Kreativ frontendutvecklare till Annevo!

Innovativt, familjärt och gränslöst! På Annevo är övertygelsen att den största idén inte än är född och för att tillsammans komma på fler bra idéer behöver de fler visionärer.
Ansök här
markerGöteborg
04.02.2021

Tänk dig att du slår upp dörrarna till ett härligt kontor mitt i Göteborgs hjärta på Kungsportsavenyn där du möts av en varm och personlig företagskultur – välkommen till Annevo! 

Annevo är ett innovativt teknikfokuserat konsultbolag som erbjuder design, utvecklings- och affärsutvecklingstjänster. Men Annevo är också ett företag som erbjuder startupmöjligheter och investeringar för externa såsom sina egna anställda. Nu har du som erfaren frontendutvecklare möjlighet att bli en del av Annevo och arbeta i ett spännande projekt mot en av Annevos kunder som verkar inom branscher såsom telekom, fintech, automotive och medtech.

OM TJÄNSTEN:

Just nu söker vi särskilt dig som är erfaren inom frontend eller så behärskar du hela stacken. Annevo använder sig av de nyaste teknikerna inom Javascript, Angular.js, React.js, Java och C#/.Net.

Vill du komma till ett företag som är innovativt, familjärt och gränslöst? Kontakta oss på Friday så berättar vi mer om Annevos erbjudande.

VI SÖKER DIG SOM: 

Har läst på universitet/högskola med intresse samt några års erfarenhet av frontendutveckling. Du jobbar bra i team, och tycker om att ditt arbete spelar roll. Vi ser gärna att du har sidoprojekt att visa upp inom liknande område. Du är duktig på att hitta lösningar och förmedla dessa i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi ser gärna att du är väl bevandrad i React.js eller kanske Vue.js. Vidare ser vi gärna att du har ett intresse för molnbaserade lösningar.

Följande tekniker används idag:

  • JavaScript  
  • React.js /Typescript 
  • Angular.js / Vue.js
  • Node.js

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet där driv och passion kommer värderas högt. Du skall vara duktig på att uttrycka dina idéer och tankar på ett tydligt sätt. Vidare söker vi dig som är en hungrig, driven och engagerad frontendutvecklare som har en förståelse för kundens perspektiv för att bygga den bästa lösningen. Vi värdesätter att du har en förmåga att välja rätt lösning utifrån situation och premierar enkelhet framför komplexitet där det går.

OM KUNDFÖRETAGET:

Annevo specialiserar sig inom hela den digitala utvecklingscykeln. De arbetar med många olika kunder inom diverse branschområden, allt från Medtech-industrin till mindre startupbolag. De hjälper inte bara kunder med deras digitala lösningar utan kombinerar detta med att bygga egna hållbara produkter. Du kanske redan känner till några av dem.                                                        

Annevo är ett medelstort bolag med framåtanda vars team består av designers, utvecklare och elkraftsingenjörer med höga ambitioner. Med sina kompetenser internt ger Annevo sina medarbetare möjlighet att utvecklas och lära sig av varandra samt testa på nya tekniker och branscher. Klicka här.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Annevos och vår sida är att du efter 6-9 månader blir direktanställd hos dem.

ÖVRIG INFO:

  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman
  • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?