Verksamhetskonsult inom Digital Transformation

OM TJÄNSTEN: Som Verksamhetskonsult kommer du att tillsammans med dina kollegor jobba i nära samarbete med kunder i syfte att utveckla deras verksamhet. Samtidigt arbetar du även proaktivt med att ...
Ansök här
markerStockholm
31.08.2020

OM TJÄNSTEN:

Som Verksamhetskonsult kommer du att tillsammans med dina kollegor jobba i nära samarbete med kunder i syfte att utveckla deras verksamhet. Samtidigt arbetar du även proaktivt med att identifiera behov och skapa nya affärsmöjligheter hos befintliga kunder. Du kommer att ingå i ett drivet och engagerat team med spetskompetens inom olika affärsområden så som Innovation & Produktion, Bygg & Fastighet, Kommuner & Regioner Hälso- & Sjukvård samt Statliga myndigheter.

Huvudfokuset är att stötta kunderna i deras Digitala transformation, hitta förbättringspotential och även jobba med projekt kring RPA.

VI SÖKER DIG SOM:

Vi ser att du har jobbat något eller några år inom digital transformation och har en magister eller master med bakgrund i ekonomi, systemvetenskap eller civilingenjör.

Du har en förståelse för tekniken och är en driven, självgående person med stor social- och kommunikativ förmåga, en kombination som gör att du arbetar lika bra i team som på egen hand. Du är analytisk både på detaljnivå och ur ett helhetsperspektiv vilket gör att du har förmåga att kombinera både konkreta och abstrakta faktorer i dina projekt. Som person är du relationsskapande och lösningsorienterad, där du agerar prestigelöst samtidigt som du alltid intar en professionell och representativ roll.

OM KUNDFÖRETAGET:

Hos vår kund erbjuds du en betydelsefull roll för ett bolag i tillväxtfas. I din roll kommer du att tillsammans med dina kollegor jobba i nära samarbete med kunder i syfte att utveckla deras verksamhet och resa inom digital transformation, samtidigt som det finns stort utrymme för dig att växa inom bolaget! Du kommer att utgå från kontoret i Stockholm med flexibilitet för resande för att vara på plats hos deras kunder.

Företagskulturen kännetecknas av full fart, högt i tak, professionalism och en öppen och välkomnande stämning!

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:

  • Omfattning: Heltid
  • Start: Vid överenskommes                        
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: Digital Transformation, Managmentkonsult, verksamhetskonsult,