Mjukvaruutvecklare till SAAB air traffic management

Air Traffic Management (ATM) är en enhet inom Saab som utvecklar system inom området flygtrafikledning. Systemen används för att effektivisera flygtrafikledning, vilket ställer mycket höga krav på deras säkerhet och tillgänglighet.
Ansök här
markerGöteborg
23.03.2020

OM TJÄNSTEN:

Du kommer att få ta del av hela systemutvecklingsprocessen och behöver därför ha bred kunskap och en ambition att utvecklas vidare. Vi tror på en öppen och platt organisation där allas åsikter är välkomna och är en förutsättning för vår utveckling framåt. Vi värdesätter engagemang och en utåtriktad och kreativ personlighet.

Avdelningen har ca 50 systemutvecklare fördelade i Göteborg och Växjö och de är indelade i 7 team. Teamen arbetar med scrum. Utöver teamet och scrum master innebär arbetet kontakt med projektledare, release managers och product owners, samt medlemmar i andra team.

Du kommer att arbeta i något av våra team som med kreativitet, teknikkunnande och engagemang tar fram marknadens bästa lösningar inom flygtrafikledning. Vi utvecklar våra system främst i C++ men även till viss del i C#. I dina arbetsuppgifter kommer det bl.a. ingå att koda, rätta, leta buggar, testa, dokumentera och granska. 

Det finns goda möjligheter att utvecklas och ta mer ansvar som scrum master, product owner, release manager och projektledare på sikt.

VI SÖKER DIG SOM:

  • Du har högskole-/universitetsutbildning med inriktning på programvaruutveckling. Vi tror även att du programmerar en del på fritiden och har lätt för att lära dig nya saker.
  • C/C++ utveckling i Windows-miljö
  • C# och .NET
  • Deltagande i utveckling av stora mjukvarusystem
  • Mjukvaruprodukter och deras livscykler 
  • Säkerhetskritiska system
  • Scrum, agila metoder
  • Meriterande med domänkunskap inom Air Traffic Management, Flygtrafikledning

Kundens lösningar ligger i teknikens framkant och för rätt person finns stora möjligheter att arbeta med utvecklande och utmanande arbetsuppgifter, tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. De söker nu systemutvecklare för att förstärka verksamheten i Göteborg. Om du vill vara med och utveckla framtidens system är detta ett jobb för dig!

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. Syftet och målet är att du efter 6-12 månader går över i en anställningen direkt hos vår kund.

STARTDATUM:

Diskuterbart

ÖVRIG INFO:

·        Omfattning: Heltid, dagtid

· Startdatum: Omgående

·        Placering: Göteborg, 10 minuter med spårvagn från Korsvägen

·        Kontaktperson: Rebecka Forsman

·        Lön: fast månadslön, marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord; utvecklare, Backend, C++, Programmerare, systemutvecklare, junior, IT, mjukvaruutvecklare,