Testare/Scrum Master till Skandia!

Stockholm

Kontaktperson:Elin Dahlqvist
Omfattning:Heltid
Placering:Stockholm

Har du tidigare arbetat i en ledande roll samt har ett brinnande intresse för teknikens utveckling? Har du jobbat som utvecklare eller kanske testare och redo för nästa steg i din karriär? Tillsammans med Skandia söker vi nu efter en person som är redo att axla rollen som testare och Scrum Master. Är det du? Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Du får möjlighet att tillhöra ett kompetent och framgångsrikt team där utvecklingsmöjligheterna är stora. Det är ett team där du arbetar inom Skandia Open Banking, i rollen får du möjlighet att arbeta nära kundresan.

Detta är en delad roll där du får möjlighet att axla två roller, testare och Scrum Master. I rollen har du en varierad vardag och utvecklar automatisering av system- och integrationstester på de affärskritiska applikationer som teamet levererar. Mer specifikt innebär dina arbetsuppgifter även att säkerställa ett bra testflöde och arbetar nära utvecklarna samt stötta affärs sidan i samband med acceptanstester. Du har även ansvar över att leda teamets planering och att leveranser håller god kvalitet.

I rollen arbetar du till största del med automatiserad testning, främst API-tester men även prestanda- och webbtester. Du deltar i kravarbete samt formulerar testfall. Utöver detta deltar du även i nätverk för erfarenhetsutbyte med andra testare på Skandia samt vidareutveckla strategier och rutiner för test.

VI SÖKER DIG SOM:

  • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Har ett par års arbetslivserfarenhet som utvecklare eller testare
  • Goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används internt inom bolaget

I denna process läger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Det krävs att du trivs i en miljö där det händer mycket, med ett högt tempo och kritiska moment. Som person strävar du efter kontinuerlig förbättring inom tekniken och arbetssätt, du ser värdet av att arbeta i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor.

OM KUNDFÖRETAGET:

Skandia är ett ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos de är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper som värderar högst. De tror att samarbete tar dem längre än vad någon enskild person kan göra.

Skandia erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att deras kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. De erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för deras kunder genom rådgivning.

Av deras närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också bolagets ägare. Det är deras behov och intressen som de tar tillvara i utvecklingen av Skandia.

Skandia sitter inte inne med alla svaren, det är därför de behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du går igenom processen via oss på Friday men blir anställd direkt hos Skandia.

ÖVRIG INFO:

  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
  • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Kungsportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Kungportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow