Nyexaminerade Applikationskonsulter till Pagero!

Göteborg

Kontaktperson:Pontus Somi
Omfattning:Heltid
Placering:Göteborg

Har du ett intresse för IT och vill arbeta i ett bolag som är ledande i sin bransch? Just nu söker Pagero applikationskonsulter som ska ansluta sig till deras team i Göteborg. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:

Som Applikationskonsult hos Pagero har du en varierande och utvecklande roll. Här får du chansen att ta ansvar och få en central roll i tekniska frågor mot både kund och kollegor. Framförallt kommer du tillhandahålla hjälp, assistans och utveckling under implementeringsfasen av Pageros produkter hos kund.

Ett urval av dina arbetsuppgifter som Applikationskonsult:

 • Utveckla och förbättra interna processer i syfte att hitta effektivare arbetssätt och metoder
 • Sätta dig in i kunders interna processer för att kunna förstå och skapa värde för kunden
 • Ta fram och implementera bästa praxis för hur man använder applikationerna

För att lyckas i denna roll behöver du ha ett stort tekniskt intresse och du trivs att arbeta i grupp. I rollen är det viktigt dela med sig av sin kunskap till kollegor men också ödmjukt ta lärdom av andra. Du behöver ha förmågan att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och på ett självständigt sätt driva det du tar dig an i mål.

Din anställning kommer att påbörjas med en gedigen introduktion under första veckan där du dels får träffa de olika avdelningarna och får en introduktion i Pageros arbete. Detta följs sedan upp med fortsatt träning och utveckling i gruppen där du får lära av mer erfarna kollegor.

VI SÖKER DIG SOM: 

 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis systemvetenskap, affärsinformatik eller dataekonomi.
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.
 • Har ett tekniskt intresse och god kommunikationsförmåga.

 Det är meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet från finansiella processer, supply chain/logistik eller vård/medtech
 • Har kunskaper inom andra språk än engelska och svenska, till exempel tyska, franska, arabiska eller kinesiska. 

För den här rollen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att både lyckas och trivas i rollen är du en driven person med ett positivt mindset. Vidare tror vi att du är social och har ett stort tekniskt intresse! Du ser detta som en fantastisk möjlighet att starta din karriär på ett internationellt och innovativt företag med goda möjligheter att fortsätta utvecklas och ta nästa steg inom bolaget.

OM PAGERO: 

Pagero är ett snabbväxande globalt bolag med en innovativ och föränderlig produkt som har tusentals användare i 40 länder! Pagero är ledande på marknaden och erbjuder ett Smart Business Network som kopplar ihop köpare och säljare världen över för automatiserad och säker kommunikation av affärsdokument. Kulturen präglas av en entreprenöriell anda och du får komma in i ett team som uppmuntrar utveckling och har kul tillsammans.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Friday och du kommer anställas direkt hos Pagero. 

ÖVRIG INFORMATION:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Slutet av januari
 • Kontaktperson: Pontus Somi
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Kungsportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Kungportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow