Junior Java-utvecklare för kunds räkning

Har du ett stort intresse för objektorienterad-programmering och vill bli en del av ett utvecklar-team inom retail? Om du tycker om att arbeta med tekniskt komplexa lösningar i ett kundnära klimat ...
Ansök här
markerGöteborg
05.12.2018

Har du ett stort intresse för objektorienterad-programmering och vill bli en del av ett utvecklar-team inom retail? Om du tycker om att arbeta med tekniskt komplexa lösningar i ett kundnära klimat så är detta rätt jobb för dig.

OM TJÄNSTEN 

Du kommer att arbeta i en projektorganisation som skapar integrerade retailsystem för kundens räkning. Idag arbetar 35 ingenjörer med vidareutveckling, installationer och support. . Ni ansvarar för att mjukvaran utvecklas och implementeras på rätt sätt i rätt tid till rätt kvalitet. Du kommer att få delta i hela processen från specificering av systemet, via utveckling, testning och till sist drifttagning.

VI SÖKER DIG SOM:

Är nyexaminerad civilingenjör från högskola/universitet och har studerat inom Datateknik, IT eller motsvarande.

Det är meriterande om du: 

Som person har du passion för backend-utveckling och du håller dig frekvent uppdaterad på de senaste teknikerna. Du gillar att arbeta i team och får en kick av att lösa problem. Eftersom företaget är i start-fasen så uppskattar du ett ständigt förändligt, snabbt och agilt tillvägagångssätt.

·        Har erfarenhet av objektorienterad programmering inom Java

·        Har hobbyprojekt

Om anställningen:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday men med ambition att du efter 9 månader blir anställd direkt hos Kundföretaget.

Startdatum: Omgående

Övrig info: Fast månadslön, visstid och tjänstepension

Omfattning: Heltid

Placering: Gamlestaden, Göteborg

Kontaktuppgifter: Mattias Isik, recruiter

Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

Om Friday:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?