Fullstack .Net- utvecklare till innovativa Dear friends!

Göteborg

Kontaktperson:Marta Laszewska
Omfattning:Heltid
Placering:Göteborg

Är du en social och kreativ person med erfarenhet av samt ett intresse för .Net-utveckling? Vill du dessutom arbeta på ett innovativt bolag präglat av en öppen och familjär miljö? Då är rollen som fullstack .Net-utvecklare på Dear Friends något för dig, sök redan idag!

OM TJÄNSTEN: 

Friday söker för Dear Friends räkning en fullstack .Net-utvecklare. Dear Friends är en fullservicebyrå som omsätter sina, stora som små, kunders strategier till kreativa lösningar. Dear Friends präglas av en miljö där alla ges möjligheten att vara med och spela en viktig roll i bolaget. Du arbetar i en spännande bransch med varierande kunder och projekt i olika tekniska miljöer. På Dear Friends tillhör du ett härligt team och blir en del av deras öppna och kreativa kultur.

I rollen som fullstack .Net-utvecklare hos Dear Friends kommer du att utgå från kontoret i Göteborg där det är runt 30 medarbetare. Du kommer att ingå i ett mindre team bestående av såväl juniora som seniora utvecklare med olika bakgrunder och även arbeta nära företagets digitala UX designers. Ni arbetar tillsammans på olika projekt gentemot företagets kunder och levererar innovativa lösningar på hög nivå. Tech-stacken består bland annat av .Net, PHP, Wordpress och React där ditt fokus kommer att vara på .Net. Projektet är av varierande karaktär och du arbetar därför brett med varierande arbetsuppgifter vilket ställer höga krav på goda kunskaper och erfarenhet inom .Net-utveckling, både inom frontend och backend.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis systemutveckling, datateknik eller en likvärdig utbildning med inriktning mot C#.Net.
 • Besitter goda kunskaper och har minst ett års erfarenhet av .Net-utveckling.
 • Har ett genuint intresse för teknik och problemlösning.
 • Goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift, då språken används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du:

 • Tidigare arbetat i en liknande bransch.
 • Har hobbyprojekt inom relevant område som du kan visa upp.

Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du ska passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är nyfiken, lyhörd och har ett öga för detaljer. Du är vidare en flexibel person som brinner för problemlösning. Då du kommer att ingå i ett mindre team ser vi att du är en kommunikativ person som värdesätter samarbete och har lätt att skapa goda relationer.

OM ANSTÄLLNINGEN:  

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Dear Friends och vår sida är att du därefter blir direktanställd hos dem.  

ÖVRIG INFORMATION:  

 • Omfattning: Heltid.
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse.
 • Placering: Göteborg.
 • Rekryteringsansvarig: Marta Laszewska. 
 • Lön: Månadslön.

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. 

OM KUNDFÖRETAGET:

Dear Friends är en idédriven fullservicebyrå som omsätter strategiska eller taktiska affärsmål till kreativa lösningar. De jobbar med varumärkesutveckling, kreativa kampanjer och digitala lösningar. Läs mer om Dear Friends här.

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. 

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! 

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.  Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? 

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Kungsportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Kungportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow