Systemintegratör till Pagero!

Har du tidigare arbetat med integrationer och är duktig på att förstå hur man får två system att tala rätt språk med varandra? I rollen som systemintegratör får du kombinera analytiskt tänkande med teknisk problemlösning där du hjälper Pageros kunder med deras integrationslösningar. Du blir del av ett företag som tänker långsiktigt vad gäller deras produkter och interna personal med flerårig utvecklingskurva i denna roll. Sök nu då urval sker löpande!
Ansök här
markerGöteborg
23.12.2020

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Pageros räkning en systemintegratör med tidigare erfarenhet från liknande roll där du antingen har förståelse för kommunikationsprotokoll eller är duktig på filformat och dess olika informationsinnehåll. Du blir del av en grupp om ca 13 medarbetare där god sammanhållning och långsiktighet är något man värderar högt. I ditt arbete kommer du att ha ett nära samarbete med interna kollegor i roller som projektledare, applikationskonsulter etc.

Projekten man arbetar med är unika där Pagero stöttar kunden i allt från att tolka olika format eller konfigurera kommunikationslösningar, till att modifiera moduler i platt formen och säkerställa rätt funktionalitet. Du lär dig Pageros komplexa plattform och mikrotjänster från grunden där du som är nyfiken och tycker om att förstå de tekniska möjligheterna på djupet ges möjlighet till en långsiktig utveckling i rollen. På sikt finns möjlighet att arbeta tidigt i projektfasen där du utöver ditt ansvar för integrationer också bistår med expertkunskap utifrån en integratörs perspektiv.

För att lyckas i denna roll behöver du ha en hög analytisk förmåga där du gärna fördjupar dig i problem i syfte att hitta bra och effektiva lösningar åt kunden. En förutsättning för detta är att du arbetat med exempelvis dokumenthantering där du varit i kontakt med XML, EDI eller liknande då du har förståelse för hur data transporteras mellan olika format. Du kan också ha suttit som internt ansvarig för ett affärssystem där du kopplat system med varandra. Du behöver även ha ett stort tekniskt intresse i kombination där du ser sammanhang och konsekvenser till följd av ändringar i ett system. Slutligen innebär rollen kontakt med framförallt kollegor internt vilket ställer krav på en serviceminded inställning och god kommunikationsförmåga.

Sammanfattningsvis kommer du att:

  • Ta fram lösningsförslag utifrån kundens önskemål och projektens krav
  • Tolka filformat, konfigurera och skicka filer på korrekt sätt mellan system
  • Göra kundanpassningar och integration mot kund genom bl.a. mappning
  • Hantera tekniska problem och stötta kunden i olika frågor
  • Samarbeta över teamgränser inom leverans-och supportorganisationen

VI SÖKER DIG SOM:

-Har en universitetsexamen i Systemvetenskap, Dataekonomi, Datavetenskap eller motsvarande

-Har tidigare erfarenhet från arbete med integrationer enligt tidigare beskrivning

-Kommunicerar flytande på svenska såväl som engelska i tal och skrift 

-Det är starkt meriterande om du har arbetat med EDI-flöden, XML-format, kommunikationslösningar (sFTP, HTTPS, etc.) eller är kunnig i IFS/SAP

Du är en person som vågar nyttja din analytiska förmåga till att tänka utanför boxen och ta egna initiativ till att komma med bra lösningar åt företagets kunder. Du agerar problemlösande och har en hög samarbetsförmåga med såväl ditt egna team som kunder och leverantörer. Att du är nyfiken och kan kavla upp ärmarna när du står inför en uppgift ser vi som en självklarhet för att du ska lyckas.

OM KUNDFÖRETAGET:

Pagero erbjuder sina kunder tjänster som e-faktura, e-order och e-betalningar genom sin plattform Pagero Online. Företaget är ledande i sin bransch och lägger stort fokus på företagskulturen. Din anställning kommer att påbörjas med en introduktion under första veckan, Academy Week i syfte att ge dig bästa möjliga förutsättningar. Detta följs sedan upp med träning i företagets plattform där du bland annat får bygga egna case med stöttning av seniora kollegor.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en rekrytering med anställning hos kund.

STARTDATUM:

Omgående med hänsyn till uppsägning.

ÖVRIG INFO:

·      Omfattning: Heltid, dagtid

·      Placering: Göteborg

·      Kontaktperson: Dino Segetalo

·      Lön: fast månadslön, marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?