Warning: Undefined array key "_pnty_logo_attachment_id" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/plugins/ponty-connector/ponty-connector.php on line 101

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/plugins/ponty-connector/ponty-connector.php on line 101

Warning: Undefined array key "_pnty_logo" in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/plugins/ponty-connector/ponty-connector.php on line 102

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/fridayhe/friday.se/wp-content/plugins/ponty-connector/ponty-connector.php on line 102

Junior Logistikkoordinator till ledande fordonsleverantör!

Göteborg

Kontaktperson:Sophie Tisell
Omfattning:Heltid
Placering:Göteborg

Har du en utbildning inom spedition, logistik eller motsvarande och vill ta ett kliv in i en roll med stort ansvar? Just nu söker Friday för kunds räkning en logistikkoordinator som vill arbeta i en utvecklande roll hos en av Sveriges ledande fordonsleverantörer. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN: 

I rollen som logistikkoordinator kommer du ha specifikt ansvar för företagets kunder. Du kommer att tillhöra ett team om cirka tre personer där det finns flera erfarna personer att ta lärdom av. Tjänsten innebär mycket eget ansvar samt täta internationella samarbeten. Personer som har arbetat i samma roll och i företaget tidigare lyfter en god arbetsmiljö, och trevliga kollegor!

I tjänsten kommer du att ha ett övergripande ansvar för det logistiska flödet mellan fabriker och till slutkund. En stor del av din roll kommer handla om att ansvara, sköta planering av material samt att följa upp och säkerställa leveranser. Du kommer att ha daglig kontakt med både kunder och fabriker där kontakten till stor del kommer att ske via mail och telefon. Personliga möten kommer också vara en del av arbetet vid behov, tjänsten kan således komma att innebära ett antal resor om året.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en eftergymnasial utbildning inom spedition, logistik eller likvärdig utbildning alt. motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Har erfarenhet av att arbeta administrativt.
 • Besitter goda kunskaper i Excel.
 • Är obehindrad i både svenska och engelska, i både tal och skrift då språken kommuniceras internt och externt.

Det är inget krav, men meriterande om du:

 • Har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare/i liknande roll i minst ett år.
 • Har arbetat inom fordonsindustrin sedan tidigare och är van vid internationella kontakter.
 • Har erfarenhet av affärsystem, gärna SAP.

Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att passa in i rollen tror vi att du som person är stresstålig, trivs bra med att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga. Du uppskattar struktur och ordning, är gärna den som har övergripande kontroll, samt att du sätter kunden i centrum och är mån om att leverera. Vidare ser vi att du som person är nyfiken, har stort intresse för logistik och drivs av att få frihet under ansvar - samt att du alltid strävar efter att göra det lilla extra.

 

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday och arbeta ute hos kund. Uppdraget är ett vikariat och förväntas att pågå i 8 månader med goda möjligheter till förlängning.

ÖVRIG INFO:

 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. 

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! 

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Friday 2022®
Long for tomorrow

Göteborg
Kungsportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm
 

Kontor
 
Göteborg
Kungportsavenyn 10
411 36
Stockholm
Skeppsbron 38
111 30 Stockholm

Friday 2022®

Long for tomorrow