Erfaren Business Intelligence Developer med kompetens inom QlikView!

Vi söker dig som har en bubblande nyfikenhet samt en analytisk personlighet. Ditt största driv är troligen inte programmering utan du brinner desto mer för beslutstöd och är välbekant med Qlik Sense och Power BI.
Ansök här
28.08.2020

OM TJÄNSTEN:

Teamet du kommer att jobba i består av en sammansvetsad grupp som gillar att hålla sig i framkant. Du kommer att jobba i ett långsiktigt och framför allt – extraordinärt projekt gentemot ett stort bolag. Kort sagt så hjälper vår kund till med att autodriva processer och att fatta mer datadrivna beslut. Det innebär Big Data, Machine Learning och AI på hög nivå. Kunden ger ett riktigt stort kreativt svängrum och en fantastisk miljö att arbeta i.

VI SÖKER DIG SOM HAR: 

  • En eftergymnasial utbildning inom exempelvis BI/Industriell ekonomi/systemvetenskap
  • Minst tre års erfarenhet av QlikView
  • Erfarenhet av ett agilt arbetsätt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är dina personliga egenskaper som kommer att avgöra. Oavsett så förutsätter vi att du är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med kollegor.

OM KUNDFÖRETAGET: 

Kundföretaget är ett konsultföretag specialiserade inom programmering och problemlösning. Exempelvis har kunden framgångsrika projekt inom till exempel Big Data, Internet of Things, Artificiell Intelligens och sedan en tid tillbaka har vi även ett DevOps-team igång.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att bli direktanställd på sikt. 

STARTDATUM:

Enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFO:

·       Omfattning: Heltid

·       Placering: Göteborg

·       Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman

·       Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?