Finsktalande Supportingenjör till Swisslog

Pratar du finska och är i början av din karriär? Brinner du dessutom för teknik, komplexa lösningar med kundens bästa i fokus? Då kan detta vara jobbet för dig!
Ansök här
markerGöteborg
25.09.2019

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för just nu för Swisslogs räkning en finsktalande Supportingenjör. I rollen kommer du ingå du i ett support- och förvaltningsteam där alla är experter i kundens skräddarsydda system. Du är direkt uppkopplad mot kundens system och löser problem i realtid. För att förstå kundens helintegrerade automationslösningar på bästa sätt är du med i hela processen från projektfas till driftsättning. Du stöttar kunderna löpande i utvecklingen av deras system och kommer på sikt bli ansvarig för ett antal kunder.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara konsult på Friday och arbeta heltid ute hos vår kund Swisslog. Uppdraget är långsiktigt med god möjlighet till anställning på sikt. Du kommer utgå från Göteborgskontoret som är baserat i fräscha lokaler i Partille.

För att trivas i rollen tror vi att du tycker om komplexa IT lösningar i teknisk framkant, kundkontakt och problemlösning. Du kommer att arbeta i team, både internt hos Swisslog och externt hos kund.

Det ses som meriterande om du besitter enklare programmeringskunskaper och vill lära dig mer inom java. Har du kunskaper kring databaser så är det ett stort plus. 

VI SÖKER DIG SOM:

·        Har relevant eftergymnasial utbildning från YH eller högskola.

·        Trivs i en roll där du får vara problemlösande och kommunikativ

·        Talar och skriver på finska, engelska och svenska då alla trev språken förekommer i ditt dagliga arbete

OM SWISSLOG:

Swisslog designar, utvecklar och levererar marknadens bästa automationslösningar till framsynta sjukhus, lager- och distributionscentraler. Vi erbjuder integrerade system och tjänster från en enda källa – från rådgivning och design till implementering och livslång kundservice. Bakom företagets succé finns ca 2 500 anställda runt om i världen som hjälper kunder i mer än 50 länder. Huvudkontoret finns i Buchs/Aarau, Schweiz. Swisslog finns på den nordiska marknaden som en stark lokal aktör med ca 350 anställda i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Besök oss gärna på www.swisslog.com/wds_sverige.

Swisslog är en del av KUKA-gruppen, som är en ledande global leverantör av intelligenta automationslösningar. 
www.kuka.com

ÖVRIG INFORMATION:

·        Omfattning: Heltid

·        Start: Omgående, alt enligt överenskommelse

·        Placering: Partille, Göteborg

·        Kontaktuppgifter: Ari Gamal, Recruiter

·        Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?