C#-utvecklare sökes till långsiktigt uppdrag!

Vill du arbeta med systemutveckling som räddar liv? Är du nyexaminerad eller erfaren civilingenjör och har studerat inom Datateknik, IT eller motsvarande? I så fall bör du läsa vidare! Friday ...
Ansök här
markerGöteborg
08.04.2020

Vill du arbeta med systemutveckling som räddar liv? Är du nyexaminerad eller erfaren civilingenjör och har studerat inom Datateknik, IT eller motsvarande? I så fall bör du läsa vidare!

Friday söker för kunds räkning en duktig utvecklare som vill vara med på deras resa att rädda liv.

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för kunds räkning en duktig C#-utvecklare som skall vara med på resan att säkra vårt samhälle. Här gör din programmering skillnad på riktigt. Samhällsnyttan är verkligen påtaglig när man jobbar med teknik som faktiskt räddar liv. Teamet du kommer ingå i arbetar just nu med att förnya stora delar av deras teknikmiljö. Du kommer vara en del av detta arbete och få möjligheten att sätta dig in i nya system och tekniker där fokuset kommer vara Cloud och webbaserade gränssnitt.

Inom avdelningen finns både utvecklare och testare som tillsammans ser till att de levererar mjukvara av högsta kvalité i rätt tid.

Kunden erbjuder en intressant, kul och lärorik miljö där fingertoppskänsla och noggrannhet är avgörande för framgång.

VI SÖKER DIG SOM:

Är utbildad civilingenjör med ett brinnande intresse för C#-programmering. Kunden ser det som en fördel om du har 1-2 års arbetserfarenhet från en utvecklarroll. Du jobbar bra i team, och tycker om att ditt arbete spelar roll på riktigt! Du är duktig på att hitta lösningar och förmedla dessa i tal och skrift på både svenska och engelska. Som person är du framåt och har ett intresse för ny teknik.

Vidare ser kunden att du har erfarenhet av:

  • Windows-miljö (Visual Studio, C#/.NET)
  • Agil utveckling
  • SQL (Sql Server)
  • Micro services
  • Cloud baserade tekniker

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday men med ambition att du efter 6-12 månader blir anställd direkt hos kunden.

ÖVRIG INFO:

  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Centralt i Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström
  • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: C#, systemutvecklare, system developer, objektorienterat, .net, Systemutveckling, backend