Kablagekonstruktör till spännande uppdrag!

Nu söker vi en kablagekonstruktör till ett spännande uppdrag i Göteborg! Har du en ingenjörsutbildning i grunden och söker en roll där du får utveckla specialistkompetens inom ett segment är detta rollen för dig. Då starten är omgående ber vi dig söka nu eftersom löpande urval tillämpas.
Ansök här
markerGöteborg
09.09.2020

OM TJÄNSTEN:

Vi söker nu till vår kund en kablagekonstruktör då man vill fylla på ett utav sina team med nya personer. Produkterna man utvecklar rör främst sensorer och signalfunktioner där du blir en del av ett team om 6-8 personer. Man arbetar agilt med dagliga stand-ups och SCRUM-möten i syfte att dela kunskap och hjälpa varandra. Du kommer att arbeta med konstruktion av kablage där du bl.a. dimensionerar kablar, kontakter och elektrisk distribution, många gånger i samarbete med andra avdelningar som produktion. Frågeställningar som ”vilka standarder fungerar ihop?” och ”hur parar jag ihop olika kabeltyper med hänsyn till signalstörning?” blir en del av din vardag där du följer hela produktionskedjan från idé till färdig produkt.

I tjänsten kommer du bland annat:

 • Arbeta agilt i produktinriktade team, oftast om 6-8 personer där ni arbetar specialiserat och utvecklar spetskompetens
 • Dimensionera, göra beräkningar, analysera och ta fram effektiva lösningar avseende kablage

VI SÖKER DIG SOM:

 • Ingenjörsexamen inom maskinteknik, mekatronik eller motsvarande bakgrund
 • Har grundkompetens inom elektronik och hur signaler och elektrisk distribution fungerar
 • Kan påvisa kunskap rörande kablagekonstruktion, dimensionering etc. exempelvis genom examensarbete

Det är starkt meriterande om du har tidigare kunskap inom området samt om du konstruerat i CREO och med optiska kablar tidigare.

För att lyckas i rollen och passa in hos kunden ser vi att du besitter följande egenskaper:

 • Samarbetsförmåga prestigelös och nyfiken
 • Problemlösare som ser varje hinder som en ny möjlighet
 • Stor analytisk förmåga och ett stort driv för att ständigt utvecklas

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Friday med möjlighet till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.  

ÖVRIG INFO:

 • Start: Så snart som möjligt
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Dino Segetalo
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervju fas.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: Produktionsberedare, Göteborg, produktion, förpackning, livsmedel, industrialisering, produktion, lean, hygien, maskin.