma med nya idéer och ständigt kommunicera på bästa sätt gentemot kollegor och Annevos kunder.

OM KUNDFÖRETAGET:

Annevo specialiserar sig inom hela den digitala utvecklingscykeln. De arbetar med många olika kunder inom diverse branschområden, allt från Medtech-industrin till mindre startupbolag. De hjälper inte bara kunder med deras digitala lösningar utan kombinerar detta med att bygga egna hållbara produkter. Du kanske redan känner till några av dem.                                                            

Annevo är ett medelstort bolag med framåtanda vars team består av designers, utvecklare och elkraftsingenjörer med höga ambitioner. Med sina kompetenser internt ger Annevo sina medarbetare möjlighet att utvecklas och lära sig av varandra samt testa på nya tekniker och branscher. Vill du läsa mer om Annevo? Klicka här.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Friday. Ambitionen från Annevos och vår sida är att du på sikt blir direktanställd hos dem.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Start: Omgående
 • Placering: Centralt i Göteborg, Kungsportsavenyn 1
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström
 • Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?