Junior .Net / C# / utvecklare inom Digital transformation till Motorit

Är du junior systemutvecklare som vill koda i C#/.Net och vill vara med på en digital transformationsresa? Om svaret är ja, är det dig vi söker till Motorit, ett dotterbolag till Bilia. Här erbjuds chansen att få jobba med de senaste IT-plattformarna på ett bolag där det verkligen satsas på digital transformation.
Ansök här
markerGöteborg
15.11.2019

Är du junior systemutvecklare som vill koda i C#/.Net och vill vara med på en digital transformationsresa? Om svaret är ja, är det dig vi söker till Motorit, ett dotterbolag till Bilia. Här erbjuds chansen att få jobba med de senaste IT-plattformarna på ett bolag där det verkligen satsas på digital transformation.

OM TJÄNSTEN:

Bilia satsar på tillväxt vilket de har gjort genom deras IT-bolag, Motorit som består av 75 personer inom huvudområdena drift, support, utveckling och telefoni. Till utvecklingsteamet söker de nu en duktig utvecklare som tycker om att arbeta i en agil miljö tillsammans med kollegor, produktägare och övriga verksamhet. Du erbjuds en spännande och social arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.

Som junior utvecklare kommer du att arbeta med nyutveckling och förvaltning av Bilias digitala lösningar inom olika affärsområden som t.ex. bilförsäljning, servicemarknad, ekonomi mm. Du kommer arbeta nära verksamheten och vara en del i ett engagerat och positivt utvecklingsteam där vi hela tiden delar ny kunskap och utvecklas tillsammans.

I arbetet ingår förutom utveckling, att medverka i workshops med verksamheten och leverantörer gällande krav, avgränsningar, samt att ta fram lösningsförslag.

VI SÖKER DIG SOM:

Har läst på universitet/högskola med intresse för objektorienterad-programmering samt viljan att hela tiden lära dig nya saker. Du jobbar bra i team, och tycker om att ditt arbete spelar roll på riktigt! Du är duktig på att hitta lösningar och förmedla dessa i tal och skrift på både svenska och engelska. Har du tidigare erfarenhet av C# och .net (asp.net) är det väldigt meriterande.

Följande erfarenheter är också meriterande:

·        .NET Core

·        MVC

·        Git

·        MS SQL Server – databasmodellering

·        Entity Framework

·        Unit-testning

·        Mikrotjänstarkitektur, Docker

Som person är du positiv, engagerad och har vana av att jobba i agila projekt, Motorit använder sig av Scrum. Du är en kreativ problemlösare som trivs när du får ta eget ansvar och du tycker om att jobba nära verksamheten för att finna de bästa lösningarna. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Eftersom att kommunikationen internt och externt sker på både engelska och svenska är det ett krav att du talar och skriver dessa språk flytande.

OM FÖRETAGET:

Bilia (Motorit) är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Tillsammans strävar koncernen efter att skapa en positiv upplevelse för alla människor som besöker Bilia. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning.

Affärsidén är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för deras kunder. 2017 omsatte Biliakoncernen ca 27,5 miljarder.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday en första period. Efter detta är det alla parters avsikt att du skall bli anställd direkt hos Motorit.

STARTDATUM:

Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

ÖVRIG INFO:

·        Omfattning: Heltid

·        Placering: Sisjön, Göteborg

·        Ansvarig rekryterare: Ari Gamal

·        Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord; .Net, utvecklare, Backend, C#, ASP, Programmerare, systemutvecklare, junior IT